Installation af skabe

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Skabeinstallatører til alle dine behov

Installation af skabe

Afinstallering af skabe

Udskiftning af skabe

Rådgivning om skabe

Alle skabsopgaver

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste skabeinstallatører

Opgaveejer for løst opgaver online

Mohammed S.

Frederiksberg

5.0
(283)

Seneste Anmeldelse

"Omhyggelig og udfører et super pænt stykke arbejde."

Opgaveejer for løst opgaver online

Axel E.

Vejle

4.6
(19)

Seneste Anmeldelse

"Venlig og arbejdsom, kun positive ting."

Opgaveejer for løst opgaver online

Kåre H.

Solrød Strand

5.0
(56)

Seneste Anmeldelse

"Kåre har hjulpet vores familie med at hænge gardinstænger og loftslamper/plafonder op i alle rum i en ny lejlighed. Han medbragte eget værktøj og gjorde et godt stykke arbejde 😊"

Opgaveejer for løst opgaver online

Mohammad N.

Søborg

4.9
(38)

Seneste Anmeldelse

"Imran did not complete the task assigned to him. He had numerous excuses and I had to get another handyman to finish the job."

Opgaveejer for løst opgaver online

Jonas J.

København Ø

5.0
(10)

Seneste Anmeldelse

"Jonas laver et flot og omhyggeligt arbejde med sans for detaljen. Vi er ovenud tilfredse med resultatet."

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

effektiv og super god service!

bygget et skab

3,000,-

comment.user?.profileImg

Venlig og arbejdsom, kun positive ting.

Samle et skur/cykelskur

800,-

Gennemsnitslig anmeldelser af skabeinstallatører

Baseret på 3 Anmeldelser

5.00
3
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Montage køkken bordplade og samling af skabe. Ophæng knager.

3,500 kr

Aarhus N

Tømreropgave. Demontage af eksisterende bordplade og vægafslutningsliste. Demontage af vask og vandhane. Tilpasning af ny standard IKEA-bordplade, længde og dybde. Hulskæring til vask og vandhane. Montage af ny bordplade, eksist. vask, afløb og vandhane samt ny vægafslutningsliste. Samling og opsætning af 2stk 60*60*220 Metod IKEA skabe. Inkl. montage af fødder og sokkel på skabe. Opsætning af 3 x Ilva knagerække 6x90cm model Carve. 2 på murværk i forlængelse af hinanden, og 1 på gips.

Montering af nye Bordplade og afmontering af den gamle

2,750 kr

Kastrup

Vi har indkøbt bordplade og lister Denne skal skæres til og monteres i vores køkken. Eksisterende Vask skal ligeledes monteres til det nye køkken bord . Værktøj eller andet der specifikt skal bruges til opgaven.såsom samlebeslag, fuge Mål cirka venstre 2.60 langside 95 cm ved håndvasken og 65 cm NB. Den gamle bordplade og affald tager i med

Tømrer & Snedker

3,000 kr

Frederiksberg C

Nedtagning af bordplade og vask i bad. Skæring af bordplade og opsætning med vask. Skæring 2 hylder+mont. skæring 2 låger 40x70+ mont. Opsætning 2 gerigter. Skæring plade til oven på indbygget cisterne.

Skift af køkkenbordplade køkken og bryggers.

6,000 kr

Greve

Opgaven består af opmåling, hjælp til valg af rette størrelse/tykkelse/længde af bordplader, afmontering af gamle plader og montering af nye. Bryggers: lige bordplade med vask og blandingsbatteri. Køkken: bordplade med vinkel i den ene ende samt 60 cm stykke efter komfur og lille stykke over 30 cm skabe. Vask og blandingsbatteri. Bordpladen forventes at være massivt træ i kirsebær eller anden mellemfarvet træ.

Ny bordplade i køkken m. udskæringer + beskær sidestykke

Taastrup

Jeg vil gerne gøre klar til en opvaskemaskine i mit lille IKEA-køkken. Det skal stå til venstre for køleskabet jf. vedhæftet billede. Opgaven består af: - Afmonter bordplade og fjern fuge osv. (Umiddelbart kun skruet fast i underskabe) - Udtag 2 underskabe - Sæt 1 nyt underskab op (jeg samler det inden du kommer så det skal kun skubbes på plads) - Skær et lille hul så slanger fra opvaskemaskine kan komme ind til det andet underskab) - Beskær soklen så der er plads til at sætte opvaskemaskine ind Beskær 50 cm af den vægskinne underskabene hænger på (det kan gøres med en sav jf. IKEAs hjemmeside) -Beskær ny bordplade så min vask køkkenarmatur og induktion kan komme ned i pladen og beskær den nye bordplade så det passer til hele køkkenet - Beskær tilpasningsstykket mellem køleskab og væg så det passer til de nye mål -Opsæt tilpasningsstykket og bordplade og sæt noget fuge på kanterne i hele køkkenet så det bliver flot. Jeg har sendt en plantegning for at vise hvordan bordpladerne skal beskæres samt et billede af mit køkken så I kan se hvad jeg mener med beskæring af tilpasningsstykket mellem køleskab og væg. Køleskabet skal flyttes 10 cm til højre mod væggen og så skal tilpasningsstykket sættes til venstre for køleskabet så der ikke er et hul mellem køleskab og overskab. Jeg vil gerne have tilbud hurtigst muligt da IKEA har 3 ugers leveringstid på bordpladen. Opgaven skal derfor først udføres om 3-4 uger.

Montering og tilskærring af bordplade

København S

Jeg har et IKEA køkken som groft set er samlet og sat op. Der mangler at blive monteret bordplade på den ene side og tilskåret lidt afslutninger rundt omkring. Der skal monteres fronter på henholdsvis vaskemaskine og opvaskemaskine. Manualer til dette haves.

Montering af bordplade i køkken

3,000 kr

Kongens Lyngby

Der skal ny bordplade i køkkenet. Den gamle bordplade er der stadig med vask og komfur, og kan evt. bruges til at måle ud fra. Der er indkøbt – og leveret – en ny bordplade fra Ikea, hvor den gamle også var fra. Den skal skæres til, monteres og efterfølgende fuges. Det er et U-køkken med tre plader + en lille ekstra plade i vinduet.

Køkken bordplade

5,000 kr

København K

Afmontering af gammel bordplade og montering af ny køkken bordplade (måler 325x60 cm). Bordplade leveres med underlimmet vask. Ny induktion kogeplade skal også monteres. Mvh

Montering af bordplade, vask og armatur. Opsætning af fliser over bordplade

8,000 kr

Frederiksberg

Der er tale om klassisk aflangt københavnerkøkken hvor bordplade (1stk) på 3,5m skiftes ud med ny bordplade. I samme omgang montering af ny vask og armatur samt opsætning af fliser over bordplade. Billeder kan sendes i kommentarspor, jeg får ikke lov ved oprettelse af opgaven

Montering og tilpasning af køkkenbordsplade + afdækning af vandrør

5,000 kr

København N

Jeg skal have tilpasset (hul ved rør x2, hul til håndvask og blandingsbatteri) en bordplade på mit hjørnekøkken. Den lange del er 233x63 og hjørnedelen ca 60x48. Derudover skal underskabene fastmonteres og bordpladen monteres og med liste på. Hvis det kan lade sig gøre, vil jeg gerne samtidig have bygget en kasse til at dække vandrørerne i hjørnet. Jeg kan selv skaffe bordpladen inden opgaven udføres

SAMLING AF SKABE

Online

Har brug for en fingernem og hurtig samler til 20-25 stk køkkenskabe..de kan komme fra IKEANETTOLINE KØKKENER eller HTH-gør-det selv. Du skal været omhyggelig med dit arbejde og have dit eget værktøj med..jeg har et testskab som jeg vil ha' du skal samle inden du får opgaven..det er kun til samlingen af skabene jeg har brug for hjælp da jeg har betalt for monteringen Opgaven skal være udført inden udgangen af AUG 2016

Samling af Ikea møbler

København V

Samling af 6 IKEA Metod køkkenunderskabe: - 4 underskabe med skuffer - 1 underskab til vask - 1 underskab med en hylde. Skabene skal samles så de er klar til montering (montering udføres af tømrer). Vh Rikke Opgaven skal meget gerne udføres inden d. 25. juli alternativt i uge 32.

Samle Ikea køkkenskabe

København

Jeg får en levering af Ikea skabe og har brug for at nogen til at samle dem så de er klar til at snedkeren kan sætte dem op. 26 maj

IKEA montering / samling

2,000 kr

Høng

Hej, Jeg søger hjælp til at montere/samle følgende møbler fra IKEA : 23 køkkenskabe 😊 . Primært underskabe, og 3 højskabe. Det er uden låger, altså kun korpus. Det skal laves indenfor 1 uges tid.

Samling af IKEA skabe

Silkeborg

Jeg skal have samlet 6 højskabe og 4 underskabe til mit bryggers samt et helt køkken. Alt fra IKEA. 232425 august i Sejs ved Silkeborg. Det hele skal gerne være samlet til mandag.

samle 6 ikea køkkenskabe samt skuffer

Næstved

Samle køkkenskabe samt skuffer på et lille køkken 6 stk. 60x60 underskabe samt 1 stk. 120x200 skab. Køkkenet skal ikke monteres det er kun skabene der skal samles mandag den 7.9.2020 kl.8

Samle klædeskab + skab

Dyssegård

Jeg skal bruge hjælp til at samle klædeskab og et andet skab fra IKEA derfor 2 opgaver. Tingene er blevet pakket ud og begyndt på. Man skal gerne være 2 personer og der skal medbringes slagboremaskine for at fastgøre skabene til væggen. Opgaven skal udføres inden på søndag d. 6/6

Samle Ikea

Hvidovre

Samle Ikea køkkenskabe og skuffer ingen opsætning. Ca 7 skabe. Skal bare samles. Vi monterer selv. Må meget gerne ha samlet Ikea køkken før. :) I uge 38 eller 39 alt efter hvor langt håndværkerne er kommet.

Samle opbevaringsskab

400 kr

København V

Jeg skal have samlet et enkelt opbevaringsskab i mit køkken-købt i Ikea(metod køkken). Skabet bliver leveret d. 24/10 og skal helts samles samme dag.

Samling af ikea skabe

Online

Jeg har brug for at få samlet et lille ikea køkken gerne denne weekend

ophængning af loftlamper samt samling af skabe

500 kr

Almind

jeg har alt værktøj til opgaverne.

Ophængning af div i Brønshøj

Brønshøj

Jeg skal have hængt en loftslampe op, en nat lampe i væg, en knagerække, et par billeder og en hylde.

Ophæng af to lamper

400 kr

Odense C

Hænge en loftslampe op og en spisebordslampe. Jeg har alle materialer.

ophængning af lamper mm

Vojens

Da jeg lige er flyttet mangler jeg at få en del ting op at hænge på væggen og i loftet såsom lamper knager hylder mm.

Ophæng af lamper billeder og spejl

Gentofte

Jeg har et par ting jeg skal bruge hjælp til: - to pendellamper som skal flyttes og hænges op et andet sted - en langsbordspendel som skal hænges op - to billedrammer der skal hænges op - et spejl der skal hænges op Du skal selv medbringe hvad der skal bruges af værktøj skruer og rawplugs mv. (Har ladet mig fortælle loftet kræver en slagboremaskine) Hverdage efter kl 16:30 eller i dagstimerne lør/søn.

ophænging af 2 lamper, samt ophængning af reol på væg

730 kr

Charlottenlund

Jeg skal have flyttet 2 loftslamper, samt monnteret reol på væg.

Opsætning af et skab og 2 små lamper

400 kr

København N

Et skab fra jysk som helt nyt skal samles sammen. Udover det har jeg 2 små lamper som skal hænges op.

Ophængning af lamper, tv og højtalere

500 kr

Aarhus C

Jeg skal have hængt to lamper op i loftet samt to højtalere og et tv op på væggen. Jeg har beslag til både højtaler og tv.

Handyman

400 kr

Aalborg

Jeg skal have taget lamper ned, og hængt nye op obs. Betonlofter. Jeg skal også have hængt en hylde op. Dertil har jeg nogle låger til tre skabe der skal skrues på:

Ophængning af spejl, knagerække og lampe

700 kr

Aarhus C

Jeg har et spejl, knagerække og lampe der skal hænges op i vægge og loft der er lavet af beton og jeg har brug for en der kommer med værktøj til at hænge det op.

Hvad tilbyder skabeinstallatører

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Der er ikke noget konkret svar på, hvad det koster at få installeret skabe. Det afhænger nemlig af en række forskellige faktorer, herunder hvilken type skab man ønsker at få installeret, størrelsen på skabet og selve installationen. Derudover kan det også have betydning for prisen, hvor mange skabe der ønskes installeret.

  • Der er mange ting, man skal være opmærksom på, når man skal have installation af skabe. For det første, så skal man overveje hvor i huset eller lejligheden de skal stå. Dette afhænger typisk af, hvad slags type skab man har - om det er et køkkenskab, et soveværelseskab eller et badeværelseskab. Dernæst skal man overveje størrelsen på det enkelte kabinet og sammenligne det med den plads, der er til rådighed. Dette giver sig selv, men det er altså vigtigt at tage højde for både bredden og dybden på kabinettet og sammenligne det med den plads du har til rådighed. Husk også at tage højde for eventuelle døre eller vinduespartier i nærheden af installationen - her kan det være en god idé at have en professionel til at foretage installationen for dig. Noget andet du også skal være opmærksom på er materialerne på selve kabinettet - her kan det være en god idé at gå efter træ eller lignende materialer, da disse ofte er mere holdbare end f.eks. plastik eller lignende. Endeligt skal du også huske at tage højde for eventuelle rengøringsmidler eller andre produkter, som kan beskadige overfladen på dine nye kabinetter - sikker dig derfor altid at have disse produkter i god afstand fra dine nye møbler!

  • Det tager typisk 1-2 timer at installere et skab.

Hvorfor hyre en skabeinstallatør med Handyhand?

Det er godt, at du nemt kan booke skabsinstallation i nærheden af dig på Handyhand! Skabe kan ved første øjekast virke som en ubetydelig del af ethvert rum. Dog kan deres konstruktion og placering gøre eller ødelægge det overordnede design af dit rum. En professionel skabsinstallatør kan hjælpe dig med at spare tid, energi og penge ved at undgå mulige fejl under processen.


Undgå stressen ved gør-det-selv og udgifterne ved at købe et komplet sæt værktøj. Undgå skader og uheld, som er almindelige ved første gangs installationsprojekter. Uanset om det handler om at montere et helt nyt skab eller rette op på en mislykket installationsopgave, kan det være dit bedste valg at ansætte en Handyhand, når du ordner dit hjem eller kommercielle ejendom.


Der er ingen opgave for lille eller for stor for Handyhands. Opret en opgave og vent på tilbud fra dygtige entreprenører eller arbejdere. Alt hvad der er tilbage at gøre er at vælge den, der passer til dine behov og budget!

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!