Hundelufter pris

Find ud af, hvad det koster at få en hundelufter til at tage sig af din hund
+150.000 kunder

Find en Luftning af hund

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hundelufters pris?

Prisen for hundelufter ligger mellem 100-230 kr. gennemsnitligt. Prisen for en hundelufter varierer baseret på forskellige faktorer, herunder hundelufterens kompetencer, dine individuelle krav og din hunds behov. Ekstra tjenester og placering kan påvirke omkostningerne. Prisen kan også stige, hvis du har flere hunde eller har brug for flere ture om dagen.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

En professionel hundelufter er en fantastisk måde for en hundeejer, at sikre deres kæledyr får den allerbedste pleje på. At have hund er et vedvarende ansvar. Selvom du nogle gange ikke selv kan passe din hund, bl.a. på grund arbejde, ferie eller sygehusophold, kan det være en stor trøst at vide, at de stadig kan få den fornødne opmærksomhed og motion fra en professionel hundelufter. 

Den gennemsnitlige pris for hundeluftning ligger et sted mellem 100-230 kr. Den nøjagtige pris afhænger selvfølgelig af hundelufterens erfaring, kvalifikationer samt andre nødvendige tjenester som hunden kan gå hen og få behov for. At finde en erfaren hundelufter, der kan interagere godt med dit kæledyr, kan være vanskeligt. Men med lidt tid og tålmodighed, kan du finde den helt rette for din hund.

Eksempler på tilbud for hundeluftning

VarighedPris (DKK)
5 dage/uge 1 tur230 kr.
3 dage 1 tur170 kr.
1 dag 1 tur50 kr.
2 hunde 5 dage/uge 1 tur350 kr.
2 hunde 3 dage 1 tur230 kr.

Disse priser afspejler forskellige behov fra både hunde og hundeejere. Nogle ejere/hunde med særlige behov, kræver typisk en højere pris grundet hyppigere besøg. Andre har bare brug for nogen der kan gå en lille tur indimellem. Det kan bl.a. være fordi de kommer sent hjem fra arbejde eller er ude af byen, lidt ligesom en babysitter. At finde den rigtige hundelufter til din hund, vil afhænge af dine specifikke behov, samt hundens temperament.

Faktorer der påvirker prisen for hundeluftning

Kvinde lufter 3 hunde i hundesnor

Selv om den gennemsnitlige pris for en hundelufter er ret ens over hele linjen, er der stadig nogle faktorer, der kan øge priserne for lige de tjenester du søger hjælp til. Selvfølgelig vil hundeluftere med mere erfaring kræve mere for deres tjenester. Ikke to hundeluftere er ens, og selvom de er forsikret eller har erfaring med særlige hunderacer, skal du stadig overveje faktorer såsom:

Længde af gåtur

En kort gåtur vil have en varighed af 15-30 minutters tid, og vil typisk koste 70-120 kr. Hvis du har en stor og aktiv hund, så ser du måske gerne, at gåturen varer mindst 30 minutter, hvilket kan føre til en prisstigning, især hvis du planlægger mere end én tur om dagen.

Antal hunde

Mange hundeluftere afhenter og afleverer hunde i små grupper. Dette giver ikke kun mulighed for socialisering, men gør det også lettere for hundelufteren at arbejde med flere kunder. Hvis du vil have din hund (eller hunde) til at blive luftet alene, vil du sandsynligvis være nødt til at betale mere.

En eller flere gåture om dagen

Har du en aktiv hund eller skal du være væk hjemmefra i længere tid, er planlægning af mere end én tur om dagen ideel. Nogle hundeluftere vil tilbyde rabatter for pakkeløsning, mens andre skal betales mere for yderligere gåture. Spørg din hundelufter, hvad de kan tilbyde for to eller flere gåture om dagen, især hvis gåturene skal være private.

Sted

Hundeluftere bruger ofte få udvalgte ruter, til at lufte hundene. Ønsker du at vide, om du befinder dig i nærheden af deres rute eller vil du have hunden afleveret lige netop dér hvor du befinder dig, må du forvente at skulle betale ekstra.

Feriepriser

Hundeluftning er i høj efterspørgsel i ferierne. Hvis du planlægger at holde ferie udenbys og ikke kan have hunden med, så har du brug for nogen til at passe din hund. Derfor skal du planlægge i god tid og tjekke feriepriserne for hundeluftning. Feriepriserne adskiller sig nemlig fra standardraten. De fleste hundeluftere kan også hurtigt blive optaget, så hvis du kan lide din vanlige hundelufter, skal du lige sørge for at aftale det med dem i god tid.

Hundelufter, er det noget for dig?

Handyhand gør det nemt for dig at oprette en hundelufteropgave (hvad enten der er tale om særlige behov eller ej), og finde pålidelige tjenesteudbydere i dit område. Du vil sikkert få mere end ét tilbud fra hundeluftere. At vælge den, der vil fungere bedst med din hund og din tidsplan er ikke ligeså svært som du går og tror, især hvis du følger nogle enkle retningslinjer.

Den første ting du bør vide er hundelufterens kvalifikationer. Selvom din anmodning ikke altid er kompleks, vil du sikkert gerne finde en, der har erfaring med den specifikke hunderace.

Du skal også overveje dine personlige behov og din hunds personlighed. Er din hund nervøs eller urolig i mødet med fremmede? Hvis ja skal du finde en der har meget erfaring med at gå, og eventuelt også erfaring med hundetræning. Søger du en der også er til rådighed om aftenen, så du ikke behøver at skynde dig hjem efter arbejde? Eller er du på udkig efter mere konsekvent pleje? Alle disse faktorer vil være med til at fortælle hvilken type hundelufter der er bedste egnet dig og din hund.

Pakketilbud og andre tjenester

Mange professionelle hundeluftere tilbyder pakkeløsninger og rabatter, når du køber mere end én service ad gangen. Hvis du har brug for at din hund bliver luftet regelmæssigt, kan det være en fordel at modtage flere tilbud, før du vælger din hundelufter. Pakkerne kan ofte have en positiv indflydelse på prisen for den tjeneste du ønsker, især over tid.

Pakketilbud behøver ikke kun at omfatte flere gåture. Nogle tilbyder også fodring, hundepension eller andre plejetjenester ud over hundeluftning. Disse tjenester er ideelle, hvis du skal på ferie eller er væk hjemmefra i længere tid ad gangen. Spørg gerne din Handyhander, om de tilbyder disse tjenester, da du måske vil få brug for en eller flere af dem i fremtiden. 

Begynd at modtage tilbud fra hundeluftere i dit område, på få minutter. Det er helt gratis!

Sådan lærer du din hund at gå pænt i snor!

Spørgsmål og svar

  • Mange hundeluftere tilbyder at gå tur med en hund. Det koster typisk mere pr. gang men er en god mulighed hvis din hund er nervøs, har særlige behov, eller kan være aggressive omkring andre hunde. Kontakt din hundelufter før du ansætter, for at se om denne service er tilgængelig, hvis det er nødvendigt at din hund bliver luftet alene.

  • At overlade dit yndlingskæledyr til en fremmed kan være svært. Der er mange scenarier der kan tænkes, din hund kan komme til skade, den kan blive provokeret til aggression, der både kan føre til skade af lufteren, en anden hund eller måske en fodgænger. Disse tilfælde er sjældne, men det er vigtigt ikke at udelukke, at uheld kan ske, når du overlader din hund i en andens varetægt. Vælg derfor en hundelufter der er erfaren og giv denne oplysninger til din dyrlæge. Det er en god ide at socialisere din hund, før du ansætter nogen.

  • Mange hundeluftere specialiserer sig i de særlige behov hunde kan kræve af pleje. Hvis din hund har et fysisk handicap, eller måske et temperament der kan henlede til bekymring, er der gode og dygtige hundeluftere, der er i stand til at give en gåtur eller anden form for motion. Tjenester til hunde med særlige behov kan være dyrere. Spørg hundelufteren før du bestiller en service til en hund med særlige behov. At finde en hundelufter til en overkommelig pris og som du kan stole på, er enkelt på Handyhand platformen. Processen er let. Du skriver og sender en opgave gratis på platformen og gennemgår derefter de tilbud du modtager fra tjenesteudbydere i dit område. Du får masser af muligheder at vælge imellem og kan derfor finde den rigtige pris til den service du søger. Kom i gang med Handyhand i dag, og sørg for at give din hund den allerbedste pleje, når du ikke er der.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en Luftning af hund