FAQ - ofte stillede spørgsmål
Is dannes som følge af kondens af fugtig luft, der afkøles og fryser på kolde overflader i køleskabet.
Reducer luftfugtigheden i køkkenet. Begræns åbningstiden af køleskabet. Afkøl madvarer helt, før du placerer dem i køleskabet. Placer madvarer korrekt med god luftcirkulation. Kontroller dørpakningen regelmæssigt.
Mulige årsager til at maden fryser i køleskabet: For lav temperaturindstilling. Blokeret luftcirkulation. Defekt dørpakning. Tekniske problemer.
Kontroller termostaten og indstil den korrekt. Placer madvarer korrekt med god luftcirkulation. Kontroller dørpakningen og udskift den om nødvendigt. Kontakt en servicetekniker, hvis du mistænker et teknisk problem.
Sluk for køleskabet og træk stikket ud. Åbn døren og lad isen smelte. Tør vandet op med en klud. Tænd for køleskabet igen, når isen er smeltet helt.