Kommerciel fotograf

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Kommercielle Fotografer til alle dine behov

Kommerciel fotograf

Erfarende fotografer

Billige fotografer

Projekt hyring

Alle kommerciel fotograf behov

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste kommercielle fotografer

Opgaveejer for løst opgaver online

mario S.

København S

5.0
(1)

Seneste Anmeldelse

"Professionel og behagelig at arbejde med"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Professionel og behagelig at arbejde med

Afslappede portræt billeder, der ser ud til at være taget naturligt med venner.

750,-

Gennemsnitslig anmeldelser af kommercielle fotografer

Baseret på 1 Anmeldelser

5.00
1
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Vi i Visma -Temponizer er på udkig efter nogle dygtige og kreative fotografer, der kan hjælpe os med

5,000 kr

Grenaa

Vi i Visma -Temponizer er på udkig efter nogle dygtige og kreative fotografer, der kan hjælpe os med at skabe nogle fantastiske firmabilleder til vores virksomhed. Vi har brug for stemningsfulde billeder, der kan indfange vores unikke kultur og identitet, samt nogle professionelle profilbilleder til vores medarbejdere). Af profilbilleder skal vi bruge 21 stk. Ca. 5-7 stemningsbilleder.
 Vi ønsker at præsentere vores virksomhed på en autentisk og inspirerende måde, og vi har brug for jeres hjælp til at gøre dette til virkelighed! Vi er også interesseret i at producere en lille video, med varighed på ca. ét minut, der kan bruges til peoplebranding og som giver vores kunder et indblik i, hvem vi er og hvad vi står for. Så for at opsummere: 
21 headshots 5-7 stemningsbilleder
en ét minuts lang video
 Vores budget er ikke højt (ca. 4000) MEN vi har ikke en fast deadline, så det er en opgave der kan passe ind i din kalender. Hvis du er en kreativ fotograf, der brænder fange stemningen i øjeblikket, så vil vi meget gerne høre fra dig!

Jeg vil gerne hyre en fotograf til at tage portrætter af folk til CV eller f.eks Facebook profilbill

4,000 kr

Aalborg Øst

Vi vil gerne give de studerende på det datalogiske institut i Aalborg muligheden for at få taget billeder enten til deres profilbilleder på f.eks Facebook eller til deres CV. Budget kan snakkes om, da jeg ikke helt ved hvad sådan en opgave typisk vil koste. Tidsrum cirka 9-15

Fotograf

3,000 kr

Fredensborg

Fotograf til bryllupsfest Billeder under festen, af taler, billeder fra fremmødte etc. Selve brylluppet er afholdt i Spanien, dette er en fest for den danske familie og vennegruppen

Bryllupsbilleder ca 1 times tid. Kun til borgerlig vielse på lokation og par billeder efterfølgende

4,000 kr

Slangerup

Billeder af bryllupsceremoni/vielse som er udendørs og derefter bryllups par billeder, både med og uden børn

fotograf til bryllup

3,500 kr

Aars

Fotograf til at tage billeder ved kirke og efter ved anlæg i Aars af os derefter af gæster ved reception på hotellet

Billeder under og efter vielse

1,500 kr

Aarhus C

Vi søger en fotograf i maks en time, da vi skal giftes på Aarhus rådhus kl. 12.15. Vi ønsker nogle naturlige billeder under selve vielsen, hvor der er ca. 20 gæster, et godt gruppebillede og et par gode parbilleder efterfølgende.

Bryllupsfotografering

7,500 kr

Hillerød

En fotograf til at tage billeder fra vielse til og med brudevals, inkl. reception og middag. Lørdag den 28.08.2021

Bryllupsfotograf

1,111 kr

København Ø

Søger en bryllupsfotograf som fotograferer fra vielsen der starter kl. 14:30, derefter til vores reception og slutteligt på Kastellet. Det hele vil foregår i København. Forvent at skulle bruge 4 timer i alt fra start til slut. Beskriv gerne din erfaring og vedhæft et par billeder fra tidligere opgaver. Mvh. Daniel

Fotografering ved en fødselsdagsfest

650 kr

Ruds Vedby

Vi holder 1-års fødselsdag for vores datter i selskabslokalerne i Birkegårdens Haver. Jeg har brug for en fotograf til at forevige festen, smilene, underholdningen og kærligheden. Jeg søger én som godt kan li at tage billeder med spejlrefleks-kamera, men behøver slet ikke at arbejde med fotografi professionelt. Billedbehandling efterfølgende er ikke nødvendigt. Det er ikke et krav at have et kamera, da jeg har et godt Canon som kan bruges. Festen starter kl 11, så jeg forestiller mig at opgaven vil være fra 10.45 - ca. 15.45.

Bryllupsfotografering

2,000 kr

Farum

Fotografering af gæster før vielse, fotografering af vielse og "riskastning" (Ca. 1 time) - Derefter portrætbilleder i nærheden af brudepar (ca. 30 min) Vi vil gerne modtage alt råfilm og kan selv redigere billeder. Det er et bryllup på budget så derfor må vi spare og skære hvor vi kan.

Søger fotograf til bryllup 19/8 - hele dagen/aftenen

5,000 kr

Lejre

Fotograf søges til vores bryllup. Fra klargøring eller vielse til brudevals. Vi forventer også redigering af udvalgte billeder. Afholdes i Roskilde. Nærmere aftales.

Dronebilleder

5,000 kr

Randers SØ

Bryllupsfest Gruppebilleder med drone

Hvad tilbyder kommercielle fotografer

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Der er ikke noget fast svar på, hvad en kommerciel fotograf koster. Det afhænger helt af, hvilken type opgave du skal have lavet, og hvor mange billeder der skal tages. Du kan forvente at betale mellem 1.500-3.000 kroner for en time med fotografen, men dette er blot et gennemsnitligt tal.

  • Når du skal have montering og reparation af blandingsbatteri, er det vigtigt, at du vælger den rigtige model til dit behov. Du skal derfor overveje, hvilken type batteri du har brug for. Blandingsbatterier findes i mange forskellige størrelser og designs. Nogle er store og robuste, mens andre er mindre og mere diskrete. Du skal også overveje, hvor meget vand du bruger dagligt. Hvis du bruger meget vand, kan det være en god idé at investere i et større batteri med en større kapacitet. Dette vil sikre dig, at du altid har nok varmt vand til rådighed. Når du har fundet den rette model til dit behov, skal du sørge for at få den monteret af en professionel. En professionel vil sikre dig, at batteriet bliver monteret korrekt, så du ikke risikerer utætheder eller andre problemer.

  • Der er ikke noget klart svar på, hvor lang tid en kommerciel fotograf tager. Det afhænger helt af, hvilken type opgave fotografen skal løse, og hvor mange billeder der skal tages. For det første er det vigtigt at have et godt forarbejde, så man ved præcis, hvad der skal fotograferes, og hvilken type billeder der skal tages. Derefter er det selve fotograferingen, som kan tage alt fra et par timer til flere dage afhængig af, hvor mange billeder der skal tages, og om det er indendørs eller udendørs. Når alle billederne er taget, så gælder det om at redigere dem på computeren for at sikre den bedst mulige kvalitet. Dette kan også tage tid afhængig af antallet af billeder og deres kvalitet. Alt i alt kan en kommerciel fotografering godt tage flere dage fra start til slut.

Hvorfor hyre en kommerciel fotograf med Handyhand?

At ansætte din nærmeste erhvervsfotograf på Handyhand er mere praktisk og fleksibelt for dit budget. Du kan spare dig selv for opgaven med at finde en professionel fotograf, der kan give dig de bedste resultater til at fotografere dine produkter. Nogle af vores lokale erhvervsfotografer har omfattende porteføljer, færdigheder og erfaring samt en ry for at levere fantastisk arbejde. De har endda bedømmelser og anmeldelser til at bevise det.


Udover trygheden ved at ansætte professionelle, spar dig selv besværet med at skulle gennemgå flere faner og hjemmesider. Du behøver ikke at ringe til et optaget nummer eller besøge kontorer for at aftale en tid. Alt du skal gøre er at oprette en jobannonce på vores platform.


Giv en briefing om dine produkter, tidsramme og budget, hvor mange billeder du har brug for, størrelse, kvalitet og opløsning, placering og alle andre vigtige detaljer. Handyhands kan give dig et gratis tilbud på deres tjenester, og når du er enig i prisen, kan du få dem til din optagelse inden for få minutter. Book i dag og vær klar til alle lysene, kameraet og action!

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!