Hvad koster rengøring af kontoret?

Få et overblik over priserne på rengøring af kontoret med denne guide
+150.000 kunder

Find en kontor rengøring

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster rengøring af kontoret?

Rengøring af kontoret koster typisk mellem 200 og 330 kr. i timen. Prisen for rengøring af kontoret afhænger af faktorer som kontortype, størrelse, placering, servicehyppighed og servicetype. Kontorer har forskellige behov, og størrelsen påvirker prisen. Ekstra ydelser som polstringsrens, gardin- og tæpperensning, og vinduespudsning påvirker også prisen. Hyppigheden af rengøringen har også indflydelse, og prisen for daglig eller ugentlig rengøring ligger normalt mellem 130 og 530 kr. i timen.Gratis AI Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et onlineestimat ud fra de bedst bedømte udbydere, på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

Oftest har man rengøringspersonale til den regelmæssige rengøring, men hvis du har brug for at outsource opgaven for en mere dybdegående rengøring, så koster det for et gennemsnitligt kontor 200 til 330 kr. i timen, alt afhængig af kontortype, størrelse, og placering.

Et ryddeligt arbejdsmiljø fremmer produktivitet og kreativitet. Rod i konferencelokaler og på skriveborde er en stressfaktor i et arbejdsmiljø. Et rent og ryddeligt arbejdsmiljø fremmer fagligheden og motiverer medarbejderne til at yde deres bedste. Derfor er rengøringsmedarbejdere noget, et kontor ikke kan leve uden. Rengøring sikrer derfor både sundhed og trivsel for alle på kontoret.

Typen af rengøring og deres omkostninger

Rengøring af kontor

For at få en grundlæggende idé om, hvad en rengøring omfatter og dens pris, så kig nedenfor:

Regelmæssig rengøringForårs/Grundrengøring
Daglig eller ugentlig basisKvartalsvis, halvårligt eller årligt
Omfatter støvsugning, gulvvask, vinduespudsning, rengøring af badeværelse (rydde vasken, tørre spejle, rengøring af toilet, og bad), oprydning af skriveborde, og rengøring af køkken/frokoststue.

Regelmæssig rengøring plus alle de områder der normalt tager tid at rengøre, såsom hjørner og afkroge - skriveborde, stole, siddepladser, lyskontakter, fjernbetjeninger, paneler, skærme, døre, gulve, trapper, vægge, og lignende tages også.

For effektivt at rengøre disse områder involverer grundrengøringen normalt specialudstyr eller specielle processer hvilket tager længere tid og dermed er dyrere.

Starter ved 200 – 330 kr. i timen.

Starter ved 200 - 330 kr. pr time pr. person.

Starter ved 850 – 1.830 kr. pr projekt.

En rengøringsassistent kan ofte klare 2.000-3.000 m² i timen i et almindeligt kontormiljø, alt afhængigt af specifikationerne. Det er dog også vigtigt at tage højde for, at priserne kan variere på baggrund af ydelserne. Omkostningerne afhænger også af de desinfektionsmidler og rengøringsmidler, de tilbyder.

Faktorer der påvirker prisen for rengøring af kontor

Rengøringsomkostningerne varierer afhængigt af forskellige faktorer, herunder kontortype, størrelse, placering, servicehyppighed, og den nødvendige servicetype.

Kontorets placering

I lighed med andre ydelser påvirker placering i høj grad omkostningerne. Hvis du bor i København, Århus, eller Odense, så kan en enkelt rengøring koste fra 330 – 530 kr. i timen.

Hvis du bor i småbyer eller i landdistrikterne er prisen lavere. Her er nogle eksempler på prisklasser:

 • Århus: 790 kr.  (pr. 1.000 m²)
 • København: 980 kr. (pr. 1.000 m²)
 • Odense: 770 kr. (pr. 1.000 m²).

Kontortype

Typen af kontoret giver rengøringsfirmaet indblik i opgavens omfang, og hvad de kan forvente af kontorets udseende. Forskellige kontorer har forskellige behov, for eksempel er et virksomhedskontor forskelligt fra et callcenter kontor, da sidstnævnte muligvis har flere computerenheder og lydudstyr, såsom høretelefoner og mikrofoner. En børnelægeklinik vil også være anderledes end en tandklinik.

Prisen for rengøring af kontor for et virksomhedskontor starter ved 1.960 kr. for små kommercielle rum som tager cirka 10 timer. Et stort kontor vil kræve omkring 70 timers arbejde, hvilket vil koste omkring 13.700 kr. Rengøringsfirmaer vil typisk kræve et ekstra gebyr på 70 kr. i timen for medicinske kontorer og klinikker.

Kontorets størrelse

Prisen for rengøring afhænger også af, hvor stort kontoret er, samt antallet af rum der skal rengøres. For et lille kontor på op til 2000 m² vil prisen i gennemsnit være 1.440 kr.

Ekstra ydelser

Almindelige ydelser omfatter rengøring af overflader, fjerne synligt snavs og støv, rengøring af gulve, støvsugning af tæppebelagte områder, tømning af skraldespande, og desinfektion af touchpoints som tastaturer og håndtag.

Nogle rengøringsfirmaer tilbyder ekstra vedligeholdelsesydelser såsom polstringsrens, gardin- og tæpperensning, genopfyldning af forbrugsstoffer, vinduespuds osv.

Hyppigheden af tjenesten

Nogle rengøringsfirmaer tilbyder abonnementsrengøring til en god pris som normalt er billigere end en engangsrengøring. Nogle firmaer tilbyder også rengøring uden for kontorets arbejdstid fordi der kan være brug for det tidligt om morgenen, om aftenen, eller i weekenderne. Daglig eller ugentlig rengøring koster 130-530 kr. i timen, som kan være højere for forskellige rengøringsteams.

Hvordan finder jeg en professionel rengøringshjælp?

Du kan finde rengøringshjælp til kontorrengøring på Handyhand.dk. Start med at beskrive, hvad du har brug for hjælp til, og vores rengøringshjælpere vil byde på opgaven. Vælg den rengøringshjælp, der passer bedst til dine behov og budget. Du kan læse anmeldelser fra tidligere kunder, så du ved, at de er pålidelige. Vores hjemmeside gør det nemt og billigt at få rengøringshjælp, præcis som du ønsker det. Du kan også få et prisoverslag online, før du opretter opgaven, så du kan give et mere præcist bud. Dette sikrer, at du får de bedste tilbud fra rengøringshjælpere på Handyhand.

Professionelle rengøringsassistenter er gennem deres daglige rutine vant til rengøringsarbejde. De ved derfor præcist hvordan en bestemt opgave skal klares hurtigst og bedst.

Faktorer der påvirker omkostningerne for rengøring af et kontor

 • Bortset fra ovennævnte faktorer varierer prisen pr. m² også afhængigt af rengøringspakkens specifikke omfang.
 • Mængden af køkkener og frokoststuer, samt andre specielle lokaler kan hurtigt medvirke i prisen for en rengøring.
 • Badeværelser, toiletbåse, og andre sanitære rum kræver ekstra opmærksomhed og særlige rengøringsmidler. Derfor vil de også kunne resultere i flere omkostninger.
 • Vinduespudsning vil også koste ekstra i mange tilfælde. Vær også opmærksom på, at nogle firmaer adskiller udvendig og indvendig pudsning af vinduer som separate ydelser.
 • Hvis du også vil have gardiner og persienner rengjort, så kan du bede om ekstra service som tillæg til den almindelige rengøring. Nogle gardinstoffer kræver specielle løsninger og rengøringsmidler.
 • Har du også brug for en hjælpende hånd til at indsamle og sortere affald, så kan dette også klares af en rengøringshjælp. Dog vil de fleste kontorrengøringer også have indsamling af affald inkluderet i deres service.
 • Rengøringen kan koste mere hvis du har specielle elektriske systemer og specielt udstyr der kræver omhyggelig rengøring.
 • Har du brug for at få dine varmeapparater eller klimaanlæg rengjort, så vil det ofte også koste ekstra oveni den almindelige rengøring.

Du kan også finde en almindelig rengøringshjælper på Handyhand.dk netop til dine opgaver.

Spørgsmål og svar

 • Vælg et rengøringsfirma der har erfaring i håndtering af kontorer. Et rengøringsteam kan være kvalificeret og klare enhver rengøringsopgave for beboelsesejendomme men det betyder ikke nødvendigvis, at de også har ekspertise med at rengøre et kontormiljø. Du bør også kontrollere fleksibiliteten i deres rengøringsplaner, da det kan være du ønsker, at arbejdet udføres udenfor dine medarbejderes arbejdstider.

 • Det afhænger af din placering og vil også afhænge af, om rengøringsassistenterne opkræver for transportomkostningen. Transportomkostningerne kan påvirke den samlede pris.

 • Dette afhænger af kontorets størrelse, dine krav, og antallet af personer du ansætter til opgaven. Industristandarden beregner en time for en rengøringsassistent kan klare ca. 3000 m² for et almindeligt kontormiljø. Bemærk dog, at det tager længere tid at rengøre badeværelser, køkkener, frokoststuer og lignende områder.

 • Det behøves ikke. Rengøringsassistenternes opgave er at gøre alt så omkostningseffektivt og bekvemt for dig som muligt. Derfor vil rengøringsassistenter typisk medbringe deres eget udstyr, rengøringsmateriel, og andre produkter. For specielle præferencer på desinfektionsmiddel og rengøringsmærker er du velkommen til at ønske om dette men forvent ekstra omkostninger.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en kontor rengøring