Reparation af skabe

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Skabereparatører til alle dine behov

Reparation af skabe

Tilretning af skabe

Udskiftning af skabe

Rådgivning om skabe

Alle skabsopgaver

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste skabereparatører

Opgaveejer for løst opgaver online

Mohammed S.

Frederiksberg

5.0
(318)

Seneste Anmeldelse

"Vil bruge Mohammed igen uden at tøve. God vejledning og hjælp til konkrete problemer og med gode løsninger på hånden, når det vi lige havde forestillet os ikke kunne lade sig gøre."

Opgaveejer for løst opgaver online

Hussein D.

Brønshøj

5.0
(112)

Seneste Anmeldelse

"Perfekt"

Opgaveejer for løst opgaver online

Dana (Rustam) M.

Roskilde

5.0
(68)

Seneste Anmeldelse

"Perfekt og hurtigt."

Opgaveejer for løst opgaver online

Peter A.

Frederiksberg

5.0
(95)

Seneste Anmeldelse

"Excellent service"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

X

Hjælp til at reparere skabslåge/beslag i køkken

1,000,-

comment.user?.profileImg

Hussein udførte et blændende arbejde, og var derudover en meget sød og venlig person, som vi helt sikkert hyrer igen, hvis vi skal have lavet noget. :-)

Have sat tre låger på skab og boret forskellige ting op i betonvægge

850,-

Gennemsnitslig anmeldelser af skabereparatører

Baseret på 4 Anmeldelser

5.00
4
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Reparation af svane køkken drejelåge funktion

650 kr

Klampenborg

10 år gammelt svanekøkken hvor drejemekanismen er gået i stykker på et hjørneskab

Reparation af gammelt udtræksbord hvor vangerne er knækket.

2,000 kr

Odense NØ

Reparation af knækkede vanger på gammelt udtræks spisebord.

stuk roset

660 kr

Helsingør

Reparation af stuk ny krog til ophæng lampe - tidligere gået i stykker.

reparation /udbedring af gamle skabe

Online

Skal have lavet en hylde til mit gamle skab(stort karlekammerskab) + en liste af en slags i bunden som kan holde bundpladen på plads (den er knækket af i den ene side) et andet lille skab skal have en liste der kan holde en hylde( der mangler kun en). Jeg vil gerne have udført opgaven med skabene inden 1. april.

Ophængning af skabe/reoler

Århus N

Jeg har 1 stort vitrineskab (omtrent 130x110x40 cm) et mindre skab (ca. 50x50 cm) en reol (ca 100x80 cm) samt et gammelt tobaksskab (ca 40x60 cm) der alle skal op at hænge (murstensvægge). Vitrineskabet kræver muligvis noget ekstra understøttelse. Jeg kan sagtens hjælpe til med at holde skabene oppe hvis det skulle være men har ikke selv forstand på hvilke skruer understøttelse osv der skal bruges. Mvh Anne Det ville være rart hvis opgaven kunne blive udført inden jul :). Ellers må jeg jo bare vente indtil nogen melder sig...

Samling af gammelt klædeskab og enkelte ophæng på vægge

Ringsted

Gammelt klædeskab der er skilt ad skal samles igen (er placeret andet sted). Det har nogle spøjse skruer - men tror godt de kan genbruges efter skabet blev skilt. Sender et par billeder - men ved ikke hvor nemt det er at se skruerne. Har desuden enkelte ting der skal hænges op på væg. Vil gerne have det udført ved først givne lejlighed - og inden d. 31.12.18. Torsdag d. 06.12.(inden 16.30 - eller efter 18.00) eller fredag d. 07.12 (hele dagen). Lørdag og søndag (d. 08.-+09.) er jeg først hjemme efter 15.00. Senere på måneden kan der nok osse findes en brugbar dag. Træffes bedst pr mail - da jeg har skiftende arbejdstider og ingen mobiltlf.

Skabe: nedtagning samling og ophæng af nye

Online

Jeg søger en handymand til hjælp med følgende 3 opgaver: 1) Nedtagning af 1 lille hylde med 3 små rum. 2) Samling af 2 (væghængte) IKEA skabe 1 større og 1 mindre: Store skab: Bredde: 60 cm Dybde: 38 cm Højde: 80 cm (med to låger) Lille: Bredde: 40 cm Dybde: 21 cm Højde 64 cm. 3) Begge skabe skal hænges op på vægge. Kræver boremaskine det har jeg desværre ikke selv. Jeg vil gerne have opgaven udført i starten af oktober gerne sen eftermiddag/tidlig aften en hverdag.

Indbygning af skabe

4,000 kr

Egå

Vi skal have tilpasset skabe fra Ikea, så de står i en form for hestesko rundt om en seng. Opgaven er i et ældre hus, som er ved at blive moderniseret inden vi flytter ind 28/10. Skal optimalt løses mellem den 21/10 og 27/10. Skabe er indkøbt. Der er en kant mellem væg og loft, som danner et hul, og der skal derfor laves et skelet, som de midterste skabe kan hænges op i. Derudover en lille ”halvmur” bag sengen. Inspirationsbillede vedhæftet som viser både skabe og “mur” 😊

nedtagning af overskabe og opsætning af hylder i køkken.

3,500 kr

København K

Jeg vil gerne have taget mine overskabe ned og indkøbt og opsat hylder i stedet. 2 stks i hele væggens længde 278cm. gerne svævehylder. maling osv står jeg selv for . opgaven skal faktureres efterfølgende da det går via min udlejer / min indvendige vedligeholdelses konto .

Flytte indbyggede skabe i lejlighed

1,200 kr

København V

Jeg har nogle indbyggede skabe fra HTH som jeg gerne vil have flyttet, således der bliver plads til min seng. Har brug for hjælp da jeg desværre har en skade i hånden, men kan godt hjælpe lidt. Skabene er pt monteret med nogle få skruer og herefter blevet fuget. Det er total 3 klædeskabe på 60 cm der skal flyttes fra den ene ende af et soveværelse (på 9 m2) til den anden ende. Jeg har købt 3 møbelhunde, således skabene let kan rulles over til den modsatte væg. Herefter vil jeg også gerne have hjælp til at sikre, at væggen og gulvet bliver pænt igen ved at fjerne fugemasse/lim og male væggen dér hvor der har været fuget samt listerne. Det lyder nok mere omstændeligt end det reelt er. Forventer det kan gøres på nogle få timer. Jeg har købt maling.

Opsætning af ca 20 hylder i forskellige størrelser

København Ø

Opsætning af ca 20 hylder i forskellige størrelser med hyldeknægte og/eller skjulte hyldebeslag. Jeg ser frem til at få jeres bud. Opgaven må godt hvis nødvendigt fordeles over nogle dage. Jeg vil gerne have udført opgaven senest 12. august og helst start 5. eller 6. august.

Flytte indbyggede skabe i lejlighed

1,000 kr

København V

Jeg har nogle indbyggede skabe fra HTH som jeg gerne vil have flyttet. Har brug for hjælp da jeg desværre har en skade i hånden, men kan godt hjælpe lidt. Skabene er pt monteret med nogle få skruer og herefter blevet fuget. Det er total 3 klædeskabe på 60 cm der skal flyttes fra den ene ende af et soveværelse (på 9 m2) til den anden ende. Herefter vil jeg også gerne have hjælp til at sikre, at væggen og gulvet bliver pænt igen ved at fjerne fugemasse/lim og male. Det lyder nok mere omstændigt end det reelt er. Forventer det kan gøres på et par timer.

Opsætning af knagerække hylde og skab på vægge

Online

Jeg har en knagerække en hylde og et skab til elmåleren som skal op på væggen i entréen. Tidligt om aftenen/sent om eftermiddagen d. 21. eller 22. december. Ellers alle tidspunkter mellem jul og nytår eller i den første uge af januar.

Småreparationer i køkken

København N

Jeg skal have opsat et køkkenlåge som konstant falder ned. Lidt tricky eftersom hullet som skruerne skulle sidde i efterhånden er helt udboret og smuldrer. Så skal have opsat en metalplade (og udskåret pladen) til at dække for et skab hvis sidebeklædning er gået til pga. varmen fra komfur. Og endelig ville det være et hit hvis nogen kunne sætte nederste komfur-låge fast igen. Så snart som muligt. (Maj 2021)

En køkkenlåge der hænger, og som delvist er faldet af pga. hængsler der er rykket ud af skabet

1,500 kr

Herning

skabslågen har hængt skævt siden den blev sat op, men nu er hængslerne rykket ud af skabet. De kan skrues fast, men hullerne er ved at være rigtig ødelagte. Vil gerne have lågen sat ordentligt fast, og have den til at hænge lige.

Mindre køkkenrenovering: Påsætning af sokkel og udskiftning af låge til opvaskemaskine

1,500 kr

Frederiksberg

Vi har fået lavet nyt køkken, men der mangler et par sidste detaljer. Der skal blandt andet påsættes sokkel og udskiftes låge til opvaskemaskinen. Derudover er der en skabslåge, som også skal rettes til, hvis muligt.

Køkkenlågen skal repareres

2,000 kr

Randers NV

Hej jeg har en lejlighed som jeg udlejer i Randers NV, jeg bor selv på Fyn og har brug for hjælp til at ordne et køkkenskab i lejligheden. Det er skabet under køkkenvasken, her er lågen faldt af/sidder skævt, lågen har været repareret før, men det ser ikke ud til, at det har virket, måske skal hele skabet skiftes. Jeg har ikke mulighed selv for at indkøbe delene, så det vil også være en del af opgaven.

Justering af låge på integreret opvaskemaskine

Værløse

Min kone og jeg købte for et års tid siden et lækkert nyt køkken med lækre låger fra &Shufl (§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§/linoleum/). På vores opvaskemaskine monterede jeg selv frontlågen og mine manglende evner har gjort at den ikke sidder lige. Jeg tør ikke selv begynde at justere på den da jeg er bange for at gøre uoprettelig skade på den. Opgaven er derfor: Få lågen til at sidde så den matcher med resten af køkkenet. Jeg har også andre småopgaver indenfor maling osv. så hvis du er timelønnet er det fint. Vi bor i Hareskovby nær Værløse. Snarest muligt :)

Reparation af køkken

København K

Opdatering/reparation af 7 år gammelt køkken. Mit IKEA-køkken trænger til istandsættelse. - Påsætning af køkkenlåger der er faldet af (se foto) - Opsætning af 6 stk. spots under overskabe. - Opsætning af fliser mellem køkkenbord og overskabe. 4 m x 43 cm - Etablering af køkkenskuffer. - Installering af af køle-fryseskab integreret. - Påsætning af håndtag på køkkenlåger. - Påsætning af dørhåndtag. - El-stik til køle-fryseskab. Snarest muligt.

Køkkenlåge (skære+fræse)

500 kr

København S

Jeg har en ikea låge jeg skal have skåret til, samt udfræset hængselshullet. Lågen er lamineret, så jeg er lidt i tvivl om det overhovedet kan blive godt? Lågen skal males efterfølgende (ikke en del af opgaven).

Låge i køkkenskab (beslag) og opsætning af bogkasse

Ballerup

En låge i mit køkkenskab er faldet ud af kabinettet og skal fastgøres igen. Kan ikke bare skrues i (tror jeg). Derudover opsætning af en bogkasse Hvornår kan du?

Isætning af køkkenlåge

København

Mine køkkenskabe er af ældre dato og nu er én af lågerne desværre faldet af. Jeg har ikke til hensigt at skifte det hele lige pt og søger derfor en håndværker der kan sætte lågen i igen (og som selv kan medbringe hængsler og værktøj). Derudover vil jeg gerne have en ledning + et par halogenpærer sat i under køkkenskabet. Ikke nogen kompliceret eller langvarig opgave men jeg er ikke selv så god til den slags. Tidspunkt: gerne hurtigst muligt (helst mellem 8.00 - 8.30 eller efter 17.30)

reperation af køkken låge

930 kr

Kokkedal

min låge ved køkkenvasken er gået istykker noget af træet der skal holde skruerne på plads. revet itu. p.ga defekt beslag

Hvad tilbyder skabereparatører

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Relevante spørgsmål

  • Reparation af skabe kan typisk koste mellem 500-1000 kroner, alt efter hvor stort et skab det drejer sig om, og hvor meget der skal repareres. Dog er det ikke alle skabe, der er lige dyre at få repareret - nogle skabe kan være meget simple i deres design, og derfor også nemmere at reparere. Dette gør selvfølgelig også prisen på reparationen af skabet billigere. Dog er det ikke alle skabe, der er lige nemme at reparere - nogle kan have mere avancerede designs, som gør dem sværere at få repareret. Hvis man har et mere avanceret designede skab, så bør man overveje at få professionel hjælp til at få det ordnet - ellers risikerer man selv at ødelægge det mere.

  • Når man skal have repareret sine skabe, er det vigtigt at man er opmærksom på nogle forskellige ting. For det første, så skal man være opmærksom på hvilket materiale skabet er lavet af. Er det træ eller plastik? Dette er vigtigt at vide, da det kan have en indflydelse på hvordan reparationen kan foregå. For det andet, så skal man også være opmærksom på hvor stort et problem der er tale om. Er der tale om et lille problem som eksempelvis en knage der er faldet af, eller er der tale om et større problem som eksempelvis en revne i selve skabet? Hvis det er et lille problem, kan man typisk nemmere selv ordne dette, mens det ved et større problem kan være nødvendigt at få professionel hjælp til at ordne reparationen. Uanset hvilket problem der er tale om, så bør man altid starte med at undersøge om ikke problemet kan ordnes med en simpel reparation, inden man giver op og beslutter sig for at kassere hele skabet og i stedet købe sig et nyt.

  • Reparation af skabe kan tage forskellig tid alt efter hvor stort et skab der er tale om. Et lille skab kan typisk repareres på under en time, mens et større skab kan tage op til flere timer.

Hvorfor hyre en skabereparatør med Handyhand?

Der er mange grunde til at booke hjælp til reparation af skabe. For det første, så kan det være svært selv at finde ud af, hvordan man skal reparere et skab. Dette er især tilfældet, hvis man ikke har nogen erfaring med det. Derudover kan det også være en dyr affære at købe nye skabe, hvis de gamle går i stykker. Derfor kan det ofte være en god idé at få professionel hjælp til at reparere dem. På den måde kan du spare både tid og penge.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!