Pensionsrådgivning

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Pensionsrådgivere til alle dine behov

Start din pension

Gennemgang af din pension

Overførsel af din pension

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Nedlæggelse af bygningsblad - oprettelse af nyt (Landmåler)

5,000 kr

Søborg

Vi har haft en landmåler på inden vi påbegyndte byggeri, men huset er nu færdigbygget og der er kommet ny lovgivning på området. Vi mangler en landmåler som kan: Indberette til BBR med opdaterede arealer af bygningens areal Nedlæggelse af det gamle bygningsblad i tingbogen nr. 33, som vedrører det gamle hus (skel være gennemført før der kan oprettes et nyt) Udfærdigelse af kortbilag, GML fil og indsendelse af sag til Geodatastyrelsen vedr. oprettelse af nyt bygningsblad på den nye bygning Tinglysning af ”Anden adkomst” på det nye bygningsblad i tingbogen.

Opmåling skel

5,000 kr

Haderslev

Der skal opmåles 5 punkter som skal påføres tegning med de opmålte afstande.

have hjælp til at komme igang med economic program i virksomheden

3,000 kr

Online

hjælp til opstart af e-conomic program

Er der en jurist eller advokat til stede på Handyhand?

Online

Skal bruge rådgivning omkring mine rettigheder i en andelsbolig, ift. varsling og adgang til håndværkere

Hjælp til at forstå tilstandsrapport

250 kr

Aarhus N

Jeg kunne godt tænke mig at få hjælp til at læse en tilstandsrapport og gennemgå den sammen. Helst en erfaren. Prisen kan vi beslutte sammen.

Årsregnskab for Aps

8,000 kr

Tommerup

Årsregnskab for Aps. Antal bilag ca. 5stk /måned Indberetning til Skat og Erhvervsstyrelse

Vurdering af en reklamation: Kunde mener at continentalsengen er samlet forkert. Sengens står skævt.

1,250 kr

Nexø

Sengen skulle efter kundens udsagn være samlet forkert. Kundens forklaring er at sengen står forkert, og går fra hinanden. Normalvis skal de 2 boksklemmer monteres, disse forefindes og skal sættes på plads - samt skal vi ha lokaliseret årsagen til sengens skævhed.

Køb af grund af nabo inkl. opmåling, dokumenter skøde etc.

30,000 kr

Præstø

Jeg bor på ********** **, 4720 Præstø og er i gang med at købe ca. 1700 m2 af min nabo til 175.000 kr og vil hertil høre pristilbud for processen i at hjælpe hele processen i overtagelsen af grunden (opmåling, måleblad, skøde etc) Med venlig hilsen Tobias ******* ******

Personlig assistent

Aalborg

En personlig assistent kan for eksempel hjælpe med at strukturere arbejdsopgaver, administrere arbejdstiden, skabe overblik, og fungere som sekretær.

Bogføring

10,000 kr

Aarhus N

Hello, Mirko here, i am the manager of my wife, and also have my own company. Since 1999, and i understand book keeping pretty good, so dont fool arround with me :) I dont have the time for book keeping, i need someone who understands the law here in Denmark. Again, i am not a stupid foreigner who wants to use (abuse) the system here in Denmark. If he or she is good, i will keep you for live :) See our profile : rengøringsassistent.dk

Gennemgang af pensionsordning

10,000 kr

Haderslev

Hjælp til gennemgang af vores pensionsordninger, hjælp til hvordan og hvornår de bliver udbetalt. Vi er samlevende med hver vores ordninger og er begge tæt på pensionsalder

Jeg rådgiver ift. moms/skat/regnskab mv.

500 kr

Grenaa

Erfaring indenfor rådgivning af moms/skat/regnskab mv.

Hjælp fra ekspert i revision ønskes

1,000 kr

Taastrup

Årsregnskab 2022 er lavet, men trænger til hurtig tjek/gennemgang, et par opdateringer og anmeldelse til skattestyrelsen. Firmaet (taxivognmand) var personligt eget og er lukket per 31/12722. Hos mig eller hos dig. Dokumenter: En mappe med tal og bilag og årsregnskabet lavet af et firma, som du skal gennemgå for evt. fejl eller mangler.

Hjemmeside

2,000 kr

Online

Jeg søger en der kan lave en hjemmeside til mig. Den skal indeholde en et par faner, med oplysninger, priser og booking.

Hvad tilbyder pensionsrådgivere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Formålet med pensionsrådgivning er at hjælpe enkeltpersoner med at planlægge og sikre deres økonomiske fremtid efter pensionering. Rådgivningen omfatter vurdering af individuelle behov, investeringsmuligheder og skatteforhold for at sikre en passende og bæredygtig pensionsplan.

  • Pensionsrådgivning kan hjælpe med at planlægge fremtidig økonomisk sikkerhed ved at analysere individuelle behov og mål, vurdere nuværende økonomisk situation, og skabe en skræddersyet pensionsplan. Rådgivningen kan også hjælpe med at optimere investeringer, minimere risici og sikre en stabil indkomststrøm efter pensioneringen. Dette sikrer en bedre forståelse af pensionsmuligheder og hjælper med at træffe velinformerede beslutninger for at opnå økonomisk tryghed i fremtiden.

  • Når man vælger en pensionsrådgiver, bør man overveje deres erfaring og ekspertise inden for pensionsområdet. Det er også vigtigt at vurdere deres omdømme og troværdighed. Andre faktorer inkluderer omkostninger, tilgængelighed, kommunikationsevner og evnen til at forstå og imødekomme ens individuelle behov og mål for pensionen.

  • Pensionsrådgivning kan hjælpe med at optimere ens pensionsopsparing ved at analysere individuelle behov, mål og risikotolerance. Rådgiveren kan give vejledning om investeringsstrategier, diversificering og valg af pensionsordning. Desuden kan de hjælpe med at justere opsparingsniveauet og udnytte skattefordele for at maksimere afkastet. Samlet set sikrer pensionsrådgivning en mere effektiv og tilpasset tilgang til at opbygge en solid pensionsformue.

  • Potentielle fordele ved at investere i en pensionsrådgivers tjenester inkluderer professionel ekspertise og rådgivning til at maksimere din pensionsopsparing, skræddersyede investeringsstrategier baseret på dine mål og risikotolerance, løbende overvågning af dine investeringer og tilpasning efter behov samt hjælp til at navigere gennem komplekse pensionsregler og skatteforhold. En pensionsrådgiver kan hjælpe med at sikre, at du opnår en solid økonomisk fremtid og tryghed i din pensionstilværelse.

  • Du kan få information om prisen på pensionsrådgivningstjenester ved at kontakte forskellige rådgivningsfirmaer direkte. De vil kunne give dig oplysninger om deres priser og eventuelle pakkeløsninger. Du kan også søge online efter prissammenligninger og læse anmeldelser fra andre kunder for at få en idé om omkostningerne ved forskellige tjenester.