Reklame

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Reklameeksperter til alle dine behov

Avis

Magasiner

Radio

TV

Online

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste reklameeksperter

Opgaveejer for løst opgaver online

Karina B.

Tølløse

4.8
(32)

Seneste Anmeldelse

"Super arbejde!"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Vi er ikke helt i mål, men jeg tror og håber, at vi kommer det.

Ophængning af valgplakater i Nordsjælland den 23. oktober 2021 kl. 11.30-17.30.

4,000,-

Gennemsnitslig anmeldelser af reklameeksperter

Baseret på 1 Anmeldelser

3.00
0
0
1
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Opsætning af reklame banner

1,000 kr

Risskov

Vi skal have opsat et reklame banner (1,5m x 4.0m) på den ydre side af en mur, således at det kan ses fra vejen. Banneret er en form for presenning. Banneret opsættes via krogehuller, som allerede er lavet og derfra med kroge som skal ind i muren. Der skal skrues ca. 8-10 kroge i væggen.

Ophængning af gardin

1,500 kr

København K

Hej Vi har et event på Refshaleøen med premiere på torsdag. Her til skal vi hænge et banner op på 6 x 2,5 meter som et gardin der skal kunne trækkes til den ene side. I princippet bare et stort gardin på en stang udenfor :-) Vi har mulighed for at bore det fast i en container 2,5 meter over jorden, så det vedhæftede billede for forklaring. Vi har premere torsdag aften, så opgaven skal løses inden. Vi har selv selve gardinet. Vend gerne retur hurtigst muligt hvis I har mulighed for at hjælpe.

Sætte et Banner op på en butik fællesskab facade

Online

Der skal bruges en høj stige. 10 m Så skal der bores 4 huller i hvert hjørne af facaden Så banneret kan sættes op Jeg har en bore maskine. Og de bor og skruer der skal bruges men ikke stigen og banneret I morgen fredag. Den 12 eller Mandag den 15.8

Ophængning af gardin

1,500 kr

København K

Hej Vi har et event på Refshaleøen med premiere på onsdag. Her skal vi hænge et banner op på 6 x 2,5 meter, som et gardin der skal kunne trækkes til den ene side. En wire skal strammes op så den går på tværs og så gardinet der hænger på karabinhager kan trækkes frem og tilbage :-) se det vedhæftede billede for forklaring. Vi har premere onsdag aften, så opgaven skal løses inden. Vi har selv selve gardinet. Vend gerne retur hurtigst muligt hvis I har mulighed for at hjælpe.

Opsætning af markise i mur

2,000 kr

Karlslunde

Vi søger et par stykker, som kan installere en markise på en murstensmur. Markisen er 4,5m x 3m - vi er fleksible på lønnen, så kom med et bud.

Opsætning af markise

2,000 kr

Smørum

Har en markise der skal sættes op. Den er 4,5 meter. Den skal monteres i ca. 3 meters højde. Det er mursten. Man må meget gerne have gjort det før.

Opsætning af markise på altan, 2. sals lejlighed

2,500 kr

København V

Opsætning af markise på 4,8 meter på altan på anden sal. Muren krummer en smule ud på midten, så der er behov for en kile i hver ende. Samtidigt bør der bruges længere montageskruer end de medfølgende for at sikre, at den får ordentligt fat i muren. Der er meget lidt fleksibilitet i beslagene, så det kræver en del præcision ved monteringen. Markisen er denne fra Lomax: https://www.lomax.dk/moebler/havemoebler/parasoller-markiser-og-laehegn/markiser/markise-manuel-480x300-cm-hvidtaupe-5510890/?pla=1&gclid=CjwKCAjw77WVBhBuEiwAJ-YoJA5duvIdfDI4yo93Om_Y_J7S-cOfpoodLsZsWFtKVQr0tjeP47PBbBoCL64QAvD_BwE Det kræver nok to mand og jeg kan godt hjælpe. Det skal gerne være på regning, så det kan indgå som en forbedring ved salg af andelslejligheden.

Opsætning af 2 markiser på 4,5 meter

1,450 kr

Allerød

opsætning af en ældre markise på altan på første sal i rækkehus på 4,5 meter samt opsætning af ny markise på 4,5 meter i betonvæg i have.

2 stk. Stofbanner skal hænge/opsættes i to vinduer hos BR Strøget

3,000 kr

København K

Der skal hænges to stofbanner ned fra loftet. Banner sendes direkte til butikken. Skal hænges op mandag den 9. januar mellem kl. 9-11.

Opsætning af markise 4,80 x3,00 på en 1 ste sals terresse

2,470 kr

Frederiksberg C

Opsætning af en markise 4,80 m lang. Har tre medfølgende beslag. Markisen vejer 59 kg og ligger i gården under altanen (skal hejses op, har reb)

Reklame

Odense M

Vil lave reklame om misbody

Tilbyder design af logo, reklamer & mere

500 kr

Aarhus C

Tilbyder design af forskellig slags til din webshop, butik, osv. Kontakt for mere info og eksempler.

Tilbyder Design af logo, annoncer, osv.

500 kr

Aarhus C

Tilbyder design af logo, reklamer til din virksomhed, webshop, brand! Kontakt for mere info og eksempler

web designer

1,000 kr

Online

web design af annonce til brug på face book og til udarbejdelse af en reklamemail. Branche : Tryllekunstner, Underholdning. Hjemmesider haves og materiale som billeder og Logo fremsendes når aftalen er på plads. Pristilbud ønskes.

Design af en markedføringsplakat til min virksomhed

300 kr

Online

Vi er en lille virksomhed, der sælger compression og sportstøj. Vi hedder Belite.dk. Vi har brug for hjælp til professionelt at designe en flot plakat vi kan bruge til markedsføring.Både som plakat og evt. banner. Vi har brug for en der har erfaring i bruget af moderne design værktøjer som, photoshop og illustrater. Det er vigtigt for os at vores brand image bliver udstrålet i designet. Der vil være ret stor frihed til at lave design. Vi vil komme med få krav. f.eks, overskrift, billeder til brug, en QR kode med hjemmeside, farver. Hvis du er interesseret, kan vi fælles lave en brainstorm om opgaven.

Hvad tilbyder reklameeksperter

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Formålet med reklame er at skabe opmærksomhed om et produkt eller en tjeneste, øge salget, skabe brandbevidsthed og påvirke forbrugeradfærd. Reklame sigter mod at informere, overbevise og påvirke potentielle kunder til at købe eller bruge det annoncerede produkt eller tjeneste.

  • Reklame påvirker forbrugeradfærd på flere måder. Det kan skabe opmærksomhed omkring et produkt eller en tjeneste, påvirke forbrugernes holdninger og præferencer, og skabe et behov eller ønske om at købe. Reklame kan også påvirke forbrugernes beslutningsproces ved at tilbyde information, skabe tillid og overbevise om værdien af et produkt. Endelig kan reklame også påvirke forbrugernes adfærd ved at skabe incitamenter som rabatter eller tilbud.

  • Der er mange forskellige former for reklame, herunder tv-reklamer, radioreklamer, printannoncer, online-bannere, sociale medieannoncer, influencer-markedsføring, udendørsreklamer som skilte og plakater, samt direkte markedsføring som brochurer og nyhedsbreve.

  • Reklame kan målrettes til en specifik målgruppe ved at analysere deres demografiske data, interesser og adfærd. Dette kan gøres ved hjælp af dataindsamling og brug af målrettede annonceringsplatforme. Desuden kan segmentering af målgruppen og brug af personaliseringsteknikker hjælpe med at levere relevante budskaber og tiltrække deres opmærksomhed.

  • Reklame har stor betydning for en virksomheds omdømme, da det kan påvirke, hvordan virksomheden opfattes af kunder og offentligheden. Gennem reklame kan virksomheden skabe opmærksomhed, øge kendskabet til sine produkter eller tjenester og opbygge et positivt brand image. Reklame kan også bidrage til at skabe tillid og troværdighed omkring virksomheden, hvilket kan have indflydelse på kunders købsbeslutninger og langsigtede relationer. Derfor er reklame en vigtig strategi for at styrke virksomhedens omdømme.

  • Prisen på reklame kan påvirke dens effektivitet på flere måder. Hvis prisen er for høj, kan det begrænse virksomhedens budget og dermed reducere muligheden for at nå ud til en bredere målgruppe. På den anden side kan en for lav pris signalere lav kvalitet og mindske tilliden til produktet eller tjenesten. Det er vigtigt at finde en balance, hvor prisen afspejler værdien af reklamen og samtidig er overkommelig for virksomheden.