Hvad koster det at få farvet hår?

Find ud af priserne på hårfarvning og få en idé om, hvad du kan forvente at betale
+150.000 kunder

Find en Farvning af hår

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster det at få farvet hår?

At få farvet hår koster typisk mellem 500 og 2000 DKK. Prisen for hårfarvning varierer afhængigt af teknikken. Highlights og helfarvning koster normalt mellem 500 og 1000 DKK, mens balayage kan være prissat fra 1.125 til 2.000 DKK. Hårets sundhed og tidligere behandlinger kan øge omkostningerne. Hårets længde og tilføjelse af specielle behandlinger påvirker også prisen. Investering i en professionel frisør kan give et flot og holdbart resultat.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

At få en professionel frisør til at lave balayage, highlights eller helfarve i dit hår, er en rigtig god investering. En professionel kan både fortælle dig hvordan du plejer dit hår bedst, og hvordan. Samtidig undgår du kemikalier fra hjemmefarve, som ofte er hårdt og skadeligt for dit hår.

Hos professionelle frisører har de også fokus på kun at farve dit hår der hvor der er brug for det og de kan samtidig rådgive dig i forhold til gode hjemmekure. Det at få en frisør til at farve dit hår giver derfor både et bedre resultat, men det er også er med til at forlænge den nye farves levetid.

Prisoversigt for professionelle hårfarvningsteknikker

At forstå omkostningerne forbundet med forskellige professionelle hårfarvningsteknikker kan hjælpe dig med at vælge den bedste løsning for dit hår og din pengepung. Her er en simpel oversigt over de mest almindelige hårfarvningsteknikker og deres gennemsnitlige priser.

HårfarvningsteknikPris (DKK)
Highlights500 - 1.000 kr.
Helfarve500 - 1.000 kr.
Balayage1.125 - 2.000 kr.

Bemærk: Disse priser kan variere afhængig af mange faktorer, herunder hårets tilstand, hårlængde, din naturlige hårfarve og tidligere kemiske behandlinger. Prisen kan også være højere, hvis håret har brug for specielle farve- eller hårbehandlinger for at opnå det ønskede look.

De forskellige hårfarvemetoder

Damefrisør farver hår

Frisører har forskellige teknikker til hårfarvning og alt efter hvilken teknik, der skal bruges kan priserne være meget forskellige.

Highlights og helfarve

For highlights og helfarve lægger priserne gennemsnitligt på 500 til 1.000 kr. Det er ofte billigere at få lavet en delvis farvning af håret end en hel farvning.

Gå efter en delvis farvning af dit hår, hvis du kun ønsker nogle diskrete ændringer eller hvis du bare gerne vil tilføje lidt lyse farver til håret.  

Balayage

Prisen på balayage svinger mellem 1.125 til 2.000 kr. Denne teknik er ofte dyrere end highlights, også kaldet striber, da den ofte kræver længere tid at lave og mere arbejde. Her ”maler” frisøren farven på håret i et fejende mønster og der vil være en længere overgang mellem det mørke og lyse hår som vil give et mere naturligt look.

Balayage har også den fordel at farven gror ud af håret igen på en naturlig måde, som ikke giver håret en markant overgang mellem det mørke og lyse hår. Derfor kan man også slippe for at skulle til frisøren i tide og utide.

Andre omkostninger

Udover de teknikker frisøren skal anvende er der også andre ting, som spiller ind på prisen. Det gælder både hårets tilstand, hårlængden, din naturlige hårfarve og tidligere kemiske behandlinger.

Priserne kan blive højere, hvis håret for eksempel har brug for bestemte farve-eller hårbehandlinger for at opnå det ønskede look, hvor det også kan tage længere tid i frisørstolen. Det sammen gælder hvis håret er skadet fra tidligere behandlinger, hvor det her også kan være der skal bruges ekstra tid.

Nogle frisører tager også mere for at farve meget langt hår, fordi der som regel skal bruges flere produkter.  

Lær at farve hår der hjemme

Spørgsmål og svar

  • Permante hårfarver bliver i håret, hvorimod semi permanente hårfarver holder op til 6 uger.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en Farvning af hår