Hvad koster rensning af tagrender

Find ud af priserne på rensning af tagrender i denne guide
+150.000 kunder

Find en Rengøring af tagrende

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster rensning af tagrender?

Rensning af tagrender koster typisk mellem 320 og 800 kr. gennemsnitligt. Prisen afhænger af boligtypen, længden af tagrenderne, behovet for specialudstyr og mængden af snavs. Flere etager og længere tagrender kan øge prisen, ligesom behovet for specialudstyr og mere snavs kan kræve ekstra tid og indsats.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

Rensning af tagrender kan være en besværlig opgave. Nedfaldne grene, sæsonbestemt løvfald og fugle på udkig efter et sted at bygge rede, betyder, at regelmæssig rengøring af tagrenderne er vigtig. Hvis du ikke ønsker at udføre opgaven selv, kan du med fordel undersøge de lokale priser for tagrenderens.

De gennemsnitlige priser for rensning af tagrender i Danmark ligger mellem 320 og 800 kr., men nogle handymen og tagrenderensere kan muligvis forlange mere eller mindre. Priserne varierer afhængigt af ​​boligtype, hvor mange meter tagrender, som skal rengøres, mængden af ​​snavs, og hvorvidt der er behov for specialudstyr til udførelsen af opgaven.

Baseret på vores data over tusindvis af afsluttede tagrenderengøringsopgaver, giver vi dig her en guide med alt hvad du behøver at vide om rengøring af tagrender i Danmark. Efter at have læst denne guide vil du forhåbentlig have en væsentligt bedre idé om, hvad du kan forvente at betale for denne tjeneste.

Priserne for rengøring af tagrender kan variere meget. Derfor har vi gennemgået de mest almindelige opgaver i forbindelse med rengøring af tagrender, som er lagt ud på markedet, for at give dig den omtrentlige pris.

Tagrende rengøringsopgavePris (DKK)
Fjernelse af fuglerede120 – 200 kr.
Tagrenderengøring af 1-plans hus180 – 1.200 kr.
Tagrenderengøring af 2-etagers hus1.200 – 2.100 kr.
Installation af tagrendebeskyttere, samt rengøring heraf450 – 2.250 kr.
Rengøring og udskiftning af tagrender450 – 9.000 kr.

Rengøringsomkostninger pr. meter

At sætte en pris baseret på, hvorvidt ejendommen har en eller flere etager, kan være en mulighed. En anden populær metode er, at beregne prisen baseret på metermål. Dette er nyttigt, hvis du ikke har brug for at få rengjort alle dine tagrender.

Skal jeg få mine tagrender rengjort af en professionel?

Rensning af tagrende

Ikke alle har brug for hjælp til rengøring af deres tagrender. Men du kan vælge at ansætte en professionel, hvis:

 • Du ikke har det rigtige udstyr
 • Du ikke kan lide stiger eller højder
 • Tagrender, nedløbsrør og tagsten skal repareres
 • Rengøring af dine tilstoppede tagrender vil tage for lang tid at ordne alene 

For mange giver professionel tagrenderens ro i sindet, fordi du kan være sikker på, at dine tagrender er i god stand og fungerer som de skal.

Hvad sker der, hvis mine tagrender ikke bliver renset?

Rene tagrender og nedløbsrør kanaliserer regnvand væk fra dit hjem. Blokerede tagrender og nedløbsrør betyder, at regnvandet ikke bliver ledt væk, hvilket kan føre til alvorlige problemer.

Når tagrenderne er blokeret, samles vand og snavs, hvilket kan forårsage skimmel. Det kan derudover også føre til fugt, hvilket kan resultere i mere alvorlige (og dyre) skader på din bolig.

Hvor ofte skal mine tagrender rengøres?

Ideelt set skal dine tagrender ryddes mindst to gange om året - om foråret og om efteråret. Når det er sagt, kan storme og nærliggende træer, som taber blade eller kviste, betyde, at du har brug for hyppigere rensning af tagrenderne.

Omvendt, hvis dine tagrender ikke er omgivet af nærliggende træer eller lignende, kan du sandsynligvis slippe afsted med en årlig rengøring.  

Andre opgaver, som en tagrenderenser kan hjælpe med

Udover at fjerne snavs kan folk, som tilbyder rengøring af tagrender, muligvis også hjælpe med følgende opgaver:

Nogle opgaver er måske bedre uddelegeret til en tagdækker eller tagreparatør. Hvis du ønsker at den samme person skal tage sig af flere forskellige opgaver, kan du altid specificere dette, når du deler din opgave. 

Sådan opretter du din første tagrenderengøringsopgave

Er du klar til at oprette din første opgave og ansætte en tagrenderenser? Du skal blot beskrive og dele din opgave, gennemgå dine tilbud, vælge den rette person til opgaven, samt aftale en dato og et tidspunkt for udførelsen af arbejdet.

Din beskrivelse bør indeholde:

 • En ideel dato og et budget
 • Lokation
 • Antal etager og ejendomstype
 • Typen af affald, som skal fjernes (vedhæft gerne billeder)
 • Nødvendigt reparationsarbejde
 • Om opgaven kræver en stige
 • Om opgaven kræver, at vedkommende har en personlig ansvarsforsikring
 • Hvor lang tid du tænker, at opgaven vil tage

Jo flere detaljer, desto lettere bliver det at finde den rette person til opgaven. Således vil den valgte person også være bedre i stand til, at forberede sig på opgaven.

Så let kan du rense din tagrende

Spørgsmål og svar

 • Rengøring af tagrender koster i gennemsnit mellem 320 - 900 DKK. Husets størrelse, mængden af snavs, samt tilgængelighed, er alle faktorer, som kan påvirke den endelige pris.

 • Oprydning af blade, kviste og lignende kan ske i hånden eller med en tagrendeskov. Nedløbsrør spules med vand, for at blive rene.

 • Hvis du blot ønsker en årlig rensning, anbefaler vi, at du får renset dine tagrender om foråret, efter at bladene er faldet ned. Ellers anbefaler vi en rensning om efteråret og en igen om foråret.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en Rengøring af tagrende