Der findes flere af sådanne programmer, men her er der taget udgangspunkt i programmet Media Monkey, der fungerer godt og er nemt at bruge – desuden kan det hentes gratis på nettet. Gå til http://www.mediamonkey.com/trialpay, tryk ”download now”, installer programmet og start det. I programmet har du mulighed for at indstille præcis hvad, dine gæster skal have mulighed for at ændre.


Med Media Monkey har du nu et godt og nemt program, som du kan bruge til at styre dine gæsters musikoplevelse. Det er let at installere og indstille, så du kan få den ønskede oplevelse. Så giv dine gæster en god musikoplevelse med Media Monkey!

Serviceydere indenfor kategorien: hjælp til mobil pc tv

Opgaveejer for løst opgaver online

Lasse F.

Aalborg

5.0
Ung dreng fra Nørresundby Frisk på at hjælpe hvor jeg kan typisk til en fair pris
Opgaveejer for løst opgaver online

Jan S.

Aalborg SV

5.0
Udlært maler med over 10 års erfaring. Udfører desuden havearbejde, løftearbejde, montering af lamper, hylder, samling af skabe, montering/afmontering af hårde hvidevarer, flytning etc. Har bil og trailer og alt det værktøj jeg får brug for
Opgaveejer for løst opgaver online

Peter B.

Aalborg

5.0
Jeg er 24 år og bor sammen med min kæreste, der læser til pædagog. Jeg kan hjælpe med noget elektronik, der driller. Jeg kan hjælpe med kørsel. Jeg kan hjælpe med rengøring.

Ønsker du hjælp til at løse en opgave vedr Hjælp Til Mobil Pc Tv

På Handyhand tilbyder private billig hjælp til at løse opgaver, du kan gratis oprette din opgave her og lade handyhanderne kontakte dig med bud