Hvad er prisen for installation af hundelem?

Find ud af hvad det koster at få installeret en hundelem i denne guide til priser
+150.000 kunder

Find en Installation af kattelem

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad er prisen for installation af hundelem?

Prisen for installation af en hundelem er mellem 660 til 9.830 kr. Prisen afhænger af flere faktorer, herunder hundelemmens størrelse, type og materiale i døren, hvor den skal installeres. En lille hundelem koster mellem 990 og 1.970 kr., mens en stor kan koste fra 2.300 til 6.550 kr. Prisen kan også variere afhængigt af dørtypen - hundelemme monteret i glas er normalt dyrest. Andre faktorer som valg af hundedørtype og sikkerhedsopgraderinger kan også påvirke prisen.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

En hundelem giver dit kæledyr frihed og fleksibilitet til at løbe, lege, og dase under solen.

At installere en hundelem koster fra 660 til 9.830 kr. Dette vil dog variere afhængigt af lemmens størrelse, type, og dørens materiale.

Med denne prisguide kan du finde ud af, hvad det koster at installere en hundedør og træffe det bedste valg for din lodne ven.

De vigtigste faktorer, der påvirker prisen for installation af hundedør

Glad hund kigger ind af hundelem

Størrelse på hundelem

Installationsprisen for en hundelem varierer afhængigt af størrelsen på hundelemmen. Den gennemsnitlige pris for installation af den mindste størrelse er 990 kr., mens større døre koster omkring 2.300 kr:

StørrelsePris (DKK)
Lille (20 x 15 cm eller mindre)990 til 1.970 kr.
Medium (30 x 20 cm eller mindre)1.640 til 2.300 kr.
Stor (over 30 cm)2.300 til 6.550 kr.

Dørtype

Den type dør du har vil også påvirke installationsprisen for hundedøren. Hundelemme monteret i termoruder koster mere end hundelemme monteret i en uPVC-dør. Prisen ved at installere en hundedør i glas er dog ofte højest. 

For at få en estimeret pris på hver dørtype, kan du bruge skemaet nedenfor. Det indeholder både priser på materiale og arbejdskraft:

DørtypeGennemsnitspris (DKK)
Gipsvæg660 til 1.970 kr.
Komposit dør1640 til 4.260 kr.
Trædør990 til 2.620 kr.
Murstensvæg1.970 til 4.590 kr.
Glasdør1970 til 9.830 kr.

Type hundedør

Priserne for en hundelem varierer efter mærke, type, og model. Den billigste kan koste omkring 990 kr., mens mere avanceret hundedøre med infrarøde sensorer og mikrochips kan koste mindst 3.280 kr. for både materialer og installation.

Sikkerhedsopgraderinger

En anden faktor der kan øge priserne er de opgraderinger, som du kan medtage med hundelemmen. Du kan installere ekstra belysning for at give dit kæledyr mere synlighed om natten. Installation af terrasse belysning koster omkring 1.640 kr., mens udendørs sikkerheds lys koster omkring 1.970 kr. Lys med bevægelsessensorer er det dyreste og koster fra 1.440 til 3.600 kr.

Er du ude af huset, men skal din hund stadig kunne komme ud, så kan du installere overvågningskameraer der overvåger ydersiden af dit hjem. Dette koster omkring 2.620 til 5.240 kr.

Forskellige typer hundedøre og priser

Der er forskellige typer hundedøre til rådighed på markedet. Hver type kan enten være manuel eller elektrisk. En manuel hundedør er den mest traditionelle type der fungerer ved at skubbe eller løfte for at åbne klappen. Disse omfatter klassiske og aflåselige hundedøre.

På den anden side fungerer en elektrisk dør ved at matche et mærke eller en mikrochip båret af hunden til døren. Når mærket matcher, åbnes døren. Uanset om det er en klassisk eller mikrochip-baseret hundelem, så kan du i denne guide finde priserne for hver type.

Klassisk hundedør

Den klassiske hundedør koster mellem 100 og 990 kr. og er en god mulighed, hvis du vil have en budgetvenlig mulighed med et ligetil og simpelt design. Denne type hundedør har mindre sikkerhed, og andre dyr eller ubudne gæster kan komme ind i dit hjem. Sørg for at du har tilføjet sikkerhed omkring din ejendom for at sikre, at dit hjem forbliver sikkert.

Låsbar hundedør

En låsbar hundedør er en mere sikker mulighed end den klassiske hundedør, da den kan låses når det er nødvendigt. Det beskytter ikke kun huset mod ubudne gæster, men holder det også sikkert i ekstremt vejr. Bortset fra dette er det stadig en overkommelig mulighed med omkostninger fra 270 til 1.310 kr.

Magnetisk hundedør

Den magnetiske hundedør tilbyder mere sikkerhed end den klassiske hundedør, da den kun giver adgang for at kæledyr kan komme ind hvis deres halsbånd har den korrekte chip. Det er dyrere end de traditionelle typer og koster omkring 330 til 1.970 kr. En udfordring er, at det kan tage et par forsøg for systemet at virke problemfrit. Naboer, der har den samme produktmodel, kan muligvis også få adgang til dit hjem.

Infrarød hundedør

En af de mere avancerede hundedøre er den infrarøde hundedør. Denne type dør hjælper med at give mere sikkerhed til dit hjem ved kun at lade dit kæledyr komme ind, hvis det matcher den infrarøde nøgle der er installeret i din dør. Omkostningerne svarer til magnetiske døre på 330 til 1.970 kr.

Mikrochip hundedør

Svarende til den infrarøde hundedør, kan mikrochip hundedøren holde dit hus sikker ved kun at tillade et kæledyr at komme ind i hjemmet. Det gøres med en mikrochip indlejret på din hunds halsbånd eller hud som matcher døren. Dette giver den højeste sikkerhed af alle typer, men har også den højeste pris. Prisen varierer fra 3.280 til 6.550 kr.

Type hundedørForkalkulerede priser (DKK)
Klassisk100 til 990 kr.
Aflåselig270 til 1.310 kr.
Magnetisk330 til 1.970 kr.
Infrarød330 til 1.970 kr.
Mikrochip990 til 6.550 kr.

Fordele ved at montere en hundedør

Der er mange fordele ved at installere en hundedør:

  • Forbedret livskvalitet for din hund: Hjælper med at holde dit kæledyr glad, sund, og aktiv, da din hund har frihed til at gå ud og lege til hver en tid.
  • Spar omkostninger ved dør reparationer: Hjælper med at give flere besparelser ved at sænke risikoen for bidemærker og ridser, når din hund efterlades uden for din dør.
  • Fører til et renere hus: Hjælper med at holde dit hus rent ved at give din hund fleksibilitet til at gå udenfor på egen hånd, så du ikke skal reagere hver gang, den skal tisse.
  • Sparer dig tid: Hjælper med at spare tid på at åbne og lukke døren når din hund vil udenfor.
  • Mindre stress for din lodne ven: Hjælper med at mindske din hunds stress, da den ikke skal stå udenfor en lukket dør og vente.

Gør-det-selv eller hyr en professionel

Selvom du måske har haft erfaring med gør-det-selv arbejde, så kræver det et vist niveau af dygtighed og ekspertise at sikre, at alt gøres korrekt. En fejl kan koste dyre strukturelle skader på din dør.

Hvis du ikke har tid og ekspertise til opgaven, kan du hyre en professionel til at installere en hundelem. Det er en fremragende investering for at sikre, at projektet bliver udført godt, og at din nyinstalleret hundedør vil vare i årtier.

Ansættelse af en professionel sikrer, at du, din familie, og din hund er sikre og sikret derhjemme. En professionel vil også kunne klare opgaven hurtigere og derved spare dig tid og bekvemmelighed.

Send noget kærlighed til dine lodne venner, ved at få en hunde- eller kattelem installeret. Uanset om det er en klassisk, magnetisk, eller mikrochip-baseret dyrelem, kan du få et personligt tilbud på kort tid, når du sætter en opgave op på Handyhand.

Installation af kæledyrsdøren til mikrochip i en trædør - SureFlap

Spørgsmål og svar

  • En hundedør kan installeres i en dør eller en ekstern væg. Ofte er disse monteret ud til baghaven for at holde din hund væk fra gaden.

  • Ja, mange typer af hundedøre kan låses. Det anbefales, at hundedøre låses om natten, eller når du og din familie er fra hjemmet. Dette er for at forhindre andre dyr eller personer i at komme ind i dit hjem. Selvom små hundedøre er utilgængelige for mennesker, så kan en større dyrelem godt forceres af mennesker.

  • Ja. En hundedør kan installeres i en glasdør. Hundedør i glas koster omkring 1.970 til 9.830 kr. Dette kan gå højere afhængigt af størrelsen på hundedøren og typen af hundedør. Samlet set er en hundedør i glasdøre prissat højere på grund af projektets kompleksitet.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en Installation af kattelem