Hvad koster det at fikse mit tilstoppet toilet?

Find ud af priserne på at fikse et tilstoppet toilet i denne guide
+150.000 kunder

Find en Fikse stoppe toilet

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster det at fikse mit tilstoppet toilet?

At fikse mit tilstoppet toilet koster typisk mellem 750 og 2.000 kr. Prisen afhænger af metoden. En simpel tilstopning kan spules med slange for 750-2.000 kr. Komplekse tilfælde, som fjernelse af toilet eller åben rørrens, kan koste 1.500-5.000 kr. Hyr en erfaren VVS'er for at undgå større VVS-kriser. Forebyggende investering i professionel hjælp kan spare dig for omkostninger og besvær.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

Taget i betragtning at individet gennesnitligt tager omkring 2.500 ture på toilettet hvert år, forventes det at gå galt. Jo større trafik på toilettet jo mere sandsynligt er det at du har problemer der. 

Har du har hyppige tilstopninger bør du overveje om det på tide at hyre en professionel vvs’er til fikse dit tilstoppet toilet, før det opstår et VVS-mareridt.

Hvad koster det at fikse et tilstoppet toliet?

toilet

Den gennemsnitlige pris for fikse dit tilstoppet toilet, ligger på omkring 750 - 2.000 kr. Det indebære en simpel afløbs vridning eller professionel kemisk behandling af blikkenslageren.
 

TilstopningsmetodeGennemsnitlige omkostninger (DKK)
Udskiftning400 - 8.000 kr.
Spule via slange750 - 2.000 kr.
Fjerne toilet1.500 - 4.000 kr.
Højtryksspuling2.000 - 6.000 kr.
Åben rørrens4.000 - 5.000 kr.

Udskiftning

Somme tider er den mest ideelle løsning at rense dit toilet på, ved udskifte en bestemt del. Hvis ikke det muligt at fjerne tilstopningen, pga andre skader på en bestemt komponent,  vil din blikkenslager nok anbefale at udskifte den.

Spule via slange

Er dit toilets tilstopning mindre af slagsen, vil en håndbetjent slange fjerne både lille eller mellemstor blokering. Der fastgøres en snegl for enden af slangen som skal fjerne affaldet.

Fjerne toilet

Det er tidskrævende at skille toilettet ad. Her fjerne blikkenslageren hele toilettet, rydder tilstopningen og komplet udskifter toilettet.

Højtryksspuling

Denne metode giver dig mulighed for fjerne rester af spildevand, hår, fedt, sæbe ig andre ting som har samlet sig i dit afløb. Højtryksspuling omfatter en spuling på højtryksrens gennem slangen, derfor kan ældre rør gå i opløsning under processen.

Åben rørrens

Sommetider kan det være uundgåeligt at åbne røret for fikse dit tilstoppet toilet og fjerne en blokering. Det kan indebære brug af kamera til genkende blokeringen. Det er en krævende metode men muligvis dit eneste valg i særlige tilfælde.

Hyr en professionel blikkenslager eller VVS'er hos Handyhand nær dig nu!

Stoppet toilet? Sådan fixer du det.

Spørgsmål og svar

  • Det kan være grundet brug af for højt forbrug af det forkerte toiletpapir eller at din kloakledning er blevet beskadiget.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en Fikse stoppe toilet