Startmotorreparation

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Starter Motor Reparationseksperter til alle dine behov

Fejlbehæftede elektriske forbindelser

Defekt starter solenoid

Slidte mekaniske dele

Udskiftning af startermotor

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste starter motor reparationseksperter

Opgaveejer for løst opgaver online

Abdül Kadir A.

Rødovre

5.0
(1)

Seneste Anmeldelse

"Super service"

Opgaveejer for løst opgaver online

Ole V.

Vanløse

5.0
(2)

Seneste Anmeldelse

"Sød og rar mand med hænderne skruet fantastisk på!"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Hurtigt og effektiv service

Reparation af startkabel og service

950,-

Gennemsnitslig anmeldelser af starter motor reparationseksperter

Baseret på 4 Anmeldelser

5.00
4
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

havetraktor ønsker service på

Spjald

Har brug for en dygtig handymand i nærheden som kan fixe min stiga havetraktor den vil ikke starte måske skal batteriet oplades hvem kan hjælpe med udføre en lille service på den? Vil gerne have det udført i løbet af denne uge.

Handyman

400 kr

Haslev

Gammel havetraktor vil ikke starte efter vinterpause, tror det er starteren, har skiftet batteri og tjekket tændrør. Fået liv i den i 40 sekunder. Mangler en der vil prøve at kikke lidt nærmere på den.

Fejlsøgning min bil vil ikke starte. Men pludselig starter den og går ud igen

1,000 kr

København N

Min bil går ud under kørsel og kan ikke starte igen efterfølgende. Men efter et par timer, nogle gange dage starter den helt fint op igen. Den melder 0 fejl også på en odb scanner. Brændstofspumpen er blevet undersøgt, knastakselsensoren ligeledes. Man kan aflæse 300 rpm når jeg tjørner bilen. Batteriet er godt. Så har brug for en fejlsøgning her på adressen

Hjælp til start af Honda VF750 Magna

1,000 kr

Randers NØ

Min motorcykel (Honda Magna vf75c fra 1995) har stået stille i et par år. Der er nyt batteri i og jeg har købt nye tændrør, men ikke sat dem i. Jeg har brug for hjælp til at få den startet, den har været tæt på at starte. Jeg har lift og værktøj.

Min bil starter ikke, so jeg kan ikke kørre til mekanik

2,000 kr

København S

Selom med fuld battery.. billen starter ikke

Bosch Rotak 36L

Søborg

Min Bosch Rotak 36L starter ikke længere. Jeg har afprøvet naboen batteri (som virker) men det hjælper heller ikke. Nogen der kan hjælpe?

Skift bilbatteri

500 kr

Rødovre

har en renault twingoo der skal have skiftet batteri. Har købt et, men kan ikke selv få det til at fungere. Bilen kan ikke starte - dvs. skal helst ske her ved os.

Start af Honda Magna vf750

1,500 kr

Randers NØ

Min Honda, årg 95, har stået stille et par år og vil nu ikke starte. Den har nyt batteri og jeg er ved at skifte tændrør. Den har været lige ved at starte. 😊

min elcykel trækker ikke

10,000 kr

Skødstrup

Min elcykel trækker ikke. det lyder som om at motoren virker, men at den ligesom ikke tager ved. Skærmen virker og jeg kan se den er ladet op. Så jeg ønsker at finde en, der kan hjælpe med at få lavet cyklen her på adressen - eller t deage den med til et værksted.

Bil gået ud for strøm

København N

Min bil vil ikke starte, jeg mistænker den for at være løbet tør for strøm. Den har holdt stille i 2 uger og jeg kan se lyset i kabinen stod tændt. Har intet værktøj/startkabler

Udskiftning af 2 motorer

Frederiksberg

Jeg har 2 motorer som er stået af og skal udskiftes. Markiserne er ca 220 og 430 cm lange og er tilsluttet samme udtag .

Hvad tilbyder starter motor reparationseksperter

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • En have-terrasse er en fantastisk måde at skabe hyggelige udendørs rum til afslapning, udendørs spisning og sommer-BBQ'er. Der findes forskellige typer af terrassebrædder, der spænder fra ren træ til kompositterrasser, og de giver alsidige designs til enhver formål. Terrassebrædder supplerer også plantelivet og giver en mere naturlig æstetik end stenbelægning. Med en have-terrasse kan du skabe et smukt og funktionelt udendørs rum, der passer til dine behov og ønsker.

  • Kravene til planlægning varierer afhængigt af den specifikke sag. Hvis du planlægger at bygge en dæk, skal du for eksempel have tilladelse, hvis det vil være mere end 300 mm (~1 ft) højt over jorden. Derudover kræves der tilladelse til dæk, der er placeret inden for 20 meter fra en vej eller i et bevaringsområde. Hvis dit dæk vil påvirke naboernes ejendomsværdi eller privatliv, kan du også have brug for tilladelse. For at få de nyeste retningslinjer for planlægning, kan du kontakte din lokale myndighed.

  • Det afhænger af den specifikke situation, da typen af licens, der kræves til dækinstallationer, varierer afhængigt af faktorer som dækkets størrelse og højde, lokale regler og statslige licensmyndigheder. I nogle tilfælde kan en simpel dækinstallation udføres uden en licenseret dækbygger, mens andre installationer kræver en licenseret dækbygger, især hvis der er behov for planlægningsgodkendelse.

  • Installation af have-dæk kan tage så lidt som 1-2 dage, afhængigt af størrelsen på din have. For mindre haver på omkring 15 kvadratmeter vil denne tidsramme typisk være passende. Dog kan arbejdstiden variere afhængigt af faktorer som dækmaterialet og antallet af håndværkere, der arbejder på projektet. Hos Handyhands kan Handyhand give dig en tilpasset vurdering af tidsrammen, når du opretter en opgave til dine have-dækbehov.

  • Havekort er normalt en mere økonomisk og enklere løsning end belægning, men belægningssten har en længere levetid end havekort. Mens belægning er dyrere end havekort, tager det også længere tid at installere. Valget mellem havekort og belægning afhænger af både budget og stilpræference, da begge muligheder har deres fordele og ulemper. På Handyhands platform tilbyder Handyhand både havekort og belægningstjenester, og Handyhand kan hjælpe dig med at finde specialister, der passer til dit budget.

  • Ja, det er muligt, at nogle Handyhands kan tilbyde rottebekæmpelsestjenester i forbindelse med installation af have dæk. En effektiv måde at beskytte et dæk mod rotter er ved at installere stærkt hønsenet under dækket, da dette kan forhindre rotter i at trænge igennem. Hvis du ønsker at inkludere rottebekæmpelse i din anmodning om have dæk, kan du få adgang til denne service. Handyhand vil herefter sætte dig i kontakt med dygtige håndværkere, der kan udføre opgaven for dig.

Hvorfor hyre en starter motor reparationsekspert med Handyhand?

Når du bemærker alle tegnene på en defekt startermotor, skal du straks få den tjekket, før den forårsager mere betydelig og dyr skade. Udskiftning af dit motorsystem kan være dit første valg, men nogle gange kræver det kun en grundig reparation!


Med Handyhand behøver du ikke længere at gå til en reparationsbutik eller lære risikable DIY-trin online. Vi vil bringe dig den bedste specialist inden for reparation af startermotor, som kan reparere din enhed, udføre diagnostiske tests for at identificere yderligere mekaniske og elektriske problemer og give dig ekspertløsninger ud over alt! Vores Handyhands kan også tage ekstra anmodninger som at købe nye dele eller endda rengøre din startermotor. Alt hvad du skal gøre er at specificere alle dine behov, så de kan forberede alt, inden de kommer til dig!


At finde en pålidelig specialist i reparation af startermotor i nærheden af dig er kun et klik væk! Du skal blot indsende en opgave sammen med dit ønskede tidsplanbudget, og du vil modtage konkurrencedygtige tilbud fra erfarne Handyhands i dit område inden for få minutter. Du er velkommen til at tjekke deres anmeldelser og bedømmelser fra tidligere opgaver, så du hurtigt kan identificere, hvilken person der bedst passer til opgaven.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!