Vejledende priser
1.000 - 1.700 kr.

Opdag vores prisguide til varme mad til buffet fra Kokkensbuffet til 17 personer. Guiden er baseret på faktiske tilbud fra Handyhand-platformen og giver dig værdifuld indsigt i omkostningerne.
1.000 - 1.700 kr.
Hjælp til Catering
Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført
Her er et eksempel på en rigtig opgave, der blev løst på Handyhand, Varme mad til buffet, som kommer fra Kokkensbuffet til 17 personer.. Dette er en god måde at få en idé om, hvad andre har betalt for en lignende opgave.
Opvarme flere retter og brød og sætte den frem på et buffet bord. Tage imod maden som kommer med Kokkensbuffet. Det er festlokale med køkken med alt service. Maden kan komme imellem 16.30 - 18 og i følge mad planen vil det tage Ca 45 minutter at varme de forskellige retter. Så det er fra 16 - 19
Opvarmning og anretning af buffetretter er en vigtig opgave, der kræver omhyggelig planlægning og udførelse. Ifølge data fra Handyhands findes der forskellige prisniveauer for denne service, hvilket afspejler variationer i kvalitet og omfang af arbejdet. Herunder præsenteres en pristabel og detaljerede beskrivelser af, hvad hvert niveau indeholder.
| Prisniveau | Pris | Dette får du |
|---|---|---|
| Lav | 1.000 kr. | Basis opvarmning og anretning |
| Gennemsnits | 1.440 kr. | Standard service med opfyldning |
| Høj | 1.700 kr. | Premium service med ekstra detaljer |
Kvalitet: Grundlæggende service med fokus på opvarmning og anretning.
Kvalitet: Solid service med fokus på både kvalitet og præsentation.
Kvalitet: Førsteklasses service med fokus på detaljer og gæsternes oplevelse.
En gennemgang af 9 lignende opgaver på Handyhand viser, at den gennemsnitlige pris for varme mad til buffet ligger på 1.634,85 kr. Den laveste pris blandt disse opgaver var 205 kr., mens den højeste pris nåede op på 3.500 kr. Der blev i gennemsnit afgivet 3,7 tilbud per opgave.
Priserne kan variere afhængigt af flere faktorer, såsom antallet af personer, type mad, samt om der er behov for ekstra service som anretning eller oprydning. Typisk kan man forvente at modtage tilbud inden for få dage efter, at opgaven er oprettet. Det er en god idé at indhente flere tilbud for at få en idé om prisniveauet og de forskellige muligheder, der findes.
Faktiske priser og bud kan dog variere, så det er vigtigt at tage højde for specifikationerne i den enkelte opgave.
| Opgave | Gns. bud | Antal bud |
|---|---|---|
| Varme mad til buffet, som kommer fra Kokkensbuffet til 17 personer. | 1.440 kr | 5 |
| Varmet mad der bliver leveret, anrettet til buffet og opfyldning/oprydning under middagen. | 3.000 kr | 3 |
| Servering privat fest | 205 kr | 2 |
| Mad skal hentes, varmes og sættes på bord | 2.917 kr | 6 |
| Serveringshjælp til fest | 205 kr | 2 |
Du kan også læse vores overordnede prisguide: Hvad koster catering? for flere detaljer om priser og muligheder.
Du kan altid modtage tilbud ved gratis at oprette din opgave på Handyhand.dk.

Gns. bud: 1.440 kr.


Gns. bud: 205 kr.

Gns. bud: 2.917 kr.

Gns. bud: 205 kr.


Gns. bud: 800 kr.

Gns. bud: 800 kr.

Gns. bud: 404 kr.
Beskriv din opgave og modtag et onlineestimat ud fra de bedst bedømte udbydere, på under 1 minut
Baseret på 300k+ opgaver
Bruger AI til at udregne pris
Matcher med rigtige opgaver
Når du skal hyre hjælp til at levere varme madretter til en buffet fra Kokkensbuffet til 17 personer, er det vigtigt at finde de rette faggrupper. Cateringfirmaer og professionelle kokke er ofte de bedste valg, da de har den nødvendige erfaring og ekspertise til at sikre en vellykket oplevelse.
Du kan finde relevante serviceudbydere på Handyhand, der kan hjælpe med at sikre, at din buffet bliver en succes.
Ja, du kan lave maden selv, men det kræver tid og planlægning. Det kan være udfordrende at holde retterne varme og friske under hele arrangementet.
Ja, forberedelsen kan tage op til flere timer, afhængigt af retternes kompleksitet. Planlæg tid til madlavning, anretning og opvarmning.
Sørg for at have plads til buffetopstillingen og rengøre området. Forbered også serveringsredskaber og tallerkener på forhånd.