Hvor meget koster porcelænsfliser?

Få et overblik over priserne på porcelænsfliser med denne guide
+150.000 kunder

Find en Murer

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvor meget koster porcelænsfliser?

Porcelænsfliser koster typisk mellem 100 og 800 kr pr. kvadratmeter at anskaffe. Prisen på porcelænsfliser varierer baseret på design og kvalitet. Luksuriøse eller speciallavede fliser er dyrere, men de giver en lang levetid og elegance til dit hjem. Installationen kan også være en ekstra omkostning, da fliselæggeres gebyrer varierer mellem 200 og 500 kr pr. time. Planlæg dit budget omhyggeligt for at inkludere disse omkostninger.Gratis AI Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et onlineestimat ud fra de bedst bedømte udbydere, på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

Skal du have renoveret din bolig og få flisebelagt dine gulve. Har du overvejet porcelæn flisegulv, hvis bare prisen var lavere. Porcelæns flisegulvet betegnes ofte i daglig tale en keramisk flise. Sammenligner man prisen for porcelænsfliser og keramisk gulv er der naturligvis forskel på det. 

Men til gengæld er holdbarhedstiden for porcelænsfliserne længere, og resulterer endvidere i en elegant bolig indretning. Men hvad koster porcelænsfliser?

Hvad koster det dig for at få lagt fliser?

handyman lægger porcelaensfliser

Du kan få lagt porcelæns flisegulv både indendørs og udendørs. De udendørs fliser kan belægges på terrassen, altanen og ikke mindst i indkørslen, som lige kræver der bliver belagt betonunderlag, da de er er frostsikre. 

Du skal sørge for det rigtige budget sat for dig, da omkostninger for få lagt porcelæns flisegulv.

Vi har udarbejdet en detaljeret prisguide til der skal i gang med fliseprojekt i din bolig! Læs videre nedenfor.

Er det dyrt at få lagt porcelænsfliser? 

Det er ganske enkelt at lægge det keramiske gulve direkte på gulv, grus, sand eller limes på betonunderlag. En fliselægger tager typisk 200-500 kr. i timen, hvilket varierer alt efter hvilket flise materiale der skal lægges. Tjek vores tabel for fuld overblik over flise omkostninger:

GulvtypeEstimeret pris pr. kvm
Porcelænsfliser100 - 800 kr.
Laminatgulv200 - 400 kr.
Marmor gulv300 - 1.000 kr.

Den gennemsnitlige pris for både arbejdskraft og materialer variere jo således også over hvor der skal lægges fliser. Ved bl.a. at få lagt fliser i et mediumstørrelse badeværelse, koster det mellem 69.000 - 138.000 kr. samlet set. 

Fordele ved porcelænsfliser

Er du i stadig i tvivl om du skal få lagt keramiske fliser, får du her flere grunde til hvorfor du bør få det installeret.

Stilistisk omfattende

Dette keramiske gulv vil ikke kun blusse din bolig med et luksuriøst udtryk. Gulvet kan efterligne gulvmaterialer som marmor og granit, hvilket gør dem stilistisk omfattende. Hvis du ønsker få specialdesignet dine fliser bl.a. hvis du ønsker at de passer til f.eks. deco-mønstre eller for den sags skyld simple stilarter med naturlige udseende såsom beton, metal og træ.

Nem at vedligeholde

Porcelæn fliserne er frostsikre, klorbestandige, syrefaste, og er udover det resistente over for olie. Flisegulvet er nemt at vedligeholde, og tåler rens selv med en højtryksrenser.

Holdbart gulv

Disse porcelænsfliser er anerkendt for sit slidstærke, og anset for være hårdere og tættere end andre majoriteten af keramiske fliser produkter. Den er ideel til brug trafikerede arealer i huset, eller til boligejere med kæledyr da den er modstandsdygtigt overfor fugt, pletter og ridser.

Hvilke forhold påvirker omkostningerne ved installation af porcelænsfliser?

Det gulv du bestemmer dig for at lægge din boligs udseende, tænk derfor grundigt over din endelige belsutning. Forneden har du en oversigt over forskellige parametre der påvirker omkostningerne ved montering af porcelænsfliser. 

Gulvets PEI-klassificering

Hvis boligrenovering er rimelig nyt for dig, bør du have en fornemmelse af at porcelænsfliser bedømmes af en porcelænsemalje institut, afhængigt af gulvets holdbarhed. Ud fra en PEI-skala fra 1 - 5  vurderes at jo mere holdbar gulvfliserne er, desto højere er deres kvaliteten.

Beliggenhed

Din beliggenhed, har også en vis betydning i forhold omkostningerne for at få lagt fliser. Der kan endvidere forventes højere priser på porcelænsfliser, i industrialiserede byer.

Hav en tjekliste over de forhold, der skal overvejes, før du får lagt fliser i dit hjem

  1. Forberedt på uforudsete omkostninger
  2. Bevogt ujævne gulve
  3. Tag hensyn til gang trafikken
  4. At fuge gulvet må ikke glemmes
  5. Omfanget af flisen før gulvet lægges.
  6. Spekuler grundigt over designet

Du er nu parat til dit køkken eller badeværelse gulv projekt. Opret en opgave nu og få et godt tilbud fra murere nær dig!

Lægning af gulvfliser

Skrevet af