Lægning af betongulv i Virum

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter i Virum

Betongulvlæggere til alle dine behov

Lægning af betongulv

Tilpasning af betongulv

Fjernelse af betongulv

Reparation af betongulv

Alle betongulvsopgaver

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste betongulvlæggere i Virum

Opgaveejer for løst opgaver online

Christian L.

Søborg

3.6
(8)

Seneste Anmeldelse

"Alt er gjørt som aftalt !"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Alt er gjørt som aftalt !

Rensning af betonaltan

2,000,-

Gennemsnitslig anmeldelser af betongulvlæggere

Baseret på 2 Anmeldelser

4.50
1
1
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver I Virum

Rensning af betonaltan

1,500 kr

København S

Altan "beton" skal renses ca 9kvm

Samle drivhus

1,500 kr

Greve

Jeg har brug for en medhjælp til at samle et drivhus STRONG 12 kvm fra Bjarnes frø og planter. Det kommer med tre lange baner polycarbonat, så det er nemt at montere. Se billede. Der skal støbes punktfundament til drivhusets jordankre. Jeg har nemlig 125 mm elektrisk jordbor, pælespade og drænspade. jeg kan godt grave og støbe selv, mens du er her. Har mest brug for selskab, en ekstra hånd til det, man skal være to til og anledning til at komme i gang. Jeg har alt værktøj, betonblander og stolpebeton.

Brække beton gulv og og udgravning cirka 55cm ned. Areal 80 kvm

50,000 kr

Ishøj

Vi skal have banket noget beton gulv op i kælderen og udgravet cirka 55 cm til isolering, gulvvarme og ekstra loft højde. 80m2

Højtryksspulet beton og havebord

500 kr

Hellerup

Fjernet algeoverflade på beton og træbord.

Betonblanding

12,345 kr

Søborg

Jeg har ca. 40kvm som jeg skal have støbt i beton. Jeg har beton og tvangsblander, men jeg mangler hænder til at blande betonen (støbemix og cement)og køre betonen indenfor i trillebører. Søger nogle der vil hjælpe på en timepris. Der kræves ingen redskaber blot arme og ben.

Gulve (dato vejledende

15,000 kr

København N

Det gælder et lille værelse på ca. 5 m2, en entré/gang på ca. 5-7 m2 og et soveværelse på ca. 20 m2. Rummene er belagt med væg til væg gulvtæppe, og det vides endnu ikke hvad der er under. Vi tror det er mesonit. Det skal gerne være sillke/microcement i gangen (hvis det kan lade sig gøre) og klikgulve/andet prisvenligt gulv i de to resterende rum. Hvis ovenstående kan gøres under en god og prisvenlig aftale, så er der yderligere to stuer a 20m2 hver der skal slibes og males lysegrå, som kan blive en del af aftalen også. Vi søger nogle som kan hjælpe os nemt og billigt, da vi ikke har det store budget. Hvis der skulle være bud på hvordan det kan gøres bedst, sig da endelig til. Vi har ingen materialer eller andet, så dette skal inkluderes i prisen. Tidsrummet foretrækker vi er slut maj start juni. Sig endelig til, hvis yderligere informationer er nødvendige. Der er vedlagt billeder af soveværelset og det lille værelse samt stuerne der potentielt kan indgå i en opgave. Prissætningen er dog i første omgang kun for de første 3 områder med tæppe. Mvh, Emma

Støbning af betongulv i kælder

Dyssegård

Der ønskes tilbud på støbning af beton gulv af erfarne hænder. Der skal støbes 10 cm råbeton ovenpå gulvvarme i 61 m2 kælder, samt 3,5 m2 jordfugtigt beton inkl fald på badeværelse. Betongulvet ønskes afsluttet med flydespartel så det er indenfor tollerence på +\- 2 mm på 2 meter retskinne. Se plantegning nedenunder.

Slibning af betongulv

Næstved

Jeg skal have slibet en kant på mit betongulv.Søger en der har værktøjet samt støvsuger tilkoblet så det støver minimalt.

Støbning af betongulv 67 m2

Dyssegård

Der ønskes tilbud på støbning af beton gulv. Der skal støbes 10 cm beton ovenpå gulvvarme i 67 m2 kælder. Betongulvet ønskes afsluttet plant da der skal lægges epoxy ovenpå som afsluttende lag Slut november/december

Ophugning af beton i kælder 67 m2

Dyssegård

Der skal fjernes betongulv i kælder i alt 67 m2 dette skal hugges op og køres på genbrugsplads. Samt skal der fjernes jord svt ca en dybde på ca 30 cm. Alle rum vil være tømt og klar til gravearbejde. Evt kan der suppleres med andre opgaver i form af lægning af stabilgrus isolering rionet gulvvarme samt støbning. I første omgang ønskes der dog kun pris på gravearbejdet samt fjernelse af affald Fleksibel

Hvad tilbyder betongulvlæggere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Hvorfor hyre en betongulvlægger med Handyhand?

Undgå risikable gør-det-selv-opgaver og book en dygtig og erfaren betongulventreprenør på Handyhand! Vores platform gør det nemt at finde lokale eksperter, der er klar til at arbejde med alle dine gulvrelaterede behov.


At installere betongulve kan få dit ejendoms interiør til at se tidløst og pænt ud. Men det skal stadig vedligeholdes, repareres eller udskiftes regelmæssigt, hvis det er nødvendigt. Trods alt vil du gerne bevare gulvets æstetik og få det til at holde i mange år fremover. Desuden kan ubehandlede skader føre til større problemer, der kan koste dig mere på lang sigt.


Handyhand er det bedste sted at finde nogen til at installere en ophængt betonplade eller en fast jordbund. Du skal blot oprette en opgave, angive hvad du har brug for at få gjort, og du vil kort efter modtage tilbud fra eksperter i nærheden. Hver Handyhand leveres med en vurdering og anmeldelser af tidligere arbejde, så du kan være sikker på, at dit betongulvarbejde bliver udført efter de højeste standarder.

Handyhand gør det nemt at finde en betongulvlægger i virum til at hjælpe med din opgave indenfor kategorien betongulvlægger.Med Handyhand kan du altså nemt finde hjælp fra de bedste og mest prisdygtige betongulvlæggere i virum, i post nr: 900 til 2930.

Prisen på opgaver indenfor kategorien Lægning af betongulv kan variere efter dine behov. De fleste opgaver i denne kategori modtager dog som regel uforpligtende tilbud i prislejet 1,500.00,- til 20,000.00,- kr.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!