Naturlige stengulve

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Naturstensgulveksperter til alle dine behov

Installation

Reparation

Fjernelse

Udskiftning

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Vaske flis, fjerne ukrudt, Klippe hæk, Male træværk samt små reparationer, Fastlægge løse fliser

1,500 kr

Tilst

Vaske flis (haven og foran huse), Cirka 20 kvadratmeter Fastlægge cirka 4-5 stk. løse fliser Fjerne ukrudt mellem fliser Klippe hæk Cirka 6-7 meter Male træværk, cirka 6-8 kvadramterer Mindre reparation af samme træværk

Resning af fliser - 300 kvadratmeter

Dragør

Jeg har en fliseterasse på ca. 300 m2 med små stenfliser (se foto). Halvdelen af denne ser rimelig fin ud men den anden halvdel er angrebet af alger. En lille del har samtidig græs vokset op mellem fliserne. Jeg ønsker et tilbud på at få renset fliserne og fjernet græsset sådan igen ser pæn ud. Jeg vil gerne have udført opgaven inden lørdag den 11. april. Arbejdet skal helst ske på hverdage men andet kan aftales.

Renset mellem fliser på små pladser og gangstier. Og på vej foran hus.

2,500 kr

Esbjerg

Vi har en 300m2 have hvor der er 5 små pladser med fliser, hvor fugerne skal renses og fejes. Derudover er der en flisesti i haven og flisevej foran huset.

Lægning af fliser

7,000 kr

Brabrand

Skal have genanlagt fliser igen efter etablering af ny kloak. Der har været fliser før så der skal stabilgrus på og afrette sand med nyt fald. Fliserne er 60x60 og er keramiske og vejer ca. 2-3 kg pr stk. der er ca. 30 -40 kvm. Vi kan stå for bestilling af sand, I/du skal stå for udjævning, stampning, afretning og lægning.

Fugesand på nyrensede fliser

Bagsværd

Vi har bestilt rensning af vores fliser i haven i indkørslen og foran huset - ca. 240 m2 i alt. Når firmaet er færdig med rens og imprægnering af fliserne skal der fejes fugesand ud på alle fliserne så fugerne mellem dem bliver tætte. Dette er opgaven: Feje fugesand ud over alle de nyrensede og imprægnerede fliser. Hvis muligt kan opgaven også inkludere at købe og medbringe fugesandet (hvis ikke muligt kan vi selv sørge for at fugesandet er her når opgaven startes op). Vi ønsker tilbud på dette. Firmaet der skal rense fliserne kommer senest den 15/5-22. Derefter kommer de afhængigt af vejret nogle dage efter og imprægnerer fliserne. Opgaven skal løses umiddelbart herefter (mere præcise datoer kan gives når vi kender dato for fliserens).

Fliser bag vask og bord på badeværelse

Hvalsø

Fliser på badeværelsesvæg i 110 cm i bredde og ca. 130 cm i højden. Der skal skæres sten omkring en stikkontakt (se billede). Vi fjerner vask inden arbejdet skal udføres når vi har en aftale. Jeg vil gerne have opgaven udført enten i denne uge (senest lørdag d. eller mellem d. 19. og 23. juli eller d. 1. august (og ellers hurtigst muligt efter d. 6.8).

Renset fliser ca 60 m2 front/bag

1,500 kr

Taastrup

Mine fliser skal resns for alger. Opgaven går på at rense og behandle fliserne ved hoved indgangen og i haven. Ca. 60 m2 i alt Opgaven kræver at du har erfaring, maskinen og produkter til rensningen/behandling

Fliserens + Fugning med stenmel

3,000 kr

Vallensbæk Strand

Jeg har fliseareal inkl. trapper på omkring 250kvm der har fået flisepest. Ønsker at få foretaget fliserens og dernæst få fuget noget cementindholdende fugesand (stenmel?) så jeg ikke får mos og ukrudt.

Fliserens + Fugning med stenmel

3,000 kr

Vallensbæk Strand

Jeg har fliseareal inkl. trapper på omkring 250kvm der har fået flisepest. Ønsker at få foretaget fliserens og dernæst få fuget noget cementindholdende fugesand (stenmel?) så jeg ikke får mos og ukrudt.

Rensning af fliser. Flisepest og alger.

Nørresundby

Ca. 130 m2 fliser skal renses for alger og flisepest. Flexibel.

Konstruktion af plankebord

Frederiksberg

Jeg har to brede egetræsplanker som jeg gerne vil have lavet til et spisebord. De er rå og står med bark på men de er tørre. ca. 200 cm. i længden og 35 cm. tykke. De skal skæres til og limes sammen så det bliver ét sammenhængende bord. Jeg kan evt. godt selv stå for efterbehandling og påsætning af ben. Jeg bor i København men kan levere plankerne til andre dele af Sjælland. I løbet af de næste par måneder

Skåret stål bordplade

500 kr

Frederiksberg

Jeg har en gammel køkken stålbordplade som skal forkortes og skæres til så den passer til et nyt køkken. Opmåling er tegnet op på pladen.

Montering af Bordplade til Ikea køkken

1,500 kr

Nivå

Jeg skal have monteret min Bordplade. Den ene bordplade er 340 cm lang og den anden er 160 cm lang.

Køkkenbordplade i træ, trænger til kraftig slibning

3,000 kr

Aarhus C

Jeg har brug for at få slebet og opfrisket en køkkenbordplade. Bordet måler ca. 325cm x 60cm (med vask og gasblus). Vi har allerede én gang fået nogen til at slibe det, men uheldigvis gjorde han det på tværs af træets fibre (se billeder). Vi ønsker at få slebet sporene væk og derefter lakeret bordet.

Jeg har brug for at få slebet en køkkenbordplade i lyst olieret træ.

1,000 kr

Aarhus C

Jeg har brug for at få slebet en og opfrisket en køkkenbordplade i lyst olieret træ. Bordet måler ca 325cm x 60cm (med vask og gasblus). Jeg har olie til bordpladen.

Afslibning og oliering af bordplade + tilskæring og påsætning af kantlister

1,800 kr

København N

Jeg ønsker et tilbud på udbedring af min køkkenbordplade, som er en massiv egetræsbordplade. Jeg formoder, den skal slibes og olieres igen 😊 Denne gang dog ikke med en mørk olie. Derudover vil jeg gerne have sat kantlister på (de er fra IKEA og skal ligeledes skæres til) Bordpladen består af 3 dele: 1. del er 42x115 cm. 2. del er 64x128 cm og sidste del (med vask) er 64x148 cm. Jeg vil gerne i gang med opgaven så hurtigt som muligt:)

Skære 2 bordplader til et køkken

Kongens Lyngby

Hej Jeg er igang med at skifte bordpladen i til køkken. Jeg har købt 2 laminat bordplader der skal skæres i længden samt skal der skæres ud til kogeplade og vask. Jeg har allerede fjernet den gamle så det skal gerne være snart. Så hurtigt som muligt.

Afhentet og lagt på genbrugspladsen - spisebord og sofabord

500 kr

Virum

Jeg har et spisebord i massivt træ som er blevet vandskadet og skal smides til genbrug. Bordpladen kan skilles fra benene. Desuden et blødt sofabord. Spisebordet måler 210 x 82 x 72cm. Værktøj er ikke nødvendigt.

Nedslibning/oliering af køkkenbord i træ

Aalborg

Jeg vil gerne have slebet min køkken bordplade ned i træ som med tiden er blevet uensartet. Bordpladen vil jeg skyde til at være mellem 25 - 3 meter i alt. Vh Sara 9000 Aalborg Hurtigst mulig

Køkkenbordplade skiftes

Online

Jeg har en gammel laminat bordplade der skal skiftes med en massiv egetræs. Der skal ligeledes skæres ud til vask blandingsbatteri og rør. Bordpladen er 3m plus 60cm ved vindue Snarest muligt

Hvad tilbyder naturstensgulveksperter

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Relevante spørgsmål

  • Naturlige stengulve er gulve lavet af naturlige stenmaterialer som marmor, granit, skifer eller kalksten. Disse gulve er kendt for deres holdbarhed, æstetiske appel og unikke teksturer. De tilføjer en naturlig og elegant atmosfære til ethvert rum og kræver minimal vedligeholdelse.

  • Der er flere typer sten, der kan bruges til naturlige stengulve. Nogle af de mest almindelige er marmor, granit, skifer og kalksten. Disse stenarter tilbyder forskellige farver, mønstre og hårdheder, hvilket giver mulighed for forskellige æstetiske og funktionelle valg til stengulve.

  • For at vedligeholde naturlige stengulve anbefales det at støvsuge eller feje dem regelmæssigt for at fjerne støv og snavs. Brug en mild sæbe eller specialiseret stenrens til at rengøre gulvet, og undgå sure eller skurende rengøringsmidler, da de kan beskadige stenen. Tør gulvet tørt efter rengøring for at undgå pletter og opretholde dets naturlige glans. Det anbefales også at forsegle stengulvet med en passende stenforsegler for at beskytte det mod pletter og slid.

  • Naturlige stengulve har flere fordele i forhold til andre gulvtyper. De er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for slid, hvilket gør dem velegnede til høj trafikområder. Stengulve er også nemme at rengøre og har en naturlig skønhed, der kan tilføje elegance og værdi til ethvert rum. Desuden er de allergivenlige og miljøvenlige, da de ikke indeholder skadelige kemikalier.

  • Tiden det tager at installere naturlige stengulve afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen på området, kompleksiteten af ​​installationen og tilgængeligheden af ​​materialer. Generelt kan det tage mellem flere dage til flere uger at fuldføre installationen af naturlige stengulve. Det anbefales at kontakte en professionel gulvinstallatør for at få en mere præcis tidsramme baseret på dine specifikke behov.

  • Prisen for naturlige stengulve varierer afhængigt af stenens type, kvalitet og størrelse samt installationsomkostninger. Generelt set kan naturlige stengulve være dyrere end andre gulvtyper som træ eller vinyl, da de kræver mere specialiseret installation og vedligeholdelse. Dog kan prisen også afhænge af markedstendenser og tilgængelighed af stenene. Det anbefales at kontakte lokale leverandører for at få præcise priser og tilbud.