Hvad koster højtryksrensning?

Få et overblik over priserne på højtryksrensning med denne guide
+150.000 kunder

Find en Haverengøring

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster højtryksrensning?

Højtryksrensning koster i gennemsnit mellem 1.900 og 2.600 DKK. Prisen for højtryksrensning kan variere afhængigt af flere faktorer. Omkostningerne for en simpel indkørsel kan ligge mellem 370 og 750 DKK. Prisen for højtryksrensning af et hus kan starte fra cirka 600 DKK for mindre rum og nå op til omkring 2.200 DKK for et toetagers hus. Timepriser kan svinge mellem 560 og 645 DKK, og prisen kan også afhænge af områdets størrelse og opgavens kompleksitet.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

Højtryksrensning kan være en fantastisk måde at puste nyt liv i dit hjem på. Det kan være at få fjernet snavset fra steder som din indkørsel og dit hegn og give stederne et friskt look. Det kan være en rigtig god rensnings metode til at fjerne olie, fedt, maling, pletter og skimmelsvamp.

Gennemsnitsprisen for højtryksrensning ligger på 1.900 kr. og op til 2.600 kr. Ofte afhænger prisen af hvor du bor, hvilken type materiale eller overflade, som skal vaskes og det overordnede omfang af opgaven.

Omkostningerne afhænger samtidig også efter timer der, bruges på opgaven samt hvor mange kvadratmeter, der er tale om.   

Prisoversigt for højtryksrensning

Højtryksrensning er en effektiv måde at forvandle dit hjem ved at fjerne snavs og pletter fra forskellige overflader som indkørsler, hegn og facader. Prisen for højtryksrensning varierer afhængigt af forskellige faktorer såsom beliggenhed, overfladetype, og omfanget af opgaven. For at give dig et overblik over de gennemsnitlige priser for højtryksrensning, har vi sammensat en tabel nedenfor med priser for forskellige typer af højtryksrensning.

Tabel over priser for højtryksrensning

RensningsopgaveGennemsnitlig pris (DKK)
Indkørsel370 - 750 kr.
Hus (afhængig af størrelse)600 - 2.200 kr.
Timepris560 - 645 kr.
KvadratmeterpriserVarierer afhængig af område

Højtryksrensning af indkørsel

højtryksrensning

Det er typisk et lille job at højtryksrense en indkørsel, eftersom indkørsler ofte er små. De fleste fagfolk vil kræve et sted mellem 370 til 750 kr. for at højtryksrense din indkørsel.      

Højtryksrensning af hus

Der er en række ting, som spiller ind på prisen for højtryksrensning af dit hus. For et mindre rum kan prisen ligge på omkring 600 kr., mens et hus på to etager kan ligge tættere på 2.200 kr. Prisen afhænger blandt andet det samlede antal kvadratmeter plus den ekstra opsætning og sikkerhedsforanstaltninger.    

Timepriser

Den gennemsnitlige timepris ligger på omkring 560 – 645 kr., men den afhænger dog ofte af omkostningerne ved forsyninger og hvor kompleks opgaven er.

Kvadratmeterpriser

Størrelsen på det område du vil have renset, spiller i høj grad ind på omkostningerne. Her kan man spørge fagfolk, hvor meget de opkræver for at rengøre dit hjem

Andre overvejelser

Overvej disse faktorer, når du beslutter dig for, om du skal gøre det selv eller hyre en professionel:

Hvis højtryksrensning ikke udføres korrekt, kan det potentielt gøre mere skade end gavn. Og hvis du ikke er bekendt med, hvordan du betjener vaskemaskinen, kan du bruge for meget vandtryk, sætte den forkerte dyse på  eller endda forårsage overfladeskade eller skade på dig selv eller andre.

Højtryksrensning kan være nøglen til at få dit hjem til at skinne. Hvis du har brug for en professionel til at højtryksrense hjemmet kan du booke via handyhand.

Videoguide: Sådan bruger du en Højtryksrenser

Spørgsmål og svar

  • Ved valg af din højtryksrenser skal du vælge en maskine der er kraftfuld nok til rense det ønskede. Du kan også slippe for al besværet og sørge for at din Handyhander har værktøjet med sig.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en Haverengøring