Billig G

Vi har kontakt til et stort net af erfarne virksomheder i dit område, der kan levere dig et attraktivt tilbud på dit presente haveprojekt. Lav en kort tekst om dit anlægsarbejde og modtag 3 gode tilbud fra lokale havemænd i Odense på <a href="http://www.billig-gartner.dk/havehjaelp.php">havehjælp</a>. Det er komplet uforpligtende og gratis at modtage tilbud på din anlægsgartneropgave. Du skal blot oplyse i detaljer, hvad din gartneropgave omfatter, og så vil du blive kontaktet af <a href="http://www.billig-gartner.dk/anlaegsgartner-tilbud.php">seriøse anlægsgartnere</a> i Odense. Nu kan du frit vælge blandt seriøse tilbud på din haveopgave og beslutte dig for det firma, som passer dig bedst. På denne måde skal du kun gå ét sted for at få det optimale beslutningsgrundlag og finde den bedst egnede gartner til lige netop din opgave.

Michael

Velkommen til Jysk HS Velkommen... Som du sikkert allerede ved så er der megen forskel på priserne nå man skal have en professionel håndværker til at ordne sin lejlighed, villa, have mm. Mine priser ligger helt sikkert i den billige ende af skalaen. jeg har besluttet mig for at vi vil være konkurrencedygtige samtidig med at jeg vil levere et flot og veludført stykke arbejde hver gang. Søger du en billig og dygtig håndværker så er det mig du skal vælge. Vælg en billig håndværker, vælg mig.... Med Venlig Hilsen Michael
Jeg er udlært Klejnsmed og har over 25 års erfaring med alt håndværksmæssige arbejde i og omkring huset og haven. Og jeg har i de seneste 10 år + levet af det.
Jeg har ikke nogle bestemt tider der passer bedst.

Semir L

Ung mand , Uddannet It supporter , jeg kan ordne alt indenfor computer. Jeg tilbyder desuden hjælp til mange forskellige opgaver , jeg har varevogn, og kan flytte for dig. Arbejdet som maler i 6 år, så alt malerarbejde laver jeg gerne. Have arbejde, , Tømreropgaver , og Mm.
It arbejde , flytning , samle møbler, have arbejde. Male - indvendigt og udvendigt. Tømreropgaver, Hegn/Terrase.
Eftermiddag, Aften og weekend.

Joachim N

Udlært Tømrer Bygningskonstruktørstuderende
4 år Tømrer 1 år Alarmmontør
Eftermiddage og weekender

Jan

Udlært pladesmed. 6 år som hvidevare tekniker. 3 år som anlægsgartner.
Jeg har erfaring indenfor næsten alle typer arbejdsopgaver. Stabil og hårdtarbejdende. Kvalitetsbevidst og altid med et smil på læben.
Jeg arbejder på alle tider af døgnet, også weekend og helligdage, alt efter hvordan opgaverne ligger.

Arne

Udfører forefaldende havearbejde af generel karaktær såsom: •Beplantning af hække mm •Beskæring af træer, buske og frugttræer •Hækklipning •Pleje og vedligeholdelse af græsplæner •Anlæg af bede og højbede •Forårs klargøring og vinter klargøring af haver Bortkørsel af haveaffald Konsultative opgaver Erfaringsgrundlag: Mere end 50 års erfaring som proffesionel gartner med haveplanter, havebrug og rådgivning som speciale. Rimelig timepris - høj effektivitet . Ingen opgaver er for små .
Professionel Havemand ARNE PERSSON - GARTNER Mere end 50 års erfaring som professionel gartner
Jeg udfører som regel mine opgaver på eftermiddage og weekender eller efter nærmere aftale. Ingen weekendtillæg.

Stefan H

Uddannet tømrer på 24 år med en god røvfuld erfaring på ryggen! Jeg har beskæftiget mig med tømrerfaget hele mit liv sammen med min far, og har arbejdet fuldtid med det i snart 10 år. Mit speciale er alt inventar og køkken, men jeg kan udføre næsten alle opgaver. Der er ingen opgave der er for lille, og mine priser er til at betale.
Køkkenmontage samling af møbler ophængning af div ting på vægge montering af lamper udskift af døre/vinduer gulvarbejde (ikke slibning) som sagt - der er næsten ikke den opgave jeg ikke kan løse! Jeg har også kontakt til VVSer, elektriker og murer hvis der er behov for det!
Alle hverdage efter kl 16, kan til nøds også bookes i dagtimerne. Alle weekenddage døgnet rundt. Jeg har kassevogn med hængertræk så kan også hjælpe med afhentning af møbler osv.

Kasper N

Uddannet tømrer og sælger
6 års tømrer erfaring 3 års sælgee

Mark-Viggo

Uddannet tømrer
Har arbejdet som tømrer i 13 år
Dag timerne på hverdage

Danial R

Uddannet Maskinsmed, og så er jeg Handyman med stort H
Hus renovation, Maskineri, både.
Er meget flexibel.

Teis S

Uddannet inde for byg og anlæg. Belægningsopgaver og kloakopgaver Puds og repopgaver af murværk Maskinefører hvis du mangler en - minigraver/gravemaskiner op til 8 tons
Har 25 års erfaring indenfor byggeri og anlægsopgaver
Weekenden og eventuelt hverdage

Allan

Uddannet elektrikker.
Murer flise og malearbejde el arbejde og tømrer arbejde have arbejde.
Efter kl 16 tlf 27839397

Christopher

Uddannelse: Teknisk Designer Produktionsteknolog
Ufaglært tømrer: Marts 2007- September 2008 (CE Byg) Ufaglært tømrer: September 2008 - Februar 2010 (Tømremester Henrik Kirkegraad) Projektleder: November 2016 - Nu (Bladt Industries A/S)
Weekend eller efter aftale med jer.

Lars

Tømrer, mindre murer opgaver, alt indenfor hus og have.
10 års erfaring indenfor ovennævnte erhverv.
Helst hverdage. Weekend efter aftale

Joakim A

Tilbyder stort set alt indenfor arbejde i huset, og udenfor huset.
Tømrer, El, Køkken, Have , spørg hvis du er i tvivl :)
8-16

Nick

Selvstændig igennem 2 år, diverse håndværkere under mig. Pt 45 mand tømrere, murere, vvs, elektrikere, maskinfører, gartner og have arkitekt.
Jeg kan hjælpe med det meste via folkene i mit firma jeg har dog ikke autorisation på vvs og el.
Mine folk arbejder gerne aften og weekend.

Jesper

Selvlært tømrer-murer-elektriker-maler-blikkenslager-havemand.
Jeg kan ikke alt, men jeg kan lidt af hvert. Istandsætter pt. mit eget hus. Har gået sammen med en murer og pudset vægge, støbt trapper mv. Jeg har arbejdet for flere forskellige tømrere og monteret og bygget diverse projekter. Så har jeg endevendt et flerfamiliershus jeg selv ejer, og som bliver udlejet, efterhåndet som det bliver færdigt.
Arbejdstid 9-16 / Dagspris kr. 1600 + moms / Se www.valbo.dk

Jørn D

Ophængning af lamper, skillerum, lofter fliseopsætning samt andre opgaver Flisebelægning, terrasse, indkørsel
Har gode referencer fra opgaver
Er flexibel

Kim

Navnet er Kim og alderen 31. Bor alene i Guldbæk, hvor jeg koncentrere mig om mine studier. Jeg har en god del frihed og dermed også meget fleksibel i forhold til arbejdstider, da jeg læser hjemme fra. Har desværre ikke selv bil, så kræver jobbet dette må der forhandles.
Tilbyder stortset alt arbejde, hvis ellers jeg mener at jeg kan gennemføre opgaven til yderste forventning ellers siger jeg hellere nej tak. Har tidligere haft et gulvlægger firma, hvor det primært omhandlede trægulve. Dernæst har jeg også erfaring med rengøring og vindues pudsning.
Ligegyldigt

Niklas .

-Mødestabil -Ansvarsfuld -Eget værktøj -Erfaring
Opsætning af lamper, opsætning af stikkontakter, entreprise, nye el installationer osv.
Efter aftale