Adam og Frederik

Vi er to friske og energiske drenge der gerne vil hjælpe jer med diverse opgaver!
Vi har tidligere arbejdet som avisbud, babysittere, hjulpet ældre med at købe ind, gået med hund, gjort rent, slået græs, arbejdet på bibliotek, hjulpet i børnehave og i fritidshjem. Så vi kan lidt af hvert!
Vi arbejder helst fra kl. 14.00 - kl. 20.00.

Anne Mygind og Agnes Lauridsen

Vi er et team bestående af 2 unge piger på 22 år. Vi tilbyder vores hjælp til diverse opgaver i hjemmet og hvor vi ellers kan være nyttig. Vi har erfaring indenfor mange områder og er åbne overfor udfordringer. Prisen er for os begge. Til hverdag arbejder vi sammen fuldtid i en japansk forretnings-kæde, og derfra kender vi hinandens arbejdsrutiner, udgør et godt team, og er yderst seriøse...
Erfaring: hotel/restauration, rengøring, ældrepleje, salg og service, børnepasning, hundeluftning og pasning af diverse dyr, Fest og servering desuden har vi begge arbejdet som bartender i Italien og Barcelona i ca. 6 måneder....
Vi står til rådighed når der er brug for os.

Katja Holten-Jensen

Velkommen til den der læse dette. Jeg er en pige på 19 fra Greve. Jeg er en utrolig udadvendt og glad person der altid er klar på en udfordring. Jeg kan tilbyde dig/jer en meget seriøst arbejdsgiver der altid tager mit job seriøst. Er altid punktlig og positiv. Glad for i kiggede forbi - håber at hører fra jer
Service - tjener i 3 år på running chopsticks (Karlslunde) Børnepasning - pasning af børn privat siden 14 Dyr - har selv 2 hunde og har gået med forskellige efter ønske
Weekend eller aften

Christian Wilhelmsen

Ung mand på 29 tilbyder hjælp til alt inden for it. Det kan være opsætning, installering, problem løsning, Markedsføring af din virksomhed på nettet og offline, support og programmering og hjemmesider. Prisen ligger efter hvad der skal laves, men fra 200,- i timen. Jeg kører over hele København og kan ofte komme samme dag. Desuden er jeg flyttemand med 10 års erfaring i flytning og transport, og her kører vi fra 300,- i timen.

Michella

Ung frisk pige på 18 år som er glad for dyr og lange ture. Har haft hund i mange år så er vant til dyr.
Jeg har haft hund længe og har været på arbejdsmarkedet i 5 år med en masse forskellige ting
11-19

Lars P

Underviser som kan lave mad, havearbejde, skrive samt sætte en pære i og lave en hjemmeside.
Journalist, havemand, madelsker, ikke bange for at tage fat. Lærer.
Dag og aften de fleste dage.

Kim Lippert

Uddannet soc.pæd arbejdet indenfor specialområdet i 30 år, tilbyder coaching praktisk hjælp omkring livet med et handicappet barn/ung/voksen..Er selv far til en handicappet datter.. speciale cerebra parese non-verbal kommunikation, autismespektrums udfordringer..

Mohammed

Tømrer med hænderne godt skruet på. Udover mit fag, træ, kan jeg også godt løse mindre, lette murer opgaver.
- Udskiftning af døre/vinduer - gulve, alt fra laminat til sildeben og andet mønsterparket - lette vægge (gips) - isolering og dampspærre - tag - kviste - tilbygninger - opretning af bjælkelag - køkkenmontage - nedsænket lofter - lister
I hverdagene: Efter 16. Weekender: fleksibel

Isabella Henriksen

Tilbyder lektiehjælp og børnepasning, samt servering til fødselsdag, konfirmation, bryllup og andre festlige begivenheder.
Jeg er meget serviceminded og har tidligere arbejdet på cafe og i butik. Jeg er flittig og har god erfaring indefor det at servere og betjene kunder. Jeg ville kunne yde god hjælp til undervisning af engelsk, uanset niveau, da jeg har boet i England og derfor taler sproget flydende. Jeg er derudover god til og glad for børn og har tidligere arbejdet i en børnehave, og er derfor også meget interesseret i børnepasning. Jeg har også, i en kort periode over sommeren, udført sekrætærlignende arbejde hos medical virksomheden AstraZeneca og kender derfor til bogføring osv.
Jeg har ingen foretrukne arbejdstider.

Nick

Tilbyder en effektiv arbejder med fleksibel arbejdstider.
Grundforløb som tømre. Grundforløb som VVS. Salgs assistent.
Kl. 08,00-22,00. Glæder mig til at høre fra dig/jer!

Joakim

Tilbyder at hjælpe med få det hele til gå op i en højere enhed.
Jeg er en dygtig selvlært herre som holder af at passe på det guld som vi har allermest kært, og som
Jeg er flexible og kan altid flytte næste opgave, til den opgave jeg har, er afsluttet.

JasminAnna

Student d. 13. Juni (færdiggjort HHX), så massere af tid til at arbejde. Jeg tilbyder servering, rengøring, passe børn, lidt lektiehjælp, gå tur med hunde, og meget mere!
Jeg har arbejdet i tøjbutik omkring 3 år, i en butik der hedder "Silje" i Køge, og "Deres" I Hundige. Så har jeg været med til at servere og gøre køkken rent til mange arrangementer, som konfirmationer og fødselsdage. Så har jeg altid gjort rent herhjemme.
Alle tider

Kadri

Som mor ved jeg selv hvor vigtigt det er at mit barn har det bedste i verden, og dette er lige meget om vi taler om legetøj, mad eller babysitter - derfor ved jeg også hvad kvalitet betyder, når vi taler om babysitting. Jeg fortæller meget gerne mere om mig selv, blot skriv til mig.
Jeg er 26 år gammel, og har en datter på 8 år. Ligeledes har jeg inden jeg fik min egen datter, arbejdet som babysitter i 3 år.
Jeg er utrolig fleksibel, og åben for dialog om tider.

Linea

Pige, 23 år. Til dagligt læser jeg en PBA i Communication Design på Københavns Erhvervsakademi og i min fritid er jeg frivillig Mikro spejderleder for 17 børn i alderen 6-8 år :)
Uddannet Designteknolog med speciale i sales og Marketing fra KEA.
Kan vi aftale :) Men som udgangspunkt alle hverdage efter 15.00 (dog ikke tirsdag).

Nora Torok

My name is Nora, I am 21 years old, always-smiling girl. I am studying in Lyngby (marketing). I have been living in Denmark for 5 months.
I am interested in taking care of children and help in household chores (cleaning, ironing, loundry, cooking). As I have 2 small siblings (3,4) ,I have experience with little children.
I have a lot of free time beside school, so please ontact me for future informations.

Matilda

My name is Matilda! I am 19 years old and I moved to Copenhagen from Sweden just a couple of weeks ago with my friends. I speak and write fluent English and Swedish and right now I am looking for extra work! I am happy and ambitious and always on time. References are available!
In Sweden I have worked with different thing, during my years in college I worked extra at a kindergarten during holidays and after that I worked as a personal assistant for two different people at the same time as I worked as a swim teacher three times a week.
At the moment I'm available at any time. I am very flexible with working hours.

Lucia Robles

My name is Lucia, i am 28 years old, and i come from Spain. I studied Economics, and i have been working as accoutant for 4 years. Now i am living in Copenhague (Amager), studying danish. I would like to offer my services as babysitter. I speak english, spanish, french and a little danish. If you need further details, don't hesitate to contact me.
During the university i was doing babysitter during the summer with two children with 4 and 8 years old. Also in 2009 i have been living in Ireland, and there i worked as babysitter with a little girl with 4 years old.
I am available full time

Stine

Mit navn er Stine, jeg er 18 år gammel. Jeg bor stadig hjemme, hos mine forældre i et dejligt kvarter i Hundige. Til daglig er jeg ved at tage HF på Greve gymnasium, hvilket jeg er rigtig glad for. Når jeg er færdig til sommer vil jeg gerne læse videre op pædagog seminariet, da jeg gerne vil være pædagog med speciale i udsatte børn.
Jeg har gjort rent i mange år. Jeg er også barnepige for 2 dejlige drenge, kan rigtig godt lide børn og at lave aktiviteter med dem
Hverdage: efter 15.00 Weekender kan jeg hele dagen

Sophie

Mit navn er Sophie og jeg er en pige på 19 år som bliver student fra Rysensteen Gymnasium sommeren 2011. På nuværende tidspunkt bor jeg i Hellerup men fra 1. august flytter jeg ind ved Gammel Strand og vil derfor være nem at få fat i næsten ligegyldig hvor man bor i Københavns området. Jeg er en pige med stor livsglæde og engagere mig i de ting jeg beskæftiger mig med. Mine interesseområder ligger indenfor musik, teater og filmverden og jeg vil egne mig godt til både børnepasning og dyrepasning. Derudover har jeg erfaring som DJ og spiller selv i band der kan tilpasse sig til at spille hvad der ønskes.
Jeg har passet børn igennem 4 år, og har altid haft en god kontakt og relation til børnene, og har også spillet børneteater igennem 6 år. Derudover dubber jeg til tegnefilm og er sat ind i børnenes univers. Selvfølgelig er det ikke fest og leg det hele og jeg er meget bevidst om at følge de regler forældrene sætter for deres dejlige unger. Hvad angår dyrepasning har jeg selv en hund på 9 år og har før passet andres hunde og føler selv jeg er yderst kvalificeret til at tage vare på dyr. Hvad angår musikken er jeg som nævnt erfaren på DJ området og har spillet i 2 år, mens mit band har bestået i 1 år. Jeg har også servering og oprydningserfaring i det at jeg har arbejdet i Paradis-is, Baresso, og OVSA.
Hvad arbejdstider angår er jeg fleksibel og imødekommende.

Louise Sørensen

Mit navn er som sagt Louise. Jeg er 16 år, og er lige startet på HG i Hillerød. I min hverdag, kan jeg godt lig at bruge min tid på at hygge med mine venner og veninder eller bare være der hjemme sammen med min kæreste, som jeg også bruger meget af min fritid sammen med. I weekenden er jeg sammen med min kæreste eftersom at han bor inde i København. Jeg går også til fester i weekenden, sammen med med mine veninder og venner, på forskellige klubber rundt omkring. Det jeg tilbyder inde for fest og middag er at jeg er en meget social, smilende og glad pige, og at jeg kan skabe en god stemning rundt omkring. Så elsker jeg at møde nye mennesker og passer godt ind i alle miljøer. Angående hvad jeg tilbyder på under dyre pasning er at jeg selv har en hund og har/haft flere dyr. Jeg er rigtig god sammen med dyr, og elsker selv min hund rigtig højt. Hvad angår at lufte dem, har jeg intet problem ved det overhoved.
Jeg har prøvet at servere til fødselsdage og andet før, og det er ikke noget problem for mig, da jeg faktisk godt kan lide at gå rundt og servicere.
Mine foretrukne arbejdstider er fra mandag til torsdag, også lørdag og søndag eftermiddag til aften.