Lai

Ingen profilbeskrivelse...

Alexander

Uddannet produktionsteknolog og cand. tech. med forkærlighed for håndværkerfaget. Jeg udfører ofte håndværksmæssige opgaver for min familie, venner og bekendte.
Jeg har erfaring med alt fra konstruktion i træ, af møbler, skurer, osv. til nedslidning og oliering af køkkenbordplader. Jeg har også erfaring med hækkeklipning, træfældning/tilklipning,
Meget fleksibel. Spørg, så finder vi ud af det.

Christopher

Ingen profilbeskrivelse...

Gordon123andersen

Ingen profilbeskrivelse...

Mehmet Kiyak

Jeg er en ung dreng på 20 år, der er pligtopfyldende, imødekommende, ansvarsbevidst, ansvarsfuld, udadvendt, ambitiøs og ikke bange for at udfordringer op. Jeg går på Esbjerg Gymnasium og det er min sidste år og kan tale de følgende sprog; dansk, engelsk, tysk & tyrkisk.
Rengøring - Serviceminded
Fri efter 15 hverdag

Sebastian

Jeg er en ung fyr på 21 jeg bor sammen med min kæreste og hund i Solrød.
Selvbyg derhjemme ansat som elektriker.
Efter fyraften

Martin

Tilbyder opgaver som rengøringsopgaver, Flytteopgaver, have.
Har erfaring med ovenstående opgaver.
Fleksibel

Yessine Mfarrej

Jeg er en frisk fyr på 42 år,jeg bor i Gentofte , er gift med dansk kvinde ,har to børn 12 og 8 år. Jeg er Tunisisk ,har været i danmark i cirka 2 år og lærer Dansk i sprogcenter i Lyngby .Jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have , og Jeg vil bruge min fritid til at tjene penge og øve mere dansk sprog .
Jeg har arbejdet som indretning arkitekt i Tunesien i de sidste flere år men har erfaring med tømrerarbejde, vvs, maleri, havearbejde, murværk.. Som person er jeg behagelig at omgås, og tager alle udfordringer med ro .
Jeg kan arbejde hverdage fra kl 8.30til kl 15.00 - og i weekenden. Kontakt mig gerne med sms elle Email for nærmere information. Glæder mig til at give dig en hånd .

Mehmet

jeg er en mand en på 30 år er alt mulig mand
alt mulig mand
alle tider

Kurt

Tilbyder hjælp med primært lettere indvendige opgaver, malerarbejde, el-arbejde (det som er lovligt at lave af ufaglært), lettere vvs arbejde, opsætning af hylder- persienner- lamper mv., samling af ’Ikea’ skabe, lettere flyttehjælp.
Lidt altmuligmand, som er udlært indenfor elektronik branchen, men som gennem årene fået en del erfaring med udførelse af praktiske håndværksmæssige opgaver, bl.a. gennem renovering af eget hus, bygning af udhus, garage osv.
Jeg påtager mig ingen opgaver, som jeg ikke føler at kunne udføre tilfredsstillende. Billig timeløn, 110,- i timen + kørsel. Arbejder helst weekend, eller evt. formiddag.

Cica.daniels

Ingen profilbeskrivelse...

Casper

Uddannet og erfaren snedker. Høj kvalitet, rådgivning og fornuftig pris. Udfører alle former for opgaver, f.eks: - Montering af nye køkkener, bordplader, reparation - Bygger indvendige vægge, gips, lofter - Montering af vinduer og døre - Alle slags indvendige gulve, massive plankegulv, parketgulve,clickgulve etc. - Terrasser, skure, reparation, vedligeholdelse osv.
10 års erfaring som udlært snedker i familievirksomhed.
Efter aftale.

Mieluno30

Ingen profilbeskrivelse...

Rdredanz

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper Valbo

Jeg bor i Næstved, med min kæreste og vores datter på fem år. Mit job har jeg sagt op for at bygge om på huset. Derfor er det rart med lidt småjobs ind i mellem. Søger du hjælp fra en mand med skruer i lommerne, eller bare en hånd i overskud, så kan jeg hjælpe dig.
Jeg har gået sammen med en murer og pudset vægge, støbt trapper mv. Jeg har været ude hos kunder med en tømrer og monteret og bygget diverse projekter. Så har jeg endevendt et flerfamiliershus jeg selv ejer, som bliver udlejet, efterhåndet som det bliver færdigt.
Jeg er meget fleksibel med arbejdstider. Jeg er god til at komme i gang tidligt og jeg kan også arbejde i weekender.

Thorbjørn Moore Højer

Jeg er en frisk fyr på 34 år, Ung Førtidspensionist lyst til at hjælpe alle Der har behov for det der bor i eget hus ved Brovst min egen hund og masser Fritid som man skal udfyldes med hjælpe andre mennesker synes er en god ide i går eller hjemme og laver ingenting mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. Hænderne er skruet helt rigtigt
rengøring rengøring i svømmehal rengøring i industrikøkken Generelle rengøringsopgaver i hus Rengøring af have ‘Rengøring vinduer og døre Budservice levering af pakker og diverse madvarer til personer der ikke kan komme ud og købe ind med det samme Og har brug for lidt e
Jeg kan arbejde hverdage efter kl. 10.00 - og Jeg kan arbejde alle dage minus søndag. Kontakt mig gerne for nærmere information. Glæder mig til at give dig en hånd. Thorbjørn Moore Højer

Brusli_gk13

Ingen profilbeskrivelse...

Nicolas Hansen

Jeg har et netværk og ja alt kan laves.. der laves selvfølgelig faktura på alt..
det hele
24 timer i døgnet

Ragnar

Mit navn er Ragnar, jeg er en frisk og humoristisk mand på 28 år med en god fysik. Ud over hjælp i hjemmet med husarbejde, tilbyder jeg også hjælp til haven, dyrepasser og lignende. Jeg bor i hus i Tranbjerg med min gravide kæreste og hund (blanding af boxer, rottweiler og schæfer)
Jeg er uddannet industritekniker og skibsassistent. Jeg har hænderne godt skruet på og levere kvalitetsbevidst arbejde.
Kontakt mig og vi finder ud af tiderne sammen.

Sandra

sød,mødestabil og flittig 36 årige dansk kvinde. jeg har erfaring med rengøring, pasning af børn og hunde og lektiehjælp i de indre klasser samt personlig hjælp til ældre og handicappede. ..jeg har bil så kan hjælpe med transport til skole,lægeaftaler,sport eller andet. jeg er god til børn og dyr og har sundhedsfarlig uddannelse. min timepris er meget konkurrencedygtig
flere år på plejehjem. flere år på tandklinik. en del år med rengøring. en del frivilligt arbejde samt har undervist børn i svømning.
hverdage ml 7 og 16. weekenden og helligdage ml 8 og 16 kun efter specifik aftale

Ssfrydenvold

Ingen profilbeskrivelse...

Felix

ung og med massere af gå på mod. søger lidt forfaldent arbejde her er der. 24 år gammel arbejder til dagligt i forsvaret. jeg har en brænde kløver i mit værksted som kan medbringes såfremt der skulle være brug for sådan en
har haft en masse forskellige små jobs her og der, så kan finde ud af lidt i en hver afdeling. men spørg endeligt ind.
helst i weekender, ellers aften i hverdage. men spørg, måske jeg har fri lige den dag du mangler hjælp:

Peterhahnboelt

Ingen profilbeskrivelse...

Thomas

Jeg tilbyder at løse diverse handyman-opgaver i hjemmet. Det kan være alt fra at samle møbler, hænge hylder og lamper op og lave små-reparationer.
Jeg er opvokset på et jysk landbrug og er vant til at udføre mange former for praktisk arbejde.
Jeg er meget fleksibel mht. arbejdstider.

Boris / B.P Multiservice

Hej Jeg kan hjælpe men stort set alt indfor håndværker faget såsom Mure Smed Mindre tømmer opg Rengøring privat/industri/erhverv Flyttehjælp Håndværker rengøring og oprydning OBS!!!!!!!!! BILLIG HÅNDVÆRKER MED AFERING AF LIDT AF HVER RING OG FÅ ET GODT TILBUD
6år Som smed 2år som rengøring og mure
BP Multiservice har åbent hele ugen alle ugens dage 24 timer i døgnet er kun et opkald væk :)

Toni

Hej jeg hedder Toni er 29 år og har arbejdet som maler i 11 år, heraf 6 års erfaring med opsættelse af gipsplader/væg. Jeg maler, spartler, opsætter filt, sliber og opsætter gips. Får altid ros for mine flotte resultater samt hurtighed.
11 års erfaring som maler
Arbejder gerne både morgen, middag, aften alle ugens 7 dage.

Sebastian

Jeg er en imødekommen ung fyr på 17 år snart 18 som godt kunne bruge lidt penge på lommen og jeg er meget smilene og glad så jeg løser gerne dine opgaver med et smil selvom det er noget L O R T nogengange
Jeg kan lave det meste
Jeg kan eftermiddag efter 15 for det meste og ellers nogen weekender

Mike

Jeg er lige blevet færdig med min bacheloruddannelse, og er nu på jagt efter lidt ekstra arbejde. Jeg har altid godt kunne lide at møde nye mennesker, så det er oplagt mulighed at gøre det på. Jeg er en smilende og super energisk person, som altid forsøger at bringe et smil på andres læber. Livet er for kort til at være sur :)
Gulvsliber, Flyttemand, Bogholder og nu professionsbachelor i Sport Management
Hele døgnet.

Kim

Navnet er Kim og alderen 31. Bor alene i Guldbæk, hvor jeg koncentrere mig om mine studier. Jeg har en god del frihed og dermed også meget fleksibel i forhold til arbejdstider, da jeg læser hjemme fra. Har desværre ikke selv bil, så kræver jobbet dette må der forhandles.
Tilbyder stortset alt arbejde, hvis ellers jeg mener at jeg kan gennemføre opgaven til yderste forventning ellers siger jeg hellere nej tak. Har tidligere haft et gulvlægger firma, hvor det primært omhandlede trægulve. Dernæst har jeg også erfaring med rengøring og vindues pudsning.
Ligegyldigt

Andreas

Hjælp til hus m.m Bil og trailer kan tilbydes :)
Tømrer m.m
Alt efter aftale