Anmeldelse:

Hej Jeg er 24 år og uddannet tømrer. Jeg er nu i gang med at læse videre til bygningsingeniør. Begge uddannelser har givet mig erfaringer som jeg kan bruge til mange forskellige handyman opgaver. Ring eller skriv så vi kan aftale evt. arbejde.

Anmeldelse:

Jeg ser altid positivt på tingene. Jeg er en hjælpsom glad og frisk pige på 20 år. Det altid super spændene, at komme ud og prøve nogle forskellige opgaver

Anmeldelse:

MH Ejendomsservice er en enkeltmandsvirksomhed, der løser en lang række opgaver i og omkring jeres hus, sommerhus eller virksomhed, både inde og ude. Jeg arbejder både med private- og virksomheder og står til rådighed til både enkeltopgaver og løbende vedligehold på Djursland og i Århus.

Anmeldelse:

Hjælp til mobiltelefoner, fjernsyn, computere, netværk, routere, trådløst net, ja næsten alt der er digitalt. Kan desuden hjælpe med det meste handyman ting. hjælp til haven ovs.. være afryder til fest, eller give en hånd med i køkkenet.

Anmeldelse:

Jeg vil gerne tilbyde min hjælp til servering, madlavning, oprydning, planlægning osv af festlige lejligheder.

Anmeldelse:

Faglært maler, Handy opgaver (ring og hør nærmere), ved en del om mobilopsætning-pc hjælp-overspilning af gamle vhs bånd til dvd eller usb.

Anmeldelse:

Hej. Mit navn er Martin, og jeg stiller mine IT-kompetencer til rådighed. Tilbyder hjælp inderfor: - support - opsætning af pc'er, printere, servere og div... - hjælp andet?

Anmeldelse:

Jeg er en frisk fyr på 32 år, der bor i egen lejlighed i Aarhus.

Jeg er et empatisk menneske som har rejst meget, og jeg vil beskrive mig selv som åben og imødekommende. Jeg har bred arbejdserfaring og en god arbejdsmoral :) Jeg studerer til dagligt paa det Æstetiske fakultet paa Aarhus universitet hvor jeg også arbejder. Ved siden af er jeg aktiv som kirkesanger og laver jævnligt koncerter med koret Vocal Line

Anmeldelse:

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Meget venlig og udadvendt dreng som elsker og hjælpe andre

Jeg er autodidakt cykelmekaniker, og ellers har jeg lidt generel erfaring med elektronik, havearbejde og indretning og istandsættelse i hjemmet

Jeg har modtaget rengøringskursus på efterskolen og jeg er opdraget af en anlægsgartner, derfor har jeg grundforståelse for havearbejde.

Jeg er en frisk ung fyr på 24 år, der bor i lejlighed i Aarhus. Jeg studerer til Ingeniør, men mangler noget at lave i fritiden. Hænderne er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med næsten alt slags havearbejde og praktiske opgaver i hus og have.

Jeg er nyuddannet softwareingeniør og har efterhånden ret stor erfaring indenfor IT. Står du og mangler en PC, stationær eller bærbar, kan jeg hjælpe med at finde en computer til netop dit behov uden at du behøver at betale for meget for noget du måske alligevel ikke har brug for. Jeg kan også hjælpe med at finde software til PC eller yde IT-support, his der er noget galt med din PC.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg kan gøre rent med erfaring fra tidligere job, passe hund, kat osv...

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er uddannet Telemekaniker og har været i Tele- og IT- branchen i 26 år. Jeg har arbejdet med helt små simple apps til mobiltelefoner og helt op til store serverer som styrede centrale callcentre. Samtidig med dette har jeg haft en lille en-mands virksomhed hvor jeg tager ud og hjælper med de små IT problemer der opstår i hjemmet.

Programmering inden for nye frameworks. Software arkitektur.

Ejer og indehaver af DH-SOLUTIONS Har været selvstændig handymand og entreprenør siden 2013 Jeg er uddannet elektriker, og er selvlært al round hånværker, efter arbejde inden for diverse brancher. Ud over mig selv har jeg et utal af samarbejdspartnere, som jeg deler opgaver med, så vi sammen, på bedste vis kan yde det vi er bedst til. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontak@dh-solutions.dk

Jeg er venlig, høflig og altid let til smil. Jeg er snakkesagelig og elsker at møde nye mennesker.

standard handyman. naturvidenskabelig uddannelse

Maskinmesterstuderende med hænderne skruet rigtig på.

Jeg er indehaver af firmaet Mikaels Lokalservice, som tilbyder nem og billig hjælp til alverdens opgaver - store som små!

Husholdningshjælper

Jeg har rimeligt basale kvalifikationer inden for det meste, og er ret lærenem, så håber, at jeg kan hjælpe jer med diverse projekter.

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.

Skal det op, ned eller repareres? Jeg kan det hele. Selvlært smed og tømrer. Også god til el og VVS. Jeg har stor erfaring med lavspændings systemer. Gode tegne færdigheder. Kan altid lave en 3D tegning af et projekt inden start.

IT og alm hus/have arbejde

Jeg er god til ord. Jeg har lavet Danmarks Byggefestival fra 2007-2018 hvilket kvalificerer mig til al koordineringsarbejde. Jeg kvalificerer som nybagt forælder. Jeg har kvalifikationer indenfor: håndværk (tømrer), almindeligt forefaldende arbejde (vokset op på en gård), webudvikling (uddannet), akademisk sprogligt arbejde (BA Lingvistik).

Jeg er en dreng på 17 år. Jeg søger lidt forskelligt arbejde, og er klar på det meste. Jeg er meget udadvendt, arbejdsom og venlig og ikke bange for at tage fat og arbejde hårdt. Er også god med børn.

Ingen profilbeskrivelse...

Handyman med begge hænder stadig skruet rigtigt på

Er en selvstændig senior. Børnene er flyttet hjemmefra for længst, og behøver heller ikke passe op på konen længere (eks-konen siden 11 år). Så jeg kan nok tilbyde at hjælpe nogen der behøver hjælp af en teknisk kyndig handyman.

Slibning af alle former for knive og skær samt værktøj (knive, kokkeknive, lommeknive, stemmejern, høvle, hækklippere) Havearbejde flisearbejde, beskæring og lign Mindre opgaver i træ

Jeg arbejder pt. med rengøring, derfor kender jeg meget til privat rengøring. Jeg er grundig, og kan godt lide at se et resultat. Derudover kan jeg godt lide andre praktiske opgaver.

Frisk og imødekommende person på 36 år, kan godt lide udfordringer og jeg tilbyder min hjælp.

Tilbyder stort set alt indenfor arbejde i huset, og udenfor huset.

9. Klasse og EUX Business udannet