Anmeldelse:

Betina Tajmer hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Lektiehjælp til folkeskoleelever tilbydes.

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Nina Brenholdt hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Jeg er meget fleksibel, engageret i al arbejde jeg foretager mig og møder altid til tiden. Derudover er jeg struktureret, resultatorienteret og kan holde hovedet koldt under pressede situationer som jeg har tilegnet mig igennem mine mange års erfaring i servicebranchen.

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Har haft 4 forskellige hunde

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Malgorzata Labentowicz hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Min mand og jeg er involveret i husrensning, renovering og assistance i renovering og mindre husarbejde. Jeg har erfaring med at rengøre hjem og arbejde på et hotel.

Steffen Eriksen hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Tilbyder god arbejdskraft. Og går op i kunderne er tilfredse når mit arbejde er udført. Har intet imod at tage fat og kan lidt af hvert. Har et smil på læben i min dagligdag.

Emma Sode hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lupita Hansen hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Køkkenassistent, dyreplejer, oplevelse i forskellige festarrangementer.I årevis har jeg arbejdet for forskellige arbejdsagenturer-Jeg har mange års arbejdserfaring. God servicekvalitet og kontakt med kunderne.

Nanna Mathilde Poulsen hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Jeg er meget pligtopfyldende og lærenem. Det går mig på hvis jeg ikke udfører en opgave ordentligt, så jeg stræber derfor altid efter at udføre enhver opgave jeg bliver stillet til perfektion.

Stephanie Raahauge Jensen hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Jeg er 25 år, uddannet pædagog og arbejder lige pt på plejehjem. Bor i Roskilde. Søger arbejde med husholdningsopgaver som rengøring, tøjvask mm. Men hvis der ønskes pasning af børn eller kæledyr kan dette også aftales nærmere.

Laurids Mino hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Jeg er 17 år, klar til arbejde. Jeg har en god erfaring i havearbejde, speciel i græsslaning. Jeg er en frisk og engageret mand og tilgængelig til vær en tid.

Rikke hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Jeg er en pige, som går i 2.g. Jeg ønsker at tjene lidt ekstra ved siden af gymnasiet og er klar på at arbejde med det meste. Kontakt mig, så finder vi ud af arbejde og pris!

Tugce hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Tilbyder børnepasning - handicaphjælper Er fra Tyrkiet, 23 år gammel og er fra Roskilde. Jeg blir færdig uddanbet som social og sundhedsassistent til december.

Har egen sød og omgængelig hanhund, en dansk svensk gårdhund som trives fint med andre hunde. Tilbyder kærlig og tryg pasning med masser af gåture under eks. Ferier og lign.

Udd. Pædagog og arbejder på en skole. Har stor erfaring med børn med autisme og ADHD. Derudover en masse praktisk erfaring med madlavning, servering, oprydning, opvask mv.

Anna Jensen hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Hej! Jeg har arbejdet som rengøringsassistent i 2 år. Jeg er grundig og fleksibel. Jeg er 30år og har en datter på 1,5år. Jeg bor i Taastrup, men søger jobs i københavnsområdet.

Patrick Nielsen hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Jeg er en udadvendt og glad dreng Jeg elsker at udøve en god kundeservice Jeg er perfektionst, og klarer opgaverne ned til den mindste detalje God til at lytte Har bil Serviceminded og hygiejnisk Hurtig, stabil og høj

Daniel Zacchi hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Celina Wulff Nitsche hjælper med hundepasning i Hedehusene og omegn

Jeg er 20 år gammel, og i gang med min bachelor. Jeg søger derfor noget ekstra arbejde. Da jeg er studerende er jeg meget fleksibel. Derudover er jeg mødestabil og ansvarsbevidst. Er bosat i Roskilde, så ønsker primært arbejde i dette område.