Anmeldelse:

Betina Tajmer hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Lektiehjælp til folkeskoleelever tilbydes.

Anmeldelse:

Nina Brenholdt hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Jeg er meget fleksibel, engageret i al arbejde jeg foretager mig og møder altid til tiden. Derudover er jeg struktureret, resultatorienteret og kan holde hovedet koldt under pressede situationer som jeg har tilegnet mig igennem mine mange års erfaring i servicebranchen.

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Morten Schultz hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Jeg er pligtopfyldende, mødestabil og punktlig. Jeg har arbejdet med alt fra have dam anlæg, over vedligeholdelse af haver, til store projekter som hus byg fra fundament til tag, byg af båd osv osv.

Denne opgave kan udføres af Mathilde, da hun i forvejen er hundelufter hos en del hundeejere, og blot elsker at gå ture.

Servering / rengøring / transport / affaldshåndtering. Udlært tjener. Har også CVR nr. Hvis faktura skal bruges til evt. Virksomheds opgaver. ( eksempelvis tjener til virksomheds servering / arrangementer )

Rasmus Jersborg hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

IT-support, håndværk

André Røjkjær hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

alt til have, biler, cykler, derud over en del murre arbejde.. rent ud sagt er mine hænder skruet rigtig godt på og kan udføre de fleste opg. Der nu måtte være i hjemmet..

Jeppe Andersen hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Jeg er biolog, så har styr på planter. Jeg passer ofte børn og arbejder i en SFO og på en folkeskole som lærervikar. Jeg har hænderne ordentligt skruet på, og har en far som jeg har lært utroligt meget af igennem tiden.

Steffen Eriksen hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Tilbyder god arbejdskraft. Og går op i kunderne er tilfredse når mit arbejde er udført. Har intet imod at tage fat og kan lidt af hvert. Har et smil på læben i min dagligdag.

Marlena Romejko hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Hi my namy is Marlena and I'm from Polen im interested to clean your house i gvaranty you good quality of clean hope you will be interested in My Best regards Marlena Kontakt me 91770471

Har egen sød og omgængelig hanhund, en dansk svensk gårdhund som trives fint med andre hunde. Tilbyder kærlig og tryg pasning med masser af gåture under eks. Ferier og lign.

Udd. Pædagog og arbejder på en skole. Har stor erfaring med børn med autisme og ADHD. Derudover en masse praktisk erfaring med madlavning, servering, oprydning, opvask mv.

Anna Jensen hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Hej! Jeg har arbejdet som rengøringsassistent i 2 år. Jeg er grundig og fleksibel. Jeg er 30år og har en datter på 1,5år. Jeg bor i Taastrup, men søger jobs i københavnsområdet.

Kamala Hansen hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Rengøring/hygiejnebevis/som køkkenmedhjælper/jeg har gjort rent i 12 år .lige nu arbejder jeg for partnerservice på deltid derfor mangler jeg nogle flere timer

Malgorzata Labentowicz hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Min mand og jeg er involveret i husrensning, renovering og assistance i renovering og mindre husarbejde. Jeg har erfaring med at rengøre hjem og arbejde på et hotel.

Daniel Zacchi hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Mohammad Allam hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Jeg holder Hvad jeg aftaler. Jeg er en glad frisk og robust fyr som er klar til at hjælpe og give den hele armen, så vi får opgaven løst rigtig godt. Kommer altid til den tid vi aftaler!

Jannie Hansen hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Jeg har haft hund det meste af mit liv. Har selv hund der kan med alle, så har du brug for pasning kan jeg måske hjælpe 😊 Har gode grønne områder og går gerne lange ture 😊

Laurids Mino hjælper med hundepasning i Karlslunde og omegn

Jeg er 17 år, klar til arbejde. Jeg har en god erfaring i havearbejde, speciel i græsslaning. Jeg er en frisk og engageret mand og tilgængelig til vær en tid.