Daniel Lindstrøm hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Jeg har arbejdet som Handyman i 4 år. Som maler i 3 år. Og børnepasser i 5 år. Har forskellige køretøjer til de forskellige opgaver. Så alt kan klares 😊

Saggel M. Kelekele hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

TAk fordi du er på besøg hos min profil. Lad mig Forklar dig lidt om mig på en så pænt skønne måde som muligt. Jeg bliver kaldt for Saggeel M. Kele Jeg er 28år og bosat på Københavns Kommune. Du besøger lige nu nok det mest aktive profil du kan finde herinde på handyhand. Dk. Jeg har budt på langt over 500 opgaver og vært ude på mindst det 200 af dem inden for det seneste 2års tid. Jeg elsker at holde mig travlt så står du med en opgave som du vil have ordnet snarest mulig tage at smid mig en besked. Jeg svar alle og jeg svar hurtigste mulig når jeg får set beskeden. Får jeg ikke lige svaret inden for 20min. Er jeg i gang med at arbejde ude på en opgave. Beder dig venligst at ligge din besked og vise mig lidt tålmodighed. For tro mig når jeg siger, jeg er det værd at vente på at komme i kontakt med. For min arbejdes politik er nemlig bygget på en regl der siger at jeg forlader ikke en opgave før det gjort færdig og før min samarbejdes partner siger at du glad og tilfreds med jobbet. 😊❤️👌 Mit time løn står fast 270kr. Søgere opgaver på mere en 2-3 timer helst. Jeg kommer rundt i hele Landet og hjælper med opgave. Du betaler Max 180kr. For mit transport ude til opgave der fra min lokation ligger mere end 100km. Du betaler ikke for moms. Det får du så lov at spare 😊❤️🤭👍 Mit Kontakt oplysninger: Vh saggel M. Mobil nr. 52677456 Bosat i: Østerbro 3H, 2 sal, Lejebolig 9000, aalborg Mit erhverv: Handymand

Anmeldelse:

Har haft job i sommerhuse med rengøring

Jeg er udannet vvs og blikkenslager og kan fint bruge mine hænder, jeg nyder og tage fat. Og elsker og arbejde og løse opgaver hurtigt, derudover er jeg meget perfektionistisk samt utroligt punktlig.

Anmeldelse:

Michael Lassen hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Jeg har arbejdet på rigtig mange projekter med stort set alle arbejdsopgaver fra maler, murer, tømrer, terasse, fliser mm. Jeg udfører altid mit arbejde til perfektion og har altid kun fået de allerbedste anmeldelser

Anmeldelse:

Jeg er ordensmenneske. Så lidt rengøring klarer jeg i et snuptag

Har en alt mulig viden. Er næsten uddannet maler, og har arbejdet som arbejdsmand i både tømrer og murer firma. Har altid haft hænderne skruet rigtigt på. giver altid et godt resultat.

Anmeldelse:

Flere års erfaring indenfor privat, sommerhus og erhvervs rengøring

Kurser i erhvervsrengøring. Uddannelse inden for hotel branchen. Rengøring i privatsektor. Sommerhus Rengøring. Rengøring og servering I restaurations branchen

Anmeldelse:

David Kurzmann hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Pedelass og entreprenør Lægge fliser og fælde træer og klippe hæk og gravning og flytte møbler og kabler samt flyttehjælp og meget mere Samt regulering samt hjvkk

Anmeldelse:

Yaroslav Pisnyi hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Brian Esbensen hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Jeg er praktisk anlagt og er bl.a. tidl. Pedel- og Gartner-medhj.. Har også selv haft have i flere omgange så er fortrolig med det meste,herunder de fleste havemaskiner som findes.

Johannes Andersen hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Jeg er en stor robust fyr med humor og livserfaring. Tager gerne imod udfordrende opgaver :-) Fang mig på 29846655, hvis ikke jeg svarer indenfor en time.

Stoicha Alina dorina hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nora Arvesen hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

jeg er en pige på 17 år, jeg har kørekort, men jeg har ikke meget med erfaring. jeg er en positiv pige der ikke giver op hvis en job er for svær. jeg kommer fra Norge og derfor snakker jeg ikke dansk, men jeg forstår dansk.

Jeg har gjort rent på hotel og i sommerhuse

Jeg er udannet hjemmehjælper og gaffeltruck fører. Jeg har arbejdet i hjemmepleje, på plejehjem, kørt gaffeltruck på fabrik, stået i butik og arbejdet pt. inden for rengøring.

Jeg arbejdede i et bed & breakfast og havde erfaring med rengøring af køkken, badeværelse osv. og klargøring af værelser.

Jeg taler tysk og engelsk og er i gang med at lære dansk. Jeg har kørekort og egen bil. Som person er jeg åben, ansvarsbevidst, flittig, mødestabil og positiv.

Karl Henrik Hansen hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Er lidt af en altmuligmand.

Vi er nystartet firma med flere års erfaring indenfor erhverv og privat rengøring

Har uddannelsen som virksomheds serviceassistent og har arbejdet med alt inden for rengøring b.la. Maskiner som F.eks gulvvaskene og fejemaskiner polermaskiner

Thomas Pedersen hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

HjørringMaleren har eksisteret i mere end 5år nu og har opnået rigtig mange glade og tilfredse kunder.. Vi udføre opgaver i hele Nordjylland for både private såvel som erhverv og instituationer..

Sylwia Paczynska hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Aria Nadri hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tanja Nyborg hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Har prøvet lidt af hvert, og vil gerne hjælpe andre mennesker. jeg er glad, smilende, produktiv, og har kørekort b. jeg har været i lærer som maler, mangler dog 1.5 år for at være udlært. jeg er alene mor med 3 børn, opvokset med dyr, osv.

Emma Østergaard Hansen hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Jeg er frisk på de fleste opgaver og vil gerne tage fat. Jeg har arbejdet i en Meny i 5 år, hvor jeg arbejder med at rengøre, fylde varer op og alt i alt bare sørge for at butikken ser godt ud og alting kører. Lige nu har jeg sabbatår og vil derfor gerne lave lidt ekstra udover.

Ulrich Andersen hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Jeg er 50 år Altid frisk på nye udfordringer små som store , stor erfaring med maling af vinduer , samt maling af udvendigt træværk Ring og hør om hvad jeg kan tilbyde. 27 63 95 76

Robert Reimers hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Jeg arbejder fast i forsvaret og er vandt til hårdt arbejde, når det er sagt, sætter jeg en dyd i at være ydmyg og sympatisk. Jeg er vandt til have- og hus arbejde.

Mike Olsen hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Handyman som kan lave stort set alt. Handyman med meget erfaring, er til dagligt tømrer. Men kan som sagt også meget andet. Alt indenfor hus og have.

privat rengoring , erhvervrengoring, flytterengoring, hovedrengoring, slutrengoring, sommerhuse rengoring

Ingen profilbeskrivelse...

Astrid Budolfsen hjælper med rengøringshjælp i Dronninglund og omegn

Jeg er en ørn til rengøring, oprydning, opvask, tøjvask, havearbejde og madlavning :) Det har jeg lavet en hel del af i frivilligt regi, for min familie og jeg har arbejdet med det i mit sabbatår