Michael

Velkommen til Jysk HS Velkommen... Som du sikkert allerede ved så er der megen forskel på priserne nå man skal have en professionel håndværker til at ordne sin lejlighed, villa, have mm. Mine priser ligger helt sikkert i den billige ende af skalaen. jeg har besluttet mig for at vi vil være konkurrencedygtige samtidig med at jeg vil levere et flot og veludført stykke arbejde hver gang. Søger du en billig og dygtig håndværker så er det mig du skal vælge. Vælg en billig håndværker, vælg mig.... Med Venlig Hilsen Michael
Jeg er udlært Klejnsmed og har over 25 års erfaring med alt håndværksmæssige arbejde i og omkring huset og haven. Og jeg har i de seneste 10 år + levet af det.
Jeg har ikke nogle bestemt tider der passer bedst.

Semir L

Ung mand , Uddannet It supporter , jeg kan ordne alt indenfor computer. Jeg tilbyder desuden hjælp til mange forskellige opgaver , jeg har varevogn, og kan flytte for dig. Arbejdet som maler i 6 år, så alt malerarbejde laver jeg gerne. Have arbejde, , Tømreropgaver , og Mm.
It arbejde , flytning , samle møbler, have arbejde. Male - indvendigt og udvendigt. Tømreropgaver, Hegn/Terrase.
Eftermiddag, Aften og weekend.

Joachim N

Udlært Tømrer Bygningskonstruktørstuderende
4 år Tømrer 1 år Alarmmontør
Eftermiddage og weekender

Morten

Udlært tømrer- og snedker 1980. Har siden arbejdet, både indenfor det fag, og - næsten - alle andre håndværksfag. Maler, VVS, elektriker, ventilationsmontør, gartner, brolægger mv.
Tømrer- og snedkerarbejde, montage, flytninger, lettere el- og vvs-arbejde. Siden 2008, selvstændig indenfor ovennævnte, samt havearbejde (det grove....Jeg nusser ikke om dine stauder)....Samt nedrivning og bortskaffelse af affald...Og en masse andet.
Når det passer dig og mig.

Mikael A

Udlært tømrer 2003 Uddannet bygningskonstruktør 2008
Renoverer eget hus Arbejdet med forefaldende arbejde sideløbende med uddannelse
Weekender og aften

Martin

Uddannet tømrer
Renovering - Nybyg - Energioptimering - Døre/vinduer - Køkken - Gulv mm. Jeg er meget kvalitetsbevidst og tager mig den tid der kræves for at leverer kvalitet du som kunde og min faglige stolthed er tilfredse med. Kundepleje er min niche. Derfor betyder det meget for mig at overholde aftaler, at se din vision og give dig præcis det du ønsker. Uden kompromis. Kort sagt. Jeg er en kompetent tømrer der er drevet af en passion for faget og forstår sig på at yde en service der er præget af kvalitet og kundetilfredshed.
Er meget fleksibel og planlægger typisk arbejdstiden alt efter projektet og kundens ønsker.

Stefan H

Uddannet tømrer på 24 år med en god røvfuld erfaring på ryggen! Jeg har beskæftiget mig med tømrerfaget hele mit liv sammen med min far, og har arbejdet fuldtid med det i snart 10 år. Mit speciale er alt inventar og køkken, men jeg kan udføre næsten alle opgaver. Der er ingen opgave der er for lille, og mine priser er til at betale.
Køkkenmontage samling af møbler ophængning af div ting på vægge montering af lamper udskift af døre/vinduer gulvarbejde (ikke slibning) som sagt - der er næsten ikke den opgave jeg ikke kan løse! Jeg har også kontakt til VVSer, elektriker og murer hvis der er behov for det!
Alle hverdage efter kl 16, kan til nøds også bookes i dagtimerne. Alle weekenddage døgnet rundt. Jeg har kassevogn med hængertræk så kan også hjælpe med afhentning af møbler osv.

Kasper N

Uddannet tømrer og sælger
6 års tømrer erfaring 3 års sælgee

Anders J

Uddannet tømrer og bygningskonstruktør

Knud J

uddannet tømrer
næsten alt

Mark-Viggo

Uddannet tømrer
Har arbejdet som tømrer i 13 år
Dag timerne på hverdage

Alexander

Uddannet produktionsteknolog og cand. tech. med forkærlighed for håndværkerfaget. Jeg udfører ofte håndværksmæssige opgaver for min familie, venner og bekendte.
Jeg har erfaring med alt fra konstruktion i træ, af møbler, skurer, osv. til nedslidning og oliering af køkkenbordplader. Jeg har også erfaring med hækkeklipning, træfældning/tilklipning,
Meget fleksibel. Spørg, så finder vi ud af det.

Danial R

Uddannet Maskinsmed, og så er jeg Handyman med stort H
Hus renovation, Maskineri, både.
Er meget flexibel.

Jesper

Uddannet lastvogns mekanikker 6 års arfaring indenfor vvs/smede arbejde Nuværende job som vvs montør
Husbyg med alt tilhørende til det.
06-21

Allan

Uddannet landmand, men har gode evner indenfor træ-, smed-, VVS-, el og mere. For mig er inden opgaver for store eller for små. Er ikke færdig før den anden part er tilfreds.
Som uddannet landmand og født på gård, er det nærmest påkrævet at man skal kunne klarer mange ting selv. Kan tilbyde hjælp med: -tømrer -murer -mindre el arbejde -kloak -landbrug -flytte hjælp -grave arbejde -samt meget mere
Efter kl 16 på hverdage. Weekenderne er åbne.

Flemming Sofus

Uddannet elektriker - har lavet det meste i mit hus selv at tømre og mureropgaver.

Kristian

Uddannet datafagtekniker, IT supporter og elektriker og generelt handyman indenfor en bred kam af arbejdsområder.
21 års erfaring med alt indenfor PC verdenen, netværk og konfiguration. Specielt på Windows platformen. Ved siden af IT har jeg arbejdet med mange former for opgaver indenfor tømrer, maler, elektriker og vvs fagene og valgte at tage uddannelse nr. to som elektriker. Så jeg har erfaring med komplette elektriske boliginstallationer, arbejde med vinduer og døre samt køkkener, lettere VVS opgaver, maleropgaver ude som inde samt fliselægning/opsætning.
9-16

Mark B

Uddannet bygningssnedker med eget firma.
Alt indenfor tømrer/snedker arbejde.
Alle dage og tidspunkter.

Christopher

Uddannelse: Teknisk Designer Produktionsteknolog
Ufaglært tømrer: Marts 2007- September 2008 (CE Byg) Ufaglært tømrer: September 2008 - Februar 2010 (Tømremester Henrik Kirkegraad) Projektleder: November 2016 - Nu (Bladt Industries A/S)
Weekend eller efter aftale med jer.

Lars

Tømrer, mindre murer opgaver, alt indenfor hus og have.
10 års erfaring indenfor ovennævnte erhverv.
Helst hverdage. Weekend efter aftale