Bernd

Snedker

Alexander

Uddannet produktionsteknolog og cand. tech. med forkærlighed for håndværkerfaget. Jeg udfører ofte håndværksmæssige opgaver for min familie, venner og bekendte.
Jeg har erfaring med alt fra konstruktion i træ, af møbler, skurer, osv. til nedslidning og oliering af køkkenbordplader. Jeg har også erfaring med hækkeklipning, træfældning/tilklipning,
Meget fleksibel. Spørg, så finder vi ud af det.

Frolund

Ingen profilbeskrivelse...

Gilbert

Ingen profilbeskrivelse...

Ruben

Ingen profilbeskrivelse...

Casper

Uddannet og erfaren snedker. Høj kvalitet, rådgivning og fornuftig pris. Udfører alle former for opgaver, f.eks: - Montering af nye køkkener, bordplader, reparation - Bygger indvendige vægge, gips, lofter - Montering af vinduer og døre - Alle slags indvendige gulve, massive plankegulv, parketgulve,clickgulve etc. - Terrasser, skure, reparation, vedligeholdelse osv.
10 års erfaring som udlært snedker i familievirksomhed.
Efter aftale.

Martin

hej jeg er ved at uddanne mig som snedker og søger nogen opgaver jeg kan lave for dig. Jeg er 46 år, oprindeligt uddannet automekaniker og udført det i 20 år, og de sidste 7 år har jeg behandlet indenfor kropsterapien. Jeg er mødestabil og udfører de opgaver vi aftaler
har siden jeg var 17år haft værktøj i hånden. Jeg har renoveret mit eget hus, badeværelser køkken, gulve lofter osv.
efter skole og i weekenden. ser frem til at hjælpe dig

Murermester-sea

Udfører renoveringer, ombygninger, tilbygninger, nybyggerier, restaureringer og vedligeholdelse. Løser konkrete problemstillinger for varmetab, fugt, ventilation og kuldebro
Jeg har via mit praktiske virke som murer og som selvstændig erhvevrsdrivende opnået et højt erfaringsgrundlag på bygningshåndværk.
Arbejder fra kl. 5.00 - 13.00 efter en nærmere planlægning og aftale.

Allan

Uddannet landmand, men har gode evner indenfor træ-, smed-, VVS-, el og mere. For mig er inden opgaver for store eller for små. Er ikke færdig før den anden part er tilfreds.
Som uddannet landmand og født på gård, er det nærmest påkrævet at man skal kunne klarer mange ting selv. Men har samtidig arbejdet på en fabrik hvor vi bygger huse fra bunden af.
Efter kl 16 på hverdage. Weekenderne er åbne.

Michael

Jeg tilbyder alt i forfalden havearbejde Jeg medbringer næsten alt i udstyr.
Jeghar over 25 års erfaring med havearbejde og har de seneste 10 år levet af det.
Jeg har ikke nogle bestemt tider der passer bedst.

Kasper

Jeg tilbyder havearbejde: græsslåning, hækklipning. samle møbler, montere div ting inde/ude,mindre el opgaver. tømreropgaver: sommerhus/kolonihavehus, skur/anneks, hegn, terrasse, overdækning, carport, tagkonstruktion, tagbeklædning. entreprenør: anlægsopgaver, kloak. Er grundig, fair og til at regne med. Jeg bestræber mig altid på at kunden bliver tilfreds
Har blandt andet bygget et sommerhus fra bunden af, med bla. tilhørende terrasse og veranda. Overdækninger, skur, hegn osv. Har arbejdet for en havemand, kloakmester, murer, entreprenør. Har haft mange forskellige jobs gennem tiden, så har stort indblik i mange ting.
Normalt inden for 7-16

Karl Henrik

Er lidt af en altmuligmand.
Smed-havemand-alm.vedligeholdelse hus have. Opsætning af internet/tv
9-21

Martin

Uddannet tømrer
Renovering - Nybyg - Energioptimering - Døre/vinduer - Køkken - Gulv mm. Jeg er meget kvalitetsbevidst og tager mig den tid der kræves for at leverer kvalitet du som kunde og min faglige stolthed er tilfredse med. Kundepleje er min niche. Derfor betyder det meget for mig at overholde aftaler, at se din vision og give dig præcis det du ønsker. Uden kompromis. Kort sagt. Jeg er en kompetent tømrer der er drevet af en passion for faget og forstår sig på at yde en service der er præget af kvalitet og kundetilfredshed.
Er meget fleksibel og planlægger typisk arbejdstiden alt efter projektet og kundens ønsker.

Jan

Jeg er en hårdtarbejdende altmuligmand, kommer fra landet, så det grønne element passer mig rigtig godt. Jeg er pligtopfyldende og pålidelig, præcision og detaljer går jeg meget op i når jeg påtager mig en opgave, derfor er jeg også kritisk med de opgaver jeg påtager mig.
Jeg har to håndværks mæssige uddannelser, har arbejdet i mange forskellige brancher, mine kompetencer ligger indenfor: have arbejde, cykel-reparation, små opgaver omkring hus (inde/ude), samle opgaver, lettere istandsættelse af møbler, lettere snedker opgaver. Alm. vicevært opgaver.
Kan arbejde på næsten alle tider af døgnet, dog helst mellem kl 08-21

Tom

Ingen profilbeskrivelse...

Morten

Udlært tømrer- og snedker 1980. Har siden arbejdet, både indenfor det fag, og - næsten - alle andre håndværksfag. Maler, VVS, elektriker, ventilationsmontør, gartner, brolægger mv.
Tømrer- og snedkerarbejde, montage, flytninger, lettere el- og vvs-arbejde. Siden 2008, selvstændig indenfor ovennævnte, samt havearbejde (det grove....Jeg nusser ikke om dine stauder)....Samt nedrivning og bortskaffelse af affald...Og en masse andet.
Når det passer dig og mig.

Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

Christian Larsen

Frisk mand på 48 tilbyder sin hjælp til dig. Jeg arbejder deltid i et byggemarked. Så har tiden, lysten og masser af værktøj til at udfører alle slags opgaver.
Har sat de to huse jeg har boet i helt i stand. Har været her på ahandyhand i 6 år nu og har lavet over 100 opgaver for kunder. Så tager en masse erfaring med, når jeg skal lave noget for dig
Aftaler med kunden, hvad der passer os begge bedst. Går meget op i at kunden er tilfreds med det der er blevet lavet