Hvad koster det at få repareret min lampe?

Find ud af priserne på lampe reparationer i denne guide
+150.000 kunder

Find en lampe reparation

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster det at få repareret min lampe?

At få repareret din lampe koster typisk mellem 250 - 750 kr. Prisen for lampereparation varierer meget afhængigt af problemets art. Reparation af ledningen kan koste mellem 250 og 750 kr. Kompleksiteten af problemet og lampens stil og alder kan dog resultere i en pris over 1000 kr.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

Det kan være svært at skille sig af med en lampe der betyder meget for dig. Måske fordi det et arvestykke, er antikt eller bare en moderne sag, og du tænker hvad skal jeg gøre når min lampe ikke virker. Du helt klart ikke den eneste der har det på den måde, at hyre en professionel lampe reparation er svaret. 

reparation af lampe

Undgå elektrisk stød

Oveni elektriske udfordringer, kan din lampe være gået i stykker fra at blive væltet. Oftest kræver krædetrækket en udskiftning.

Defekte dele

De fleste lamper omfatter en elektrisk ledning, rør, hals, sokkel, harpesadel, fatning og harpe. På trods af enhver af disse dele kan være defekte, er ledningen samt stikket det typiske der kræves udskiftet. Drejekontakter bryder også ofte.

Der kan være mange ting galt. Det kan være lyset fra din lampe flimrer pga pærefatningen kan være løs. Det du kan gøre er at stramme fatningen. Fortsætter den med det, udsender gnister, laver brummende lyde eller udløser strømafbrydelse skal lampen repareres

Hvad koster det at reparere din lampe?

Et reparationsservice til din lampe kan koste dig mellem 250 - 750 kr. for at reparere din ledning. Men udfordringen hos din lampe kan jo være mange, omkostninger variere derfor alt efter problemets kompleksitet, og er samtidig afhængigt af lampernes mange stilarter og aldre. Du kan derfor runde de 1.000 kr. samlet set eller mere, for at få lampen repareret.

Ved at hyre en reparatør kan du stille din antikke sag tilbage, god som ny og give din bolig et eftersøgt udtryk.

Prisoversigt for lampe reparation

Her er en oversigt over de gennemsnitlige priser for lampe reparation. Hvis du har en lampe, der betyder meget for dig, uanset om det er et arvestykke, antikvitet eller blot en moderne lampe, der ikke virker, kan det være en god idé at hyre en professionel lampe reparationsservice.

ReparationstypePris (DKK)
Ledning250 - 750 kr.
Defekte deleVarierer
Kompleks reparation+1.000 kr.

Hyr en professionel lampe reparatør  eller lampe montør hos Handyhand, og skab nyt liv i dine ældre lamper i boligen.

Spørgsmål og svar

  • Det kan være lyset fra din lampe flimrer pga pærefatningen kan være løs. Det du kan gøre er at stramme fatningen. Fortsætter den med det, udsender gnister, laver brummende lyde eller udløser strømafbrydelse skal din lampe repareres.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en lampe reparation