Møbellevering

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Møbelleveringsservices til alle dine behov

Møbellevering

Møbelaflæsning og -levering

Møbelkurerer

Møbler til levering næste dag

Transport af møbler

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste møbelleveringsservices

Opgaveejer for løst opgaver online

Sara T.

Gilleleje

5.0
(16)

Seneste Anmeldelse

"Flot arbejde"

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Flytte møbler

1,200 kr

Aalborg

Jeg have skal flytte nogle møbler bla ( skænk, 2 boks madrasser, tv bord og 55" faldskærm intern i Aalborg ca 4 km. Fra stuen til stuen. Der er dog 8 trin op på en udvendig trappe til den nye lejlighed . Der skal afhentes en 3 persons sofa i Støvring på 1 sal og bæres op til den nye i lejlighed. Sofaen skal løftes ned fra første sal med en god trappe og bred opgang. De små møbler og flytte kasser, kan vi godt selv flytte. Ellers skriv bud på hvad du/i vil gøre det for. Vi skaffer trailer, det kan også gøres mandag d. 16/10, hvis det passer bedre. .

Flyttet 4 møbler

1,600 kr

Aarhus C

Der skal flyttes 4 møbler: - 2 garderobeskabe, 236x75x58 inkl. låger. Flyttes fra 3.sal i Aarhus C - 2 reoler, 202x80x28. Flyttes fra Risskov. Begge køres til Aarhus N, og bæres ind I stuelejlighed. Enten lørdag sen eftermiddag/aften eller søndag efter aftale.

Flytning af kasser møbler køkken og hvidevarer.

Aarhus V

Jeg skal have flyttet et køkken 2 køleskabe og en opvaskemaskine fra et lager i malling til århus Derudover skal der flyttes en sofa 2 enkeltsenge en lille reol og ca. 20 flyttekasser fra 2. Sal til stueetage i århus v. Opgaven kræver 2 mænd og flyttebil. Opgaven skal udføres den 16-17-18 september.

Hjælp til flytning af flyttekasser fra gadeniveau til 2. etage

København NV

Vi skal flytte og mangler stærke arme til at hjælpe os med kasser og møbler. Vi får selv fragtet kasserne og møblerne til den nye adresse men vil gerne have hjælp til at bære det hele op til lejligheden. Det vil dreje sig om møbler fra en 1-værelses lejlighed heriblandt en dobbeltseng en sofa et tv en puf et lille bord etc. Ingen skabe. -) Vi vil gerne have hjælp enten på fredag d. 11. eller lørdag d. 12. maj i dagstimerne.

Møbler til storskrald

Odense C

Min kæreste og jeg ønsker hjælp til at få transporteret nogle møbler til storskrald. Det drejer sig om følgende: En sofa en adskilt kommode et adskilt skrivebord et andet mindre bord samt lidt mindre ting som fx. en kuffert. Vi bor på Hunderupvej 24 5000 Odense C og nærmeste genbrugsstation er derfor på Snapindvej 21 (5 km. fra os). Vi hjælper naturligvis med at læsse bilen/traileren og afhængig af sædeplads i bilen tager min kæreste/os begge med til genbrugsstationen og aflæsser. Senest den 29. juni (vi flytter fra lejligheden den 30. nemlig).

Flytning af få større møbler fra Amager til sommerhus på Orø

Frederiksberg

Vi har brug for en varevogn (og evt. også en mand) som kan hjælpe med at få flyttet ting fra et kælderrum på Amager til Orø (1 time fra København). Vi kan selv hjælpe med at bære og pakke bilen. Det største møbel er en seng 140x200 og et sammenrullet tæppe (længde 25m). Derudover ca. 7 kasser og flere løse ting. Det hele kan være i en stor varevogn. Tæppet skal samles op på Frederiksberg på vejen. Håber vi kan finde en som kan hjælpe. Vi vil meget gerne flytte det hele på torsdag den 13/5.

Flytte (Fra Kirkelte / Karlebo i eet læs-80m3) til Dragør fredag den 4 juni kl 12.00

Dragør

Jeg har en del møbler og flytte kasser på en gård i Nærheden af Kirkelte ved Karlebo. Møblerne står samlet på et beton gulv hvor man kan køre helt frem til dem for at læsse dem let og enkelt (antager der er lift på vognen). Cirka 80m3, alt pakket forsvarligt. BEMÆRK Et gammelt chartol med overskab/underskab, skrivebord, sofa, senge, tørre tumbler, køkkengrej, tæpper og andet som skal ind fra gaden og op på 2 th. i een kørsel

Transport af diverse møbler

600 kr

København S

Hej, har brug for hjælp til at transportere div. møbler til Østerbro :-) Møblerne befinder sig i en lejlighed på Amager og i et depotrum ved Pelican self storage Amagerbro. Vi står 3 mand klar til at bære. Møblerne i lejligheden består af: en kommode, et sengebord, to bedrollers, et spejl Møblerne i depotrummet består af: en sofa, sofabord, spisebord, to stole, gulvtæppe, kommode, lille Ikea-skab til håndvasken, gardiner, et par sække med tøj.

Flyttehjælp til møbler - ikke ret mange

Randers C

Jeg skal have flyttet møbler som står i en garage i en lille landsby tæt ved Grenå. Møblerne skal flyttes til lejlighed i Randers C. Lejligheden ligger i stuen. Det er en tur på ca 50 km og tager omkrng 45-50 min. Der er ikke tale om ret mange møbler - et spisebord en mindre sofa en enkeltmands seng et lille vitrineskab og et kalekammerskab. Alt andet flytter jeg selv. Jeg vil gerne have tingene flyttet efter d. 15/2. Gerne fx. d. 16. el. 17. Det behøver ikke være i dagstimerne men det kan det godt være.

Flytte fra kassevogn til 2 sal

1,000 kr

Aalborg

Vi flytter til Aalborg og har brug for hjælp med at bære alt fra en kassevogn til lejligheden. Det gælder nogle møbler som bl.a. seng, tremmeseng, sofa, spisebord, og flere flyttekasser. Vi regner ca 2-3 timers arbejde.

Afhentning af møbler i Skive

Hjortshøj

Jeg skal have fragtet 4 butiksborde som måler 2x1 M samt en disk som er 2 M lang. Det skal hentes hurtigst muligt i 7800 Skive og skal køres til Lading ved Sabro 8471. Hvad skal du have for den opgave ? Hurtigst muligt

2 stk. møbler bæres fra 2. sals lejlighed ned i opgangen

København S

Gammel trækommode m. 4 skuffer: Mål: 45dx85bx92h Gammelt skrivebord m. 3 skuffer: Mål: bordplade - 62dx130b + 2 sideskabe - 62dx35bx78h Søndag d. 16/2 kl. 9.00 har jeg brug for at kommode og skrivebord står i opgangen klar til afhentning af afsyringsfirma i løbet af formiddagen. Mette Holst Mobil: 23 66 19 83

Transport af tre mindre møbler (sofaborde) fra Kbh til Odder

1,000 kr

København K

Tre mindre borde. Et af bordene er relativt skrøbeligt. Ikke tunge. Det største bord er ca. 1,2 m2, det andet (skrøbelige) er ca. 1 m2 og det sidste kan benene tages af så fylder i praksis intet.

Transport af tre mindre møbler (sofaborde) fra Kbh til Odder

1,000 kr

København K

Tre mindre borde. Et af bordene er relativt skrøbeligt. Ikke tunge. Det største bord er ca. 1,2 m2, det andet (skrøbelige) er ca. 1 m2 og det sidste kan benene tages af så fylder i praksis intet.

Flytte bord + kasser fra Hellerup til Kbh K

800 kr

Hellerup

Bord og kasser på billedet skal flyttes fra Hellerup til kontorslokale ved Kongens Nytorv (og bæres op på 3. sal). Kræver muligvis 2 personer (bordpladen er i marmor, men kan skilles ad fra bordbenene)

Havemøbelsæt fragtes fra Tårup til Nyborg

Nyborg (Danmark)

Havebord med 6 stole skal fragtes fra Tårup til Nyborg. Bord måler: L: 210 B: 91 H: 735 Stole kan stables I løbet af den næste uges tid

Flytte møbler fra et sted til et andet

1,000 kr

Risskov

- Madras (180x200) - Tv 38 tommer - Tvbord (50x50x50 - ca. mål) - 5 kasser/tasker - kontorbord (Højde: 80 cm x Bredde: 50 cm x Længde: 1,2 m - ca. mål)

Transport af 3 bordbænkesæt

300 kr

Kolding

Jeg søger hjælp til transport af 3 bordbænkesæt. De skal afhentes hos en privatperson i Silkeborg og leveres til mig i Kolding. Målene er således: Bord Mål: ca. 177 x 46 x 77 cm (LxBxH) Sammenklappet: ca. 177 x 46 x 6 cm (LxBxH) Trætykkelse: ca. 2,5 cm Vægt: ca. 12,6 kg Bænk: Mål: ca. 177 x 23 x 46 cm (LxBxH) Sammenklappet: ca. 177 x 23 x 6 cm (LxBxH) Trætykkelse: ca. 3 cm

Transport af sofabord

Frederiksberg

Marmor sofabord som skal hentes INDEN den 27 juli. Bordpladen kan tages af - den er 142 cm x 82 cm. Bordet skal hentes Rønnevangshusene i Tåstrup (1.sal) og til Frederiksberg (stueplan). 350 Kroner UBLU BUD LANGT OVER PRISEN FRABEDES/BESVARES IKKE :-) Bordet skal hentes Rønnevangshusene i Tåstrup (1.sal) og til Frederiksberg (stueplan).

Flytning af 4 sammenklappelige borde

300 kr

Frederiksberg C

4 sammenklappelige borde str. 180 x 80 cm. Fra Peder Skramsgade 5, 1. sal, København K Til Vesterbrogade 194, stuen, Frederiksberg C

Hvad tilbyder møbelleveringsservices

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • En af de mest almindelige grunde til, at folk vælger at benytte sig af en møbelleveringstjeneste, er, at de ikke har tilstrækkelig plads i deres bil til at transportere møblerne selv. Ved at ansætte en professionel leverandør til at håndtere leveringen, kan man spare både tid og penge, samtidig med at man undgår risikoen for skader ved at bære tunge genstande.

  • Hvis du har behov for, at dine møbler bliver pakket ud og samlet, bør du anmode om denne service fra dine møbelleveringsprofessionelle. På denne måde kan de inkludere det i deres tilbud og sikre, at dine møbler bliver sat op på en professionel og effektiv måde.

  • Hvis du ønsker at få fjernet dine gamle møbler, kan du blot informere din møbelleverandør eller arrangere en møbelfjerner til at komme og fjerne de gamle møbler inden levering af dine nye møbler. Dette vil give dig tid til at rengøre og forberede dig til dit nye køb.

  • Selvom din møbelleverandør vil gøre alt for at undgå skader på dine møbler, kan det desværre ikke garanteres. Men heldigvis er du dækket af Handyhands forsikringspolitikker, når du benytter Handyhands møbelleveringstjenester hos Handyhand, så du er sikret mod eventuelle ejendomsskader.

  • Når dine møbler er klar til afhentning, kan du ofte arrangere for levering samme dag, afhængigt af din placering, den afstand, som dine møbler skal transporteres, og tilgængeligheden af din leveringsperson.

  • Omkostningerne ved møbellevering vil variere afhængigt af størrelsen på varen og den ønskede leveringsafstand. Generelt kan man forvente at betale mellem 270-675 DKK for møbellevering.

Hvorfor hyre en møbelleveringsservice med Handyhand?

Er du på udkig efter en ekspert i møbellevering, der kan få dit nye eller brugte køb hjem? Uanset om du har fundet en billig vaskemaskine hos Aldi eller en lidt brugt sengestel på Gumtree, skal du finde en måde at få det hjem. Hvis du ikke har en trailer eller en varevogn, har du brug for en møbelleveringsservice til at hjælpe med at afhente og levere dit køb. På den måde behøver du ikke at investere i dyrt udstyr for at få dine møbler leveret eller betale de høje leveringsgebyrer, der følger med butiksleveringstjenester.


Du vil finde de bedste møbelleveringseksperter her på Handyhand. Vores møbelleverandører er klar til at give en hånd, så du kan få dine møbler hjem hurtigere.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!