Hvad koster det at få malet et hus?

Find ud af de gennemsnitlige omkostninger ved at male et hus med vores guide til priser
+150.000 kunder

Find en maling af hus

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster det at få malet et hus?

Det koster typisk mellem 5.000 - 30.000 kr. at få malet et hus. Prisen afhænger af flere faktorer, herunder husets størrelse, placering og ekstra tjenester. Malerarbejde på vinduer, verandaer og døre kan øge prisen. Husets tilstand og forberedelse før maling påvirker også prisen. Brug af specifik maling eller komplekse arkitektoniske træk kan også øge prisen.Gratis AI Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et onlineestimat ud fra de bedst bedømte udbydere, på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

En gennemsnitlig timepris for malere i Danmark ligger mellem 200 - 400 kr. Den endelige pris afhænger naturligvis af den opgave der skal udføres. Det koster i gennemsnit 14.000 kr. at få malet det udvendige af dit hjem. Denne pris varierer afhængigt af husets størrelse, din lokation og eventuelle andre yderligere tjenester, du har brug for.

Uanset om du bor i enkelt, to etagers eller tre etagers hus, skal du muligvis også have malet dine vinduer, verandaen og dørene, hvilket kan øge prisen.

Handyman maler vinduer på tag

Hvad er priserne for maling huset og af facader?

Priserne for maling af facade kan variere fra service til service. Nogle malere betales pr. time, mens andre opkræver en salær baseret på husstørrelse og andre faktorer, der medfølger den ønskede maleropgave.

Hus - udvendige maler servicesPris (DKK)
En etage (46 m² - 92 m²)5.000 – 15.000 kr.
To etager (92 m² - 139 m²)15.000 – 22.500 kr.
Tre etager (139 m² - 278 m²)22.500 – 30.000 kr.
Beton maling sider2.500 – 10.000 kr.
Metal maling sider2.000 – 10.000 kr.
Stucco maling sider4.000 – 15.000 kr.
Vinyl maling sider3.000 – 10.000 kr.
Sidemaling af træ3.500 – 10.000 kr.

Hvad er den gennemsnitlig timepris for maling af hus i Danmark?

Afhængigt af om maleren, du ansætter, er uddannet eller ej, kan timeprisen variere:

 HverdageTimeløn helligdage
Timeløn175 - 300 kr.350 – 500 kr.

Hvilke faktorer påvirker prisen på facade maling af hus?

Priserne vil igen variere afhængigt af den nødvendige service og eventuelle andre faktorer, der kan påvirke prisen. Her et par faktorer, der kan påvirke prisen for maletjenester i Danmark:

 • Transportomkostninger
 • Størrelsen på det hus, der skal males
 • Maleartikler
 • Beliggenhed
 • Yderligere malertjenester
 • Blytest
 • Den type maling som bruges
 • Hjemmets tilstand inden maling
 • Husets struktur.

Det er vigtigt at få dit hjem testet for bly, inden du får facaden malet. Nogle malere kan gøre dette som en del af deres proces, selvom det forlænger malingstiden og kan øge prisen.

Hvad er malerpriserne for forskellige typer af services?

Hvis du har brug for at male andre dele af huset end blot det udvendige, kan maleren tilbyde følgende tjenester. Her er en oversigt over gennemsnitsprisen for hver tjeneste:

Maler servicePris (DKK)
Døre350 – 700 kr.
Tagrender900 – 3.650 kr.
Verandaer3.300 – 9.050 kr.
Skodder700 – 1850 kr.
Vinduer500 - 950 kr.

Disse priser varierer afhængigt af størrelsen og mængden af yderligere tjenester, som du har brug for. Nogle malere inkluderer disse i de endelige omkostninger, men vær opmærksom på, at nogle muligvis tilføjer dem separat.

Hvorfor er det en god ide at hyre en maler?

Hvis du overvejer at få dit hjem malet, kan du altid gøre det selv. Grundet størrelsen på det gennemsnitlige hus' udvendige overflade, anbefales det dog stærkt, at du hyrer en professionel, til at udføre jobbet for dig. Det er som regel en god ide at hyre en maler, når du skal have følgende områder malet:

 • Enkelt etagers hjem
 • Dobbelt etagers hjem
 • Treetagers hjem
 • Tagrender
 • Verandaer
 • Døre og vinduer
 • Skodder.

Når det kommer til at male husets facade, er der mange grunde til, at du skal benytte dig af en professionel. Hovedårsagen er et spørgsmål om sikkerhed. Professionelle malere er kvalificerede til at tackle drilske højder og har træning i at male vanskelige områder såsom vinduer og tagrender. De kan også hjælpe dig med at bestemme, hvilke farver der passer til netop dit hjem, samt eventuelle spørgsmål om holdbarheden af ​​dit malingsvalg.

Hvordan finder jeg malere til at male mit udvendige hus?

Du kan finde din maler på Handyhand.dk. Du skal bare oprette din opgave ved at beskrive dine behov for maling af dit udvendige hus, og så byder vores malere. Så kan du vælge den maler, der bedst matcher dine behov og ønsker til prisen. Du kan se enhver malers tidligere anmeldelser, så du er sikker på, at de er troværdige. Vores online platform er en fleksibel og billig måde at få malet dit hus helt efter dine egne ønsker. Du kan også få et onlineestimat på prisen, inden du opretter opgaven, så du kan give et bedre og mere realistisk bud. På den måde får du også de mest retvisende bud fra malere på Handyhand.

Sådan maler du huset med REN facademaling

Spørgsmål og svar

 • Afhængigt af størrelsen på hjemmet og området, der skal males, bør det tage omkring 2 uger at gennemføre. En professionel maler bør ikke bruge mere end 3 uger på fuldføre deres opgave.

 • Inden malerne ankommer, bør du tage dig et kig omkring huset. Vær opmærksom på eventuelle områder, som maleren skal være ekstra opmærksom på, inden de starter. Det er også en god idé at bruge en højttryks spuler og fjerne eventuelle malingsflager, inden de begynder. Dette kan tage lidt af den endelige pris. Sørg også for at afdække planter eller træer, der omgiver malingsområdet.

 • Den bedste indikation på, at dit hjem har brug for en ny omgang maling, er at malingen er begyndt at skrælle. Tiden, det tager for maling at begynde at skrælle, afhænger af det klima, du befinder dig i; er ens hus placeret et tørt sted, kan man opleve at det skræller hurtigere end andre.

 • Ejendomsmæglere anbefaler at vælge en lysere nuance af maling til deres klienters hjem. Dette skyldes flere ting: farven falmer ikke så hurtigt som en mørkere nuancer, farverne holder bedre gennem årene, og boliger har tendens til at sælge langt bedre, hvis de er malet i en lysere nuance.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en maling af hus