Møbelrestaurering pris

Guide til priser på møbelrestaureringstjenester
+150.000 kunder

Find en Møbelrestaurering

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Møbelrestaurering pris

Prisen for møbelrestaurering varierer mellem 230 til 7.520 kr. Prisen for møbelrestaurering afhænger af møblets dimensioner, skadens omfang og materiale. Omkostningerne ved at bringe et bord tilbage til dets tidligere udseende varierer baseret på størrelse og skade. Prisforskellen skyldes arbejdets omfang, fra små reparationer til fuldstændig restaurering. Forskellige møbeltyper har også forskellige omkostninger ved restaurering.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

Når et møbel viser tegn på slitage, kan det være en fordel at reparere det fremfor at smide møblet ud. At restaurere dine antikviteter er ikke kun miljøvenligt, men kan også spare dig for en masse penge.

En restaurering koster i gennemsnit 230 til 7.520 kr. Priserne afhænger normalt af møblernes størrelse og skade. Nedenfor kan du se forskellige priser for restaurering af møbler, så er det muligt for dig at forberede et budget.

Faktorer der påvirker prisen ved restaurering af antikke møbler

værktøj og materialer til møbelrestaurering

Søgning efter nøjagtige priser er vanskeligt, da alle priser er baseret på forskellige faktorer. Prissætningen afhænger af typen af møbel, størrelse, materialer, og skader.

Prisen for at restaurere et bord kan variere i forhold til bordets størrelse og den skade, det måtte have.  Træ er et af de materialer der kan holde en livstid når det bliver passet ordentligt. Restaurering af træmaterialer kan koste alt fra 620 til 7.040 kr. Har du møbler i læder skal du forhøre dig hos en specialist da dette er et dyrt og mere følsomt materiale.

Hvad koster møbel restaurering?

Nedenfor er en liste over møbler man normalt vil få restaureret, samt estimeret priser:

MøblerRestaurerings priser (DKK)
Stol220 til 580 kr.
Taburet710 til 1.320 kr.
Kommode3.080 til 5.720 kr.
Skuffedarium3.520 til 6.160 kr.
Spisebord2.640 til 5.720 kr.
Sofa6.160 til 7.480 kr.
Lænestol4.230 til 7.040 kr.
Spise stol430 til 710 kr.
Skænk2.640 til 6.160 kr.

Reparation af møbler

Decideret skader kan løses af en møbelrestauratør. Som udgangspunkt vil det koste mellem 620 til 2.640 kr., afhængig af hvor komplicerede reparationer der skal laves. Almindelig møbel reparation omfatter ridset overflader, revnet stof, balance reparationer og reparation af fjedre.

Lakering af møbler

Generel møbelrestaurering omfatter vask af møblet, rengøring og fastsættelse af hele overfladen, samt udskiftning af dele. En møbellakering er derimod en slibning af det øverste lag af materialet som efterfølgende poleres op på ny. Lakering udføres normalt kun på træ og metal.

Rengøring af antikke møbler

Som udgangspunkt skal man være meget forsigtig, når man rengører sine antikke møbler. Du kan følge disse tips til rengøring af dine møbler:

 • Brug mild sæbe: For at holde møblerne skadefri skal du bruge en mild sæbe, da barske kemikalier kan forårsage mere skade end gavn. Eksperter anbefaler også møbelvoks til rengøring i stedet for brug af olie.
 • Brug en blød klud: Brug ikke en grov svamp eller klud, da disse kan beskadige overfladen og give ridser. Tør kun i én retning ved hjælp af blide strøg og støv dine møbler af regelmæssigt.
 • Fjern pletter, så snart du ser dem: Pletter, spild og våde ringe kan være vanskelige at fjerne når de først er tørret ind. Tjek dine møbler fra tid til anden, fjern pletter ved hjælp af en blid sæbe uden at bruge for meget kraft.
 • Støvsug polstring regelmæssigt: Snavs kan ophobes i dine puder og hynder. Det er derfor vigtigt at støvsuge for at undgå støv og skadedyr.
 • Varme og fugtighed: Tænk over hvor du placerer dine antikke møbler. For meget direkte sollys kan skade farven. Brug eventuelt gardiner i løbet af dagen for at beskytte dine møbler. I den tørre sommersæson kan det være smart at investere i en luftfugter for at holde fugtigheden konstant.
   

Kan jeg selv restaurere mine møbler?

Nogle møbler kan nemt repareres selv. Men møbelrestaurering bør du overlade til fagfolk. Det sikrer dig også for at der ikke vil blive påført andre skader på dit møbel.

Restaurering indebærer reparationer, udskiftning eller fastsættelse af beskadigede dele, fjernelse af pletter, og fastgørelse af løse dele.

Handyhand er til for at hjælpe dig med at finde den nærmeste møbelrestauratør inden for dit ønsket budget. Når du har oprettet en opgave, kan du sammenligne bedømmelser, læse anmeldelser og kontrollere Handyhander’s porteføljer. Det sikrer dig, at din Handyhander opretholder de højeste standarder når de arbejder på dit møbel.

Møbelpolstrer

Spørgsmål og svar

 • Stole eller sofaborde kan tage en dag eller to, hvor større møbler tager mere end tre dage at restaurere.

 • Gendannelse af træmøbler koster 620 til 7.040 kr. Et spisebord i træ kan koste dig mellem 2.640 til 5.720 kr.

 • Valget om at restaurere møbler er normalt fordi antikviteter er lavet af god kvalitet og har affektionsværdi. Hvis du også ønsker at spare penge, så er restauration af møbler generelt billigere end at købe nye. Er møblerne meget beskadiget, er det ikke sikkert de kan repareres eller restaureres.

 • Synlige vandmærker, ru overflader og ujævne ben er nogle klassiske tegn på at det er tid til udskiftning.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en Møbelrestaurering