Hvad koster det at få repareret et bord?

Find ud af priserne på reparation af borde og få en idé om, hvad du kan forvente at betale
+150.000 kunder

Find en Bordplade renovation

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster det at få repareret et bord?

At få repareret et bord koster typisk mellem 500 og 7.000 DKK. Prisen for bordreparation afhænger af bordets type og størrelse. Et spisebord kan koste mere at reparere end et mindre side- eller endebord. Reparationsprocessen inkluderer fjernelse af gammel maling, farvning og maling af bordet, hver med deres egne priser. Overvej at ansætte en professionel, hvis du mangler tid eller værktøjer.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

Selv det mest robuste træbord bliver slidt ned til dagligt. Sker det, er det tid til at give dit bord et friskt look eller måske renovere bordpladen, ved at efterbehandle det. Når du efterbehandler træet, destruerer du den gamle slidte overflade hvorefter du bruger en bejdse for en fejlfri overflade, og som ny glans.

Dine omkostninger afhænger i høj grad af både bord typen og bordstørrelsen. Er der tale om et spisebord skal man forvente at bruge en del tid og ressourcer i forbindelse med reparationen. Ved at for efterbehandlet et lille endebord, koster det ikke naturligvis ikke lige så meget. Nedenfor giver vi dig et overblik over en gennemsnitlig pris på slibning og efterbehandling, der kan forventes du bruger:

Prisoversigt

træbord med indbygget skuffer
BordtypePris for reparation (DKK)
Spisebord3.000 - 7.000 kr.
Sofabord1.000 - 2.000 kr.
Side- eller endebord500 - 1.000 kr.

Omkostningerne ved reparations projektet på dit bord omfatter: Omkostninger ved strippe bordet, plette det, og sidst male det, alt efter dine ønsker selvfølgeligt. Her får du omkostningerne trin for trin:

Hvad koster det at dyppe og strippe bordet?

Det koster mellem 700 - 3.000 kr. at fjerne den gamle maling og finish.

Hvad koster det at farve dit bord?

Det koster dig omkring 1.000 kr. og opefter at få farvet dit bord. Det omfatter en oliebaseret bejdse, som er en process der beskytter et møbel mere end maling.

Hvad koster det at male bordet?

Der forventes at betale mellem 400 - 5.000 kr. til en maler for male dit bord. Det indebære en oliebaseret emalje maling til dit træbord, der resultere i et glat finish.

Du kan lære at efterbehandle dit bord selv, men mangler du både tid, værktøj og mere til, så hyr en professionel hos Handyhand til udføre arbejdet for dig.

Reparation af hakker og ridser i gulve og bordplader

Spørgsmål og svar

  • Et bord kan efterbehandles uden bl.a. at slibe det, ved reparere små buler. Det der skal bruges er en gelfarve, og derefter lægges en aftørringsfinish på. Resultatet vil dog ikke være en ligeså glat og dyb finish som hvis bordet var blevet strippet.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en Bordplade renovation