Huspasning

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Huspassere til alle dine behov

Passe på dit hjem

Vande din planter

Fodre katten

Aflevere nøgler

Meget mere…

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste huspassere

Opgaveejer for løst opgaver online

Peter A.

Frederiksberg

5.0
(93)

Seneste Anmeldelse

"Tusind tak for god service og hurtig hjælp🙏🏽🌸"

Opgaveejer for løst opgaver online

Christian B.

Pandrup

5.0
(7)

Seneste Anmeldelse

"Meget tilfreds med alle aspekter af samarbejdet! Kvalitet, omfang, punktlighed og effektivitet!"

Opgaveejer for løst opgaver online

Semir K.

Hvidovre

5.0
(28)

Seneste Anmeldelse

"Pålidelig, punktlig, respektfuld, professionel og meget perfektionistisk. Arbejdet blev udført til UG, og jeg vil klart bruge Semir til fremtidige opgaver."

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Stor anbefaling. Rigtig godt stykke arbejde og dejligt behageligt menneske med stor ansvarsfølelse.

Børnesikring og myggenetsdør

1,000,-

comment.user?.profileImg

"Det findes ingen problemer - kun opgaver". Det er CHARLIE's motto, og det levede CHARLIE fuldt ud op til.

Kabel i en af min markisens knækarme er knækket.

3,500,-

Gennemsnitslig anmeldelser af huspassere

Baseret på 6 Anmeldelser

4.50
5
0
0
1
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Altmuligmand/kvinde til faste timer

Rødovre

Hejsa jeg bor i hus med have og søger en person der kan og har lyst til at hjælpe med forskellige opgaver både inde og ude. Den rigtige person kan få 2-3 timer pr. uge hvor det veksler alt efter behov- for jeg gør jo også selv rent og arbejder i haven. Du skal både kunne : gøre rent vaske vinduer lave mindre reparationer male træværk og vinduesrammer div. havearbejde Skriv hvad din timeløn er som tilbud på opgaven. Jeg vil derefter invitere et par stykker til samtale. Mvh Agnete 2-3 timer efter aftale pr. uge.

Rengøring / pasning af hus

Fredericia

Jeg leder efter en som vil holde mit hus Opgaven er kun inden for Så rengøring og lidt oprydning vil jeg mene En til to gange pr uge

Rengøring

300 kr

Aalborg

Jeg søger en pålidelig person til at rengøre min 49 kvm lejlighed, som jeg lejer ud via Airbnb. Da udlejningstidspunkterne varierer, vil der ikke være faste arbejdstider. Arbejdsopgaverne omfatter grundlæggende rengøring såsom støvsugning af lejligheden, gulvvask, støvafstøvning, spejlrengøring, rengøring af toilettet og udskiftning af sengetøj. Lejligheden kan til tider have behov for ekstra opgaver som vask af sengetøj og brug af tørretumbleren. Rengøringsmidler stilles til rådighed. Jeg søger en person, der kan tage sig af disse opgaver effektivt og efterlade lejligheden skinnende ren til mine gæster. Pålidelighed er vigtig, da nøglen til lejligheden skal overdrages til rengøringsassistenten, når der er brug for det. Honoraret vil blive betalt for hver rengøringssession efter aftale.

Daglig hushjælp 3-5x/ugen

5,000 kr

Charlottenlund

Vi har brug for en pålidelig hushjælp som kan komme i vores hjem 3-5x fast HVER uge i 2-4 timer hver dag mlm. kl. 9-15. Opgaverne vil typisk være oprydning af legetøj og diverse, tømme opvaskemaskine, vaske op, støvsuge, let rengøring, tøjvask, lægge tøj sammen, skifte sengetøj, vande blomster, den slags daglige hus-opgaver. Vi har ikke dyr og ryger ikke. Vi kan lave et fast ugeskema med aftalte opgaver pr. dag. Vi stiller rengøringsmidler og udstyr til rådighed. Vores hus er en stor villa i to plan, med tre badeværelser.

Hus-alf søges til oprydning tøjvask rengøring pudsning af vinduer indvendigt

Birkerød

Vi er en familie på 2 voksne en pige på snart 4 år en pige på snart 7 år og en dreng på 13 år (han er her hver anden uge). Vi har 154 kvadratmeter hus og vil gerne have en fast person til at komme 2 gange om ugen i 3 timer i dagtimerne og sørge for oprydning vaske tøj lægge tøj sammen og gøre rent. Vi har delt rengøringen op så det kun er en del af huset hver gang. Du skal dog kunne tænke selv og være villig til at justere planen så her altid er rimeligt pænt alle steder. Gerne med start snarest muligt og med mulighed for at komme hver uge fremover (selvfølgelig med undtagelser i forbindelse med ferie og sygdom). Du skal helst have lyst til opgaven i nogle år.

Husassistent 2 gangen om ugen

København

Vi mangler pr 1. april en husassistent til 2 ugentlig besøg med en samlet arbejdstid på ca 8 timer. Det primære arbejde vil bestå i rengøring men også skift af sengetøj lægge vasketøj sammen lidt oprydning og andre lignende huslige opgaver. Vi er en famile på 4 med 2 børn på hhv. 4 og 2 år. Fra april måned 2015 og fremadrettet

Forefaldende husarbejde

Online

Jeg søger en hushjælp til forefaldende opgaver ca 2 timer hver 2. uge. F.eks. hjælp ifm. madlavning gæster feje fortov afrime fryser m.m. Rengøring er ikke det primære. Du må gerne begynde snarest Vi aftaler fra gang til gang

Ugentlig hushjælp

Klampenborg

Hej Vi er en familie på 4 (mor far + de 2 små). Vi sørger en fast ugentlig hushjælp til primært rengøring samt mindre oprydnings- og ordens opgaver. Vi er en positiv og udadvendt familie og vores hjem er som udgangspunkt altid ryddeligt og nemt at gå til. Vi søger en person der er grundig og som selv kan ligge en plan og se hvor det trænger. Som udgangspunkt sørger vi en person der kan komme enten 1 dag om ugen i 4 timer eller 2 dage om ugen i 3 timer pr. gang. Vi betaler 200 kr./t (du står selv for evt. indberetning). Venligst Familie Rasmussen Som udgangspunkt sørger vi en person der kan komme enten 1 dag om ugen i 4 timer eller 2 dage om ugen i 3 timer pr. gang. Vi betaler 200 kr./t (du står selv for evt. indberetning).

Rengøring af parcelhus

Tilst

Jeg søger en person som kan komme fast ca. hver 3. måned hos min far i Tilst og lave en hovedrengøring. Arbejdet går ud på at tørre støv af støvsuge vaske gulv samt rengøring af badeværelser og køkken. Min far er førtidspensionist og har ikke selv mulighed for at lave en hovedrengøring af huset. Det er vigtigt at personen er en som vil komme fast. I er velkomne til at kontakte mig hvis I har yderligere spørgsmål. Opgaven skal gerne kunne udføres i januar eller februar måned.

Søger rengøringshjælp i Helsingør.

Helsingør

Jeg er på udkig efter en opmærksom og flittig hushjælp til almindelig rengøringsarbejde. Huset indeholder følgende: Stort køkken/alrum 2 Stuer Udestue 5 Værelser Gæste toilet Badeværelse Trappe/gang arealer Forventet 3-4 timer hver anden uge. Jeg ser frem til at høre fra dig! Kontakt mig hvis du er interesseret! Onsdag formiddag/eftermiddag hver 2. uge

Hushjælp og børnepasning i dagligdage i tidsrummet 16.00 til 18.30. Min. 2 dage i ugen.

2,300 kr

Aalborg

Vi søger en person som kan hjælpe os i dagligdagen regelmæssigt med børnepasning og huslige gøremål, så som rengøring, tøjvask, oprydning og lignende. Vi hjælper dig i gang og viser gerne hvordan de enkelte opgaver ønskes udført. :) Børnepasning i weekender vil til tider også blive aktuelt. Kort om os: Vi er en familie på 4. Far, mor, Lærke (5 år) og Mathilda (2 år). Far og mor er begge selvstændige og har fleksible arbejdstider. Vi ønsker at skrue op for kæreste-tid og kvalitetstid med børnene og ned for huslige gøremål. Vi bor i Vejgaard i et hus på 197 m2. Kort om dig: Du kan lide børn, du er klar på at gøre rent - (vi viser dig gerne tips og tricks), du kan (enten gående eller i bil) hente et barn i institution, du har mod på at smøre en madpakke, rydde op og andet husligt arbejde.

Pasning af kat på ad hoc-basis

Lystrup

Jeg mangler en til at tage sig af min kat når jeg er væk ifm arbejde eller på ferie. Hun skal have foder/vand og lukkes ind/ud 1-2 gange om dagen, og kattebakken skal også tømmes. Jeg vil rigtigt gerne have en lokal i Lystrup som nemt kan smutte forbi når jeg ikke er der. Evt en teenager, som gerne vil tjene lidt ekstra.

Hundesitter med overnatning

Hobro

En hunde/hus-sitter der på sigt kan passe hus og dyr når jeg er på ferie Der forefindes også en kat i hjemmet Du vil skulle have mulighed for at “flytte ind” i de dage det drejer sig om uden børn og andre dyr. Der vil være sørget for alt hvad du har brug for i den givne periode du vil altså ikke have udgifter forbundet med det Tidligere hundesittere har jeg fundet igennem rengøringshjælp de har haft kendskab til huset og dyrene og jeg har haft en naturlig tillid til dem. Det er selvsagt vigtigt at have opbygget en tillid til et menneske man efterlader dyr og hjem til. Derfor forestiller jeg mig også at du skal kunne starte med at komme i hjemmet til forefaldende arbejde intet tungt og krævende. Ikke tidsbestemt

Ung pige i huset

Aabybro

Opgaver der kan snakkes om: - børnepasning (kan forekomme i eftermiddags/aften tider alle dage. Der kan forekomme morgen og formiddagstider i weekenderne). Krav, der skal opbygges en tillidsfuld relation forud. - rengøring - oprydning - græsslåning - indkøb // madlavning (forekommer ved pasning af pigerne ved 17-18 tiden). Ikke alle opgaver er lige vigtige. Det handler om to tvillinger på 5.5 år. Er du interesseret, kan du sende en besked - og vi kan herefter aftale nærmere :).

Pasning af hus med dyr(katte, høns, marsvin, gæs, fisk) i en uge

1,500 kr

Skælskør

Vi skal på ferie og har brug for at få passet vores dyr. Du skal komme en gang om dagen, og give dyrene mad og vand. Kattebakke skal tømmes 2 gange i løbet af ugen. Vi har: 3 katte fisk gæs høns marvsin

Hvad tilbyder huspassere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Relevante spørgsmål

  • Huspasning er ikke noget, der har en fast pris. Det afhænger af flere faktorer, herunder hvor man bor, hvilket hus man har, og hvor mange dyr man har. Huspasning er dog typisk noget, der koster mellem 500-1000 kroner om måneden.

  • Der er flere ting, man skal være opmærksom på, når man skal have huspasning. For det første er det vigtigt, at man sørger for at have styr på sin husorden og rydder op efter sig selv. Dette gælder især i køkkenet og på badeværelset, hvor der ofte kan være flere personer, der bruger de samme faciliteter. Derudover er det også vigtigt, at man sørger for at have styr på sin indkøb, så man ikke løber tør for mad eller andre fornødenheder. Endelig er det også vigtigt, at man sørger for at holde styr på sin lejlighedsvisitationer og andre aftaler med beboerforeningen eller andet.

  • Huspasning tager typisk mellem 2-3 timer, alt efter hvilket hus man skal passe. Huspasning indebærer typisk at fodre dyrene, gå tur med dem og rengøre deres bur/hus.

Hvorfor hyre en huspasser med Handyhand?

Der er mange grunde til at booke hjælp til huspasning. For det første, så kan det være en stor hjælp, hvis man har et travlt job eller et liv, der ikke lader sig gøre at passe huset ordentligt. Det kan også være en stor hjælp, hvis man har børn, da det ofte kan være svært at finde tid til at passe både børnene og huset. Derudover er det også en stor hjælp, hvis man er ældre eller syg, da det ofte kan være svært at finde overskud til at passe huset ordentligt. Endelig er det også en stor hjælp, hvis man rejser meget eller har andre forpligtelser udenfor huset, da man så ikke behøver at bekymre sig om huset bliver passet ordentligt.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!