Hvad koster det at få repareret en computer?

Find ud af de gennemsnitlige priser for computerreparationer i denne guide
+150.000 kunder

Find en reparation af skærm

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster det at få repareret en computer?

At reparere en computer koster gennemsnitligt omkring 2.572 DKK. Omkostningerne ved at reparere en computer varierer afhængigt af skaden, computermodellen, teknikerens færdighedsniveau, geografisk placering og behovet for udkørende service. Større skader som en knust skærm eller defekt harddisk kan medføre højere omkostninger. Reparation af en Mac-computer kan også være dyrere end en almindelig PC.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

De fleste har prøvet at have problemer med computeren, hvad end det er problemer med skærmen, at computeren er langsom, virus eller der er tale om systemfejl.

Gennemsnitsprisen for en computer reparation ligger på ca. 450 kr. Timeprisen kan dog ligge på et sted fra 300 kr. og op til 665 kr.

Her er en oversigt over gennemsnitspriserne på forskellige reparationer:

ReparationstypePris (DKK)
Virus eller Malware740 kr.
Langsom computer1.550 kr.
Klik eller støj fra harddisk7.385 kr.
Revnet eller beskadiget skærm2.365 kr.
Systemfejl eller blå skærm1.100 kr.
Computer der ikke vil tænde2.290 kr.

De mest almindelige reparationsårsager

kvinde stresser over computerfejl

Der kan være mange årsager til man tager sin computer med til en PC Klinik. De mest almindelige reparationer af bærbare inkluderer:   

 • Ødelagte skærme
 • Vandskade
 • Dødt batteri
 • Langsom bærbar
 • Overophedning eller defekt blæser
 • Virus og malware
 • Ubrugeligt tastatur

Ekstra omkostninger

Udover årsagerne til til at tage sin computer med til reparation er der også forskellige ting, som spiller ind på prisen.

 • Hvor du bor
 • Teknikerens færdigheder
 • Rejsegebyrer
 • Sværhedsgrad og kompleksitet
 • Fast pris eller timegebyrer
 • Mac eller PC

Ofte kan det være dyrere at få repareret din pc i de store byer, hvor leveomkostningerne er højere og hvor det samtidig koster mere for reservedele. I de større byer kræver teknikere derfor også en højere sats for deres arbejde.

Det kan også være dyrere at hyre en mere erfaren tekniker end en, der er nybegynder, ligesom omkostningerne også bliver højere hvis teknikeren skal komme ud til dig.

Derudover kommer prisen også an på om hvor alvorlig skaden på din pc er. Hvis reparationen er mere kompleks kan det blive dyre. Det kan for eksempel være hvis din computer har brug for en udskiftning af harddisken eller hvis skærmen på bærbaren er alvorligt skadet. I nogle tilfælde kan det bedre betale sig at købe en ny PC.

Nogle teknikere opkræver en fast takst, mens andre har en timeløn. Nogle gange kan en takst virke høj, men det kan tjene dig godt hvis skaden på din bærbar er alvorlig.

Som det sidste er det heller ikke ligegyldigt hvilken type af bærbar du har. Generelt set koster det mere at fixe en Mac (apple) computer end en almindelig PC. Her ligger gennemsnitsprisen på omkring 1.900 kr., for reparation på en PC, mens prisen for reparation af din apple computer ligger på omkring 3.030 kr.

Spørgsmål og svar

 • Hvis du har en garanti, der kan dække reparationerne kan det godt være værd at få din computer repareret. Er der tale om alvorlige skader, kan du overveje at købe en ny bærbar.\nTommelfingerreglen er at du ikke bør bruge mere end 25 til 50 % af bærbarens oprindelige værdi på at få den repareret. Dvs. At hvis din computer har kostet 14-15.000 DKK kan en reparation på over 3665 til 7300 DKK ikke betale sig. Her vil det være bedre at købe en ny computer.

 • Mindre reparationer kan tage få timer, mens computere med flere problemer, kan tage op til en uge at fixe. Normalen ligger dog på en til to dage for en reparation. \nIgennem Handyhand kan du også finde en ekspert til computer reparation og få din computer repareret igennem ingen tid.\n

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en reparation af skærm