Reparation af træværk

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Træværksreparatører til alle dine behov

Reparation af træværk

Tilretning af træværk

Udskiftning af træværk

Rådgivning om træværk

Alle træværksopgaver

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste træværksreparatører

Opgaveejer for løst opgaver online

Michael F.

Værløse

4.9
(123)

Seneste Anmeldelse

"Nice and fast."

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Reparation af træværket på udestue

1,000 kr

Hvidovre

Der er skader på træværket visse steder på udestuen som jeg ønsker bliver udbedret med noget nyt træværk. Helt præcis på vinduerne. En bundplade. Skydedøren ud mod haven er tung som jeg ønsker bliver mere smooth at styre.

Afdækning

Ringe

Jeg har en forfalden udestue. Der er vinduer hele vejen rundt. To af disse vinduer er nu helt kaput. Jeg vil gerne have sat en træplade i og vinduesglasset fjernet. Efter aftale. Helst i dagtimerne

Vinduesfag, træ udskiftes

410 kr

Hedehusene

Jeg har en udestue, hvor der desværre er trængt vand ind i et af vinduesfagene, så det nederste træparti er gået i forrådnelse og skal udskiftes. Er i tvivl om, jeg selv skal gå i gang med udskiftningen af træet eller lade en fagmand udføre opgaven. Kan der ud fra vedhæftede to billeder set inde- og udefra give mig et uforpligtende pristilbud på opgaven?

Jeg skal ha lavet en ny udestue

Herning

Al træværk tag og vinduer Gerne så hurtig som mulig

Udskiftning af fodpaneler + nye fuger under vinduer udendørs i Skanderborg

Skanderborg

Jeg vil have monteret nye fodpaneler 4-5 steder i huset pga de gamle er begyndt at revne og se trælse ud. Yderligere vil jeg have udskiftet tre stk udendørs fuger som er blevet bløde under vinduspartier. Hurtigst muligt.

Spartlet omkring vinduer udvendig

1,500 kr

Odense N

Spartelmasse omkring vinduer og døre m.m. udvendig trænger til at blive fornyet, - de gamle fuger slår revner. Der er tale om en ret stor ejendom. Jeg har dog ikke tjekket hele ejendommen, men alle steder hvor den gamle fuge er revnet, skal skal fornyes. Jeg vil gerne have et tilbud eller et overslag inden arbejdet påbegyndes.

Reparation af vindueslister

850 kr

Åbyhøj

D. 7. juni kommer der en fugemand og fuger omkring vinduerne på vores tagterrasse. I den forbindelse har jeg brug for én, der hurtigst muligt kan udskifte de nederste 20-30 cm tre steder på den yderste vinduesramme. Hvis der er tid, trænger glaslisterne også til at blive skiftet, men dette kan ske efter fugearbejdet. Måske opgaven kan løses med en kombination af nye lister, ”trælus” og træspartel? Jeg betaler selvfølgelig for materialer. Jeg søger én, der kan overholde aftaler og selv skaffe materialer og har det rigtige værktøj. Jeg giver en god timeløn, som vi kan aftale forinden. Det skal lige siges, at der mangler værn på siderne af terrassen, som er beliggende ovenpå en stor tilbygning. Listerne er malet som på de tre første billeder. På de sidste billeder ses listerne, før de blev malet. Det er som sagt rammen, der er vigtigst at få skiftet, så der kan fuges.

Justering af 2 stk skydedøre i vores udestue. Afskæring af 10 remender. Udskiftning af udhængsspær.

7,000 kr

Hillerød

Justering af 2 stk skydedøre i vores udestue. Skydedørene har sidste år fået nye skinner på, men træet har udviddet sig, hvilket har resulteret i, at de 2 af skydedørene har svært ved at åbne og lukke. Afskæring af i alt 10 remender ved taget omkring huset og haveskurets tag. Udskiftning af udhængsspær ved husets tag.

Reparation af vindues sidekarm med råd

2,000 kr

Hellerup

To Velux vindues sidekarm er træet tæret og trænger til at blive skiftet/repareret.

Hjælp til udskiftning af terrassedør og vindue laves til terrassedør

Sønderborg

En gammel terrassedør skal udskiftes med en ny, som jeg har stående. Et vindue skal laves om til en terrassedør, hvor et stykke mur skal fjernes under vinduet, men ikke til siderne. Det skal også se pænt ud indefra. Det skal gøres af en mand der har gjort den slags mange gange tidligere.

vinduessprosser og ramme på 3 døre og 3 vinduer

7,000 kr

Melby

Reparation af sprosser / rammer på 3 Døre og 3 vinduer der er ved at gå op i 'limningen', i varierende grad. 2 af vinduerne er slemme og der skal udskiftes træ og behandles/ males. Forsøger så vidt muligt at undgå udskiftning af selve glasset.

Forskellige små opgaver i lejlighed på Nørrebro

København N

Mere detaljeret beskrivelse af opgaverne - Vi har fået nye vinduer og i den forbindelse er træværket rundt om vores vinduer blevet beskadiget hvilket vi ønsker udbedret. Det drejer sig om seks vinduer og vi har selv maling til overs fra da vi satte lejligheden i stand. - Efter to år med små børn efter at vi har sat lejligheden i stand er træværket (paneler døre dørkarme mv.) blevet beskadiget flere steder. Det drejer sig om ca. 20 mindre steder - Vi har selv forsøgt at sætte en hylde op på børneværelset men det er ikke blevet pænt så hylden skal tages ned og sættes op igen. I forsøget er der er lavet flere huller i væggen som skal udbedres - Vi har et spisebord i træ som er blevet fejlbehandlet hvorfor det skal slibes ned og lakeres igen. Spisebordet er ca. 3x1 meter Hvornår som helst på Nørrebro i København

Maling af udendørs træværk rundt om 4 vinduer i 1. sals højde.

7,500 kr

Gentofte

Træværk rundt om vinduer i fire kviste på 1. sal. To brædder ved den ene Kvist skal muligvis skiftes ud.

Ydre vindueskarm skal mures op igen

Odense

Det drejer sig om en ydre vindueskarm som er faldet af vores loftsvindue. Karmen som er ca. 30 cm lang og 10 cm bred er intakt og kan forhåbentligt genbruges. Loftsvindues er nyt så forhåbentligt kan arbejdet foretages indefra loftet. Ellers fra en stige på en balkon som er under vinduet. Vinduet er i ca. 2½ meters højde fra balkon-gulvet. Opgaven skal gerne udføres inden udgangen af august måned.

Reparation af trævindue og dør

1,000 kr

Humlebæk

Ønsker hjælp til reparation af lille trævindue hvor karmen på selve vinduet er gået løs. Desuden en dør som binder ved lukning pga de små metalkroge der går svævt….

Maling af vindueskarme/træ omkring glas i vindfang.

4,000 kr

Dyssegård

Vi har netop fået renoveret vores husfacade og også vores vindfang. Nu mangler vi blot at få malet træværket ormkring glasset i vores vindfang (se billeder). Det er ikke særlig højt, og der er derfor kun brug for en alm. stige. Der skal sættes en ny træliste på (se billede).

Reparation af dannebrogsvindue, der ikke lukker ordentligt og lad kold luft strømme ind.

2,000 kr

København N

Alm. dannebrogsvindue fra 2015 er ikke monteret korrekt og bukker udad i nedre højre hjørne, hvorved der siver luft og støj fra gaden ind. Det viser sig bl.a. ved dug på rude, når det er koldt ude, som set på billede. Vindue må givetvist demonteres og sættes korrekt på igen. Opgaven er at udbedre dette :-)

Indsæt træ og fuge

2,000 kr

Kongens Lyngby

Vi har fået sat nyt vindue i huset, og vil derfor gerne have lavet en overgang med et egetræsbræt. Fodlisten og gulvet skal skæres til, og derefter indsættes et nyt bræt. Derudover skal der fuges (hvidt) rundt om vinduet.

Ordne sætningsskade mm

2,500 kr

Vejby

Sætningsskade under vindue. Væggen er af gasbeton. Revnen går også på indersiden. Derudover skal der sættes en dør i, hvor der nu er vindue. Skæres ud til dette. Øverste del af vinduet skal blive siddende i. Vi sætter selv dør i. Der skal bare gøres klar til det.

Male vinduespartier.

7,500 kr

Karrebæksminde

Vi har fået renoveret en dårlig sokkel i udestue. Vinduespartierne er blevet afmonteret og ligger i carport. Glas er fjernet. Så vinduespartierne skal males mens de er taget ned. Måske slibes lidt. Grundes.

Istandsætttelse af vægge lofter træværk i lejl på 72 m2

holte

Jeg skal fraflytte min lejlighed i Holte og skal aflevere den nymalet. Jeg kunne godt bruge noget hjælp til den opgave - du skal være maler eller i hvert fald være god til at male så det bliver gjort ordentligt. Det er jeg nemlig afhængig af i forhold til fraflytningssynet. Det drejer sig om vægge lofter og træværk. Der er sprossede vinduer med forsatsvinduer (ved endnu ikke hvor mange af vinduerne der skal males...) og en del træskabe - så træværket fylder en del. Jeg overvejer at gøre noget af det selv og få hjælp til noget af opgaven... Kan du hjælpe mig? Jobbet skal udføres inden 14/9. Lejligheden står næsten tom fra 4/9. Og man kan muligvis starte før da måske allerede 21/8 med et værelse som vi så bare rydder og gør klar...

Lejlighed 74 kvm. males+vinduer+karme (et lag), lofte hvidtes, gulve lakeres måske mellemslibes.

12,150 kr

Viby J

Jeg fraflytter en lejlighed på 74 kvadratmeter. Jeg skal totalistandsætte den. Dvs. vægge, karme og vinduer skal males (indvendigt) og huller skal spartles. Lofterne skal hvidtes og gulvene skal enten lakeres eller mellemslibes og lakeres. I skal købe malingen og medbringe eget udstyr. Jeg giver besked om farven på malingen. Lejlighedens stand skal bestå fraflytningssyn før jeg betaler regningen, så jeg ønsker kun professionelt uddannede handymænd til arbejdet. Jeg har brug for et forpligtende tilbud, så I må meget gerne komme og se lejligheden før I giver et tilbud. Jeg skal vide hvor lang tørretid der er før jeg kan sige noget om den præcise dato for udførelse af arbejdet. Men det bliver i den første halvdel af januar og ikke i den første uge tror jeg.

Maling af vægge og lofter

Vejle

Jeg mangler én til at male 1 stue på ca 30 kvm 1 værelse ca 12 kvm et værelse ca 8 kvm og en entre hvor der er 6 døre. I alle rummene skal lofterne også males. Ud over at male skal jeg også have hjælp til at flytte nogle tunge møbler i rummene. Nogen der vil tilbyde en fast pris? mvh Lissi Rasmussen Arbejdet kan evt udføres i pinseferien eller en weekend. Hvis ikke det kan lade sig gøre så vil uge 29 passe mig fint.

vægge og loft i lejlighed skal males

kbh

Skal ha malet lofter og vægge i min lejlighed. Jeg sørger selv for at flytte møbler og dække af. Handyman ståe for afdækning med malertape samt alt maler arbejdet (der males 1 gang) Stue køkken entre soveværelse. Ca.45 m2..jeg har selv malingen afdæknings plast malertape. Medbring malergrej. Der vil være lidt mad og drikke sku man ha lyst til det. Fastpris ønskes. Inden for de næste 2 mdr.

Maling af 63 kvm lejlighed (vægge/loft)

København S

Jeg søger handyman til maling af vægge og loft i 63 kvm 2v lejlighed. Lejligheden er møbleret så møbler skal flyttes til midten af rummene og afdækkes sammen med det øvrige gulv. Hylder lamper og tv skal afdækkes eller nedtages og opsættes igen. Giv gerne et prisestimat på opgaven herefter kan vi aftale nærmere omkring dage og tidsrum.

Maling af 58 kvadratmeter lejlighed

Aalborg

Ifm. Flytning har jeg brug for at få malet min lejlighed. Der er én væg i lejligheden der skal have sat nyt savsmuldstapet op. Derudover vil det være en fordel hvis opgaveløseren kan fikse en løs dørkarm. Opgaven skal være løst senest fredag i næste uge.

Male og evt. ordne gulve

København

Jeg skal flytte ud af min 1-værelses lejlighed og renovere inden den 31.1. Da det ligger lige oven i min eksamen vil jeg meget gerne have hjælp til det. Det drejer sig om at male væggene i en 35- kvm stor lejlighed på 2. sal. (stue køkken bad og entre). Jeg er ret sikker på at det bare skal have et lag maling. Derudover skal trægulvene evt slibes let og have en lakering. (udlejer er ved at afklare det). Det er så nok ca. 30 kvm. Jeg vil gerne have det udført inden den 28.1.

Hjælp til maling af lofter og vægge i min 2 værelses lejlighed på 65 kvm i Nansensgade 5 sal.

10,000 kr

København K

2 vær lejlighed ca. 65 kvm. Maling af lofter og vægge. Har selv maling til opgaven.

67m* lejlighed skal males

3,000 kr

Risskov

Hej, I forbindelse med fraflytning søges uddannet og erfaret maler for at male vægge+loft i lejligheden på 67m. Det vigtigt at kvaliteten er nok for fraflytning godkendelse.

Diverse male opgaver i lejlighed

Søborg

Hej - jeg har brug for noget hjælp til maling af min lejlighed. Opgaven er påbegyndt men mangler at blive afsluttet. Det meste af afdækning er lavet og loftet er malet. Vægge i værelser mangler et enkelt lag og stuen mangler to. Dertil skal der også males vinduer og muligvis lister. Jeg vil skyde på at der er omkring 30-40 timers arbejde i det. Der er indkøbt maling til vægge. Da vinduerne også skal males er det vigtigt at vedkommende der løser opgaven har indgående kendskab til at male vinduer. Opgaven skal løses inden d 14/2

Hvad tilbyder træværksreparatører

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Reparation af træværk kan typisk koste mellem 1.000-3.000 kroner, alt afhængig af hvor stort et område der skal repareres, og hvor meget træværk der er i det pågældende område.

  • Når man skal have lavet reparationer på sit træværk, er det vigtigt at man vælger den rigtige type træ. Dette er især vigtigt, hvis man har et ældre hus, da der ofte bruges andre typer af træ end i dag. Derudover er det også vigtigt at vælge en type træ, der passer til ens budget. Nogle typer af træ kan være dyrere end andre, og derfor kan det vise sig at være en fordel at gøre sig nogle overvejelser inden man bestemmer sig for hvilken type træ man vil bruge. Endelig er det også vigtigt at tage højde for, hvor meget tid og arbejde der skal lægges i reparationerne. Nogle typer af reparationer kan kræve mere tid og arbejde end andre, og derfor kan det vise sig at være en fordel at gøre sig nogle overvejelser herinde inden man bestemmer sig for hvilken type reparation man vil have lavet på sit træværk.

  • Reparation af træværk kan tage forskellig tid alt efter, hvor stort et omfang reparationen har, og hvor mange personer der arbejder på reparationen. Dog kan man sige, at en typisk reparation af træværk vil tage mellem 2-5 dage.

Hvorfor hyre en træværksreparatør med Handyhand?

Uanset om du har brug for en funktionel møbel repareret hurtigt eller en antik genstand, som du gerne vil have restaureret og brugt igen, kan Handyhand forbinde dig med dygtige Handyhands, der lever op til den kvalitet, du forventer for dine dyrebare ejendele. Træreparationstjenester kommer i forskellige specialiseringer og reparationsoptioner, der burde kunne imødekomme enhver klients behov og krav.


Arbejder du med et begrænset budget? Bare opret en opgave for trærestaurering i nærheden af dig og få interesserede Handyhands til at sende dig et tilbud, der passer til dine behov og det, du har til rådighed. Tilbud er gratis, så det handler bare om at vælge den rette Handyhand til opgaven.


Når vi taler om at vælge den rette Handyhand til opgaven, tilbyder Handyhand-platformen også en feedbackmekanisme, hvor du kan læse faktiske kundeanmeldelser for at tage højde for i udvælgelsesprocessen. Det er en nem, alt-i-en hub til at screene og vælge Handyhands.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!