Hvad koster det at leje en tipcontainer

Her er en oversigt over priserne på leje af tipcontainere til forskellige formål
+150.000 kunder

Find en Afhentning af skrald og affald

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster det at leje en tipcontainer

At leje en tipcontainer koster typisk mellem 1.230 og 9279 kr. Prisen for leje af en tipcontainer afhænger af størrelse, lejeperiode, placering, tilladelser og containerens type. Gennemsnitsprisen for leje af en tipcontainer er omkring 1657 kr.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

En tipcontainer er en åben container som er udformet som et lad, idet en af siderne har en hældning til af- og pålæsning af affald. Det er en rigtig nem måde at samle en masse affald af samme type sammen, idet containeren let kan samles op bag på en lastbil og transporteres væk. Er du derfor i gang med et projekt der genererer meget affald, for eksempel et byggeprojekt eller havearbejde, så kan det være favorabelt at leje en tipcontainer, som du kan læsse affaldet direkte over i.

Priserne for at leje en tipcontainer varierer meget og afhænger af udlejeren, containerens størrelse og lejeperioden. Priserne kan derfor gå fra 1.230 til 9.279 kr., med en gennemsnitspris på omkring 1.657 kr.

Prisoversigt for tipcontainer leje

Her er en oversigt over de gennemsnitlige priser for leje af en tipcontainer. Hvis du står overfor et projekt, der genererer en stor mængde affald, som f.eks. et byggeprojekt eller havearbejde, kan det være en praktisk løsning at leje en tipcontainer. Priserne varierer afhængigt af udlejeren, containerens størrelse og lejeperioden.

Containerens størrelsePris (DKK)
Lille1.230 - 2.000 kr.
Mellem2.500 - 4.000 kr.
Stor5.000 - 8.000 kr.
Ekstra Stor8.000 - 9.279 kr.

Faktorer der påvirker prisen for at leje

Container

Der er en række ting, som kan påvirke prisen for at leje en tipcontainer. De mest almindelige er følgende:

 • Containerens størrelse: Alt efter hvor stor en volumen der skal bruges, så vil det påvirke prisen for at leje en container. Skal du selv transportere dit affald med container til en genbrugsplads, så kan det måske give mening at betale mindre for en lille container, og i stedet køre turen med affald flere gange.
 • Tilladelser: Skal containeren stå på offentlige fortorve eller lignende, så kan du komme ud for at skulle bruge en tilladelse fra din kommune. Der kan være et gebyr tilknyttet til sådanne tilladelser.
 • Lejeperiode: Alt efter hvor længe du skal bruge containeren, så kan det komme til at koste en del flere penge. Du kan ofte komme frem til en favorabel aftale med den person eller firma, som du lejer containeren fra.
 • Geografisk placering: Bor du i de større byer, så vil det ofte koste dig mere at leje, fremfor dem, der bor mere ude på landet.
 • Typen af container: Udover containerens størrelse, så kan typen af container også påvirke prisen for at leje. Skal containeren kunne monteres bagpå en lastbil eller skal den kunne låses, så vil det blive dyrere at leje.

Andre detaljer omkring container leje

Alt efter hvilken udlejer man vælger, så kan der være visse detaljer, som man skal være ekstra opmærksom på. Sørg derfor at være på forkant med disse ting:

 • Afhentning af affald: Nogle container udlejere har også en service inkluderet, hvor de selv kommer ud og samler din container op og fjerner affaldet. Det kan tit tilvælges og vil påvirke prisen for leje, men for mange er det prisen værd at have denne service med.
 • Restriktion på vægt: Hvis ens container skal afhentes, så er dette især vigtigt. Sørg for ikke at overstige den maksimale vægt, som containeren er bygget til. Det kan føre til skader, som du selv ender med at skulle betale for.
 • Begrænsninger for indholdet: Nogle udlejningsfirmaer vil have særlige begrænsninger på de ting, som du må lægge op i deres containere. Sørg derfor at have undersøgt, at du overholder disse regler. Det er ofte farligt affald, batterier, elektronisk affald og lignende.
 • Ubegrænset lejeperiode: Andre firmaer tilbyder en service, hvor man kan få ubegrænset lejeperiode, i stedet for at leje containeren i en begrænset tidsperiode. Denne service er dog ofte meget bekostelig og kan sjældent betale sig. Brug det hvis du virkelig skal have containeren stående i en lang periode.

Du kan spare penge på din container leje hvis du er opmærksom på de ovenstående ting. Hvis du har godt styr på den størrelse af container, som du får behov for, så slipper du for at leje en container som er for stor. Dette kan spare en del af udgifterne for dig.

Du kan også bruge Handyhand, både til at leje en container eller få hentet dit affald. Læg din opgave op på platformen og begynd at modtage tilbud fra de andre brugere indenfor kort tid.

Spørgsmål og svar

 • Der findes åbne tipcontainere i mange forskellige størrelser. Du kan få containere på hjul, til at påhænge bagpå lastvogne eller containere som kan aflåses.

 • Nogle firmaer vil inkludere afhentning af dit affald i deres pris. Det kan koste lidt mere for denne service, men det kan ofte være det værd for mange.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en Afhentning af skrald og affald