Ken M.
Ishøj
Seneste Anmeldelse
"Hjælp med anretning og i køkkenet til fødselsdag. Super tilfreds vejen igennem."
Personlig kok
Privatkok
Hjemmekok
Assisterende kok
Freelance kok
Op til 70% billigere end traditionelle udbydere
Ingen opgave for lille eller stor
Automatisk gratis forsikring
Sikker kontantløs betaling
Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger
Ishøj
"Hjælp med anretning og i køkkenet til fødselsdag. Super tilfreds vejen igennem."
Tak
I've broken my ankle and need help with cooking/cleaning miscellaneous help. (150 kr/hr 2or 3 hours
300,-
Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag
1
Beskriv din opgave
2
Modtag bud
3
Få løst din opgave
Møbelsamling
Hjælp med at samle Ikea klædeskab
Maler
Klargøring af lejlighed til flyttesyn
Flyttehjælp
Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København
Havearbejde
Beskæring af 4 større træer
IT support
Geninstallering af windows + programmer
Elektriker
Installation af Sonos musikanlæg i hus
Rengøring
Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)
Flyttehjælp
Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København
Elektriker
Opsætning af lamper i stue og soveværelse
Catering
3-retters menu til 14 mennesker
Hjælp til madlavning.
Online
Vi vil gerne have hjælp til madlavning 2-4 gange om ugen. Vi forestiller os at vi sørger for indkøb mv. og at du kommer først på eftermiddagen (eller hvornår vi nu aftaler) og laver maden hakker salat etc. så det er klart til om aftenen. Vi kan også sagtens aftale at du står for indkøb etc. - det kan vi tale om.
Når du booker en personlig kok, kan der være mange praktiske ting at tænke på. Hvad er rammerne for madlavningen, og kan de mon imødekommes af en kok? Hvilket køkkenudstyr skal der bruges, og hvem sørger for indkøb af råvarerne? Det og meget mere forsøger vi at give et overblik over i afsnittet her. Så læs med og bliv klædt på til at træffe en velovervejet beslutning om booking af hjælp til madlavning via Handyhand-platformen.
Når man hyrer en kok, så indebærer opgaven for kokken ofte følgende punkter:
Ja, det at hyre en kok kan også kaldes:
Der findes forskellige services inden for kategorien ‘kok’, blandt andet:
En kok har som regel brug for dette udstyr i et køkken:
Ofte kan en personlig kok tilbyde at medbringe nogle af tingene, hvis madlavningen foregår hos kunden. Andre gange er det mere oplagt, at kokken alene benytter sig af, hvad der er af redskaber i det konkrete køkken. Det er op til dig og kokken af aftale og koordinere indbyrdes, så der er styr på det og enighed mellem jer inden opgavestart.
En personlig kok anvender ofte disse og lignende produkter og fødevarer, når der skal kokkereres:
Ofte sørger kunden for at stille råvarer til rådighed, mens det i andre tilfælde kan være oplagt at lade kokken stå for eller rådgive om anskaffelse af råvarerne. Aftal det indbyrdes med hinanden, så der er klarhed over det praktiske, og så alle ingredienser er klar til tiden. Sørg for, at jeres aftale er afspejlet i buddet.
Som kunde lægger du ud med at angive et budget ved oprettelse af din opgave. Prisen afhænger af, hvor meget mad der skal laves, hvor krævende maden er at lave, og hvor erfaren kokken er. Online hos Handyhand kan du få lavet et estimat af prisen med prisberegneren. Interesserede handyhandere byder på opgaven, og buddene svarer til faste priser, ikke timepriser. Betalingen foregår gennem Handyhands sikre betalingssystem.
Har kokken udgifter til indkøbte materialer og varer, anbefales det at afregne disse udgifter uafhængigt af Handyhand-prisen.
Som udgangspunkt kan man ikke få tilskud til eller fradrag for at hyre en kok. Dog kan kommunen som regel tilbyde støtte til mennesker med midlertidig eller varig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Er det relevant for dig, kan det være værd at undersøge nærmere.
Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave
Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund
Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.
En personlig kok kan typisk hjælpe mange forskellige mennesker og hjælpe i mange forskellige sammenhænge, når det drejer sig om at lave mad:
Nej, når man bruger Handyhand-platformen til at finde sin næste kok, behøver man ikke at lave en særskilt kontrakt med kokken. Handyhand tager sig af de nødvendige formaliteter fra kommunikation til forsikring, så du ikke behøver bruge tid på det og kan nøjes med at tænke på selve opgaven.
Ofte er det kundens ønske at få maden tilberedt i hjemmet eller der, hvor festlighederne skal foregå, hvis man for eksempel har booket et sted til en særlig lejlighed, og der følger køkkenfaciliteter med. Men alt det er i alle tilfælde op til dig og handyhanderen at planlægge og blive enige om forud for opgavestart. Sørg for en god dialog imellem jer.
Ja. Når du opretter din opgave, kan du med fordel gøre opmærksom på, hvis du har særlige ønsker til at få udført opgaven klima- og miljøvenligt. Faktorer, der kan spille ind på, hvor klima- og miljøvenlig madlavningen er, kunne være:
Det afhænger ofte af dem, der skal spise maden, om det er nødvendigt at tage højde for overfølsomhed og allergi. Det kan derfor være en god idé at forhøre sig hos sine gæster, om nogen lider af allergi eller andet, inden man planlægger madlavningen med sin kok. Det er desuden godt at:
Det vil ofte være i morgen-, dag- eller aftentimerne, at man har brug for hjælp til madlavning. Når det er sagt, er det op til dig og kokken indbyrdes at aftale tidspunktet - også om det ligger i weekenden eller på en hverdag.
Hvis du ønsker, at der bliver lavet mad, mens du ikke er hjemme, er det op til dig at afgøre, om du er tryg ved en sådan aftale. Her kan anmeldelser og bedømmelser måske være med til at give tryghed. Tænk gerne over følgende:
Det er helt afgørende, at I i fællesskab er blevet enige om rammen for madlavningen. Drøft derfor i god tid, hvordan I bedst planlægger, at der laves mad, uden at du er hjemme.
For at forberede ankomsten af din personlige kok kan du sørge for, at følgende er på plads inden:
Som regel har en kok taget erhvervsuddannelsen til kok eller gastronom og har dermed både færdigheder og erfaringer inden for madlavning til mange mennesker, råvarer og fødevarehygiejne. Men i nogle tilfælde ønsker kunden måske at hyre en handyhander, der har opbygget sine evner og erfaringer i et køkken på anden vis. Spørg gerne ind til det.
Det er normalt ikke et krav, men nogle kunder foretrækker en kok, der har et hygiejnebevis. Hør gerne din kok ad om dette.
Få et overblik her over alle fordelene ved at hyre hjælp fra en kok via Handyhand-platformen:
Handyhand gør det nemt at finde en personlig kok i frederiksberg c til at hjælpe med din opgave indenfor kategorien personlig kok.Andre brugere fra frederiksberg c fandt for eksempel en dygtig og billig personlig kok til at hjælpe med opgaver som: ”Hjælp til madlavning.”.Med Handyhand kan du altså nemt finde hjælp fra de bedste og mest prisdygtige personlige kokke i frederiksberg c, i post nr: 900 til 2930.
Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!
Vælg det bud som passer dig bedst!
Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.
Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!