Bordtennisbord reparation

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Bordtennisbordreparatører til alle dine behov

Reparation af bordtennisbord

Tilretning af bordtennisbord

Udskiftning af bordtennisbord

Rådgivning om bordtennisbord

Alle bordtennisbordopgaver

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Reparation af gammelt udtræksbord hvor vangerne er knækket.

2,000 kr

Odense NØ

Reparation af knækkede vanger på gammelt udtræks spisebord.

Repareret et bordtennisbord der er slået 2 stykker af

900 kr

Løkken

Der er slået 2 stykker af kanten på et helt nyt bordtennisbord

Reparere et snedkerbord

2,000 kr

København K

Vores store snedkerbord er gået i stykker og står ustabilt. Vi bruger det meget da det står i vores mest benyttede mødelokale. Vi skal have hjælp til at reparere det :)

Reparation/oliering bordplade

2,400 kr

Roskilde

Vores træbordplade er begyndt at revne. Hjælp til at stoppe og udbedre skaden søges

Slibning og lakering

2,000 kr

Blokhus

Bordet har fået store hvide pletter efter fugt og få ridser. Kan bringes til værkstedet

Reparation af stole

Frederiksværk

Jeg har 4 FDB spisebordsstole af mærket j42 (fra slutningen af 60erne) som er blevet vakkelvorne. Dem vil jeg gerne have repareret (limet) i samlingerne. Stolene skal afhentes/leveres på min adresse. Bare inden jul 2020.

Reparation af spisebordsstole

1,500 kr

Nørresundby

Stolene skal adskilles og repareres, derefter samles grundigt så de ikke går i stykker igen. Det er formentligt en fejl i designet kombineret med for dårligt træ i samlingen. Det er forsøgt limet uden held. Der er 5 stole.

Plade faldet af havebord - muligvis pga løse skruer

500 kr

København Ø

Jeg har købt et havebord, hvor man kan udvide den ved en plade. Den er desværre fladet af og vil bare ikke skrues på igen. Jeg har også prøvet at lime den fast, men jeg er virkeligt ikke handy.

Udskiftning af køkkenbord

AALBORG

Jeg overvejer at få udskiftet pladen på mit køkkenbord (i vinkel med nedfældet vask samt ca. 60 cm på den anden side af komfuret). Har ikke selv mulighed for at indkøbe pladen og jeg tror måske Ikea har den laminatplade der er mest efter mit ønske. Jeg vil nok gerne have en uddannet tømrer/snedker - jeg har på fornemmelsen sådan noget med køkkenbord kan være lidt drilsk. Vil gerne vide hvad arbejdslønnen for sådan et arbejde (indkøb tilpasning) vil være. Er flexibel

Udskiftning af køkkenbordplade

820 kr

København K

Jeg har brug for en der kan hjælpe mig med at skifte køkkenbordpladen. Ny plade er købt. Den skal saves ud til at passe ind. pladen skal samles pga vinkelformen.

Skift af bordplade

2,000 kr

Herlev

Vi skal have én til at taget en gammel køkkenbordplade af og sætte en ny på, der skal skæres til amatur, vask og kogeplade. Samt at det skal sættes i. Bordpladen skal være u-formet. Byd gerne med pris aner ikke hvad der er realistisk.

Udskiftning af bordplade i køkken

Hvidovre

Jeg skal have udskiftet nuværende bordplade i den ene side af køkkenet. Køkkenet er formet som et L og småt Bordpladen er fra Ikea og lavet af træ med laminat overflade. Bordpladen skal skæres ned til ca 151 cm også skal der skæres hul til vasken og armaturet. Grunden til udskiften er fordi vasken er placeret for langt mod højre hvorfor man står lidt skæv over vasken. Jeg vil gerne have vasken mere mod Venstre så den står i midten af underskabet. Jeg er meget perfektionist :) Du må gerne have vvs erfaring så køkken vask og armatur kan tilsluttes Hurtigts muligt

Skift af køkken bordplade

10,000 kr

Skibby

Vi skal have skiftet en bordplade som er vedhæftet på et 80cm Ikea skabselement. Bordpladen der er der nu har fået et stort brændemærke, idet pladen er lavet af bambus. Vi skal blot have tilskåret og monteret en ny af bambus.

Udskiftning af bordplade

Frederiksberg

Hej jeg har behov for at få udskiftet min bordplade i køkkenet da den desværre er gået i stykker. Jeg har købt en ny i Silvan overfor som blot skal samles op. På billedet er det bordpladen til højre det skal skiftes. Tak. Mvh Snarest muligt.

Udskiftning af Køkkenbordplade

Online

Vi skal have udskiftet vores nuværende køkkenbordpalde med en ny. Pladen har vi men den skal monteres og der skal udskæres til vask og kogeplader. Det er et vinkelkøkken og den samlede lændge af bordplade er 550 cm Ikke noget specielt ønske dog gerne inden for den nærmeste fremtid

Udskiftning af bordplade på badetumsmøbel.

500 kr

Viby J

Vi skal have skiftet bordpladen på vores badrumsmøbel, samt fuget kanterne fint. Der skal afmonteres fritstående vask, blandingsbatteri. Bordpladen der skal på er identisk med den forhenværende, og derfor kan den gamle bruges som skabelon til placering af huller mv.

Køkkenbordplade skiftes

Online

Jeg har en gammel laminat bordplade der skal skiftes med en massiv egetræs. Der skal ligeledes skæres ud til vask blandingsbatteri og rør. Bordpladen er 3m plus 60cm ved vindue Snarest muligt

Slibet og lakeret køkkenbordplade.

1,000 kr

Frederiksberg

Hej jeg har behov for at få slebet og lakeret vores træbordplade, så den bliver pænt igen.

Nedslibning og lak på køkkenbordplade

2,500 kr

Allerød

Har en træbordplade i køkkenet der er ca 10 år gammel. Har været olieret og dårligt vedligeholdt. Vil gerne have den slebet ned og lakeret. Der er cirka 5kvm bordplade, en induktionsplade og en vask.

Nedslibning og lak på køkkenbordplade

2,500 kr

Allerød

Har en træbordplade i køkkenet der er ca 10 år gammel. Har været olieret og dårligt vedligeholdt. Vil gerne have den slebet ned og lakeret. Der er cirka 5kvm bordplade, en induktionsplade og en vask. Har selv lak.

Slibning af bordplade i køkken

Online

Vi har brug for hjælp til at få slebet/pudset vores bordplade i køkkenet ned og få den behandlet. Det skulle eftersigende være massivt teaktræ. Den er desværre blevet rigtig grim omkring vasken og på dele af bordpladen. Køkkenet har skråvægge og pladen er delt op i 5 felter. (Se billede) Snarest muligt. Aften/weekend er bedst men andet kan aftales.

Slibning af bordplader

1,500 kr

København S

Der er kommet nogle skæremærker i vores køkkenbord (ca. 0,5 x 1 m, lyst træ) + pletter på vores spisebord (ca. 1 x 2 m, teaktræ), så begge trænger til slibning og efterbehandling for at blive pæne igen.

Malet havebord og havebænk

2,000 kr

Nyborg

Bord og bænk hvidmalet, som trænger til en genopfriskning (slibe og malet), sprøjtelakeres? Vil gerne have uforpligtende tilbud. Venlig hilsen Birgitte Bøstrup

Slibning og lakering af bordplade

1,500 kr

København S

Vi har en fyrretræs bordplade med målene 90 * 180 cm samt to løse plader med målene 50 * 90 cm der skal slibes og lakeres

Køkkenbordplade i træ, trænger til kraftig slibning

3,000 kr

Aarhus C

Jeg har brug for at få slebet og opfrisket en køkkenbordplade. Bordet måler ca. 325cm x 60cm (med vask og gasblus). Vi har allerede én gang fået nogen til at slibe det, men uheldigvis gjorde han det på tværs af træets fibre (se billeder). Vi ønsker at få slebet sporene væk og derefter lakeret bordet.

Slibning af køkkenbord

København K

Vores køkkenbordplade i træ trænger til at blive slebet helt plan og olieret — blandt andet på grund af en vandskade ved siden af vasken. Der er i alt ca. 4 m2 bordplade. Trip Trap køkkenbordsolie haves her klar til brug. Snarest muligt.

Slibning og efterbehandling af bordplader

2,000 kr

Gandrup

Hej! Jeg har 3 bordplader (1 i entreen og 2 i køkkenet), som jeg gerne vil have slebet ned og efterbehandlet. Jeg er ikke helt sikker på, hvilken slags efterbehandling som vil være bedst. Jeg tror mest, at det kommer an på, hvordan vi bedst rammer den farve, som jeg gerne vil have, at pladerne skal have i sidste ende. Som de ser ud nu, er pladernes farve meget ujævn, og enkelte steder er der decideret 'pletter', hvor den farvede olie er gået helt af. Jeg kunne godt tænke mig et mere jævnt finish. Længderne på de 3 bordplader er hhv: 60x210 cm, 60x460 cm og 60x300 cm (ca.), og de har kanter op af væggene. Jeg har vedhæftet et par billeder af bordpladens nuværende farve. Derudover, så har jeg fundet et billede af den farve, som jeg godt kunne tænke mig, at det endelig resultat kom så tæt på som muligt. Jeg håber, at I kan hjælpe, samt at I kan komme med et tilbud på, hvad denne opgave ca. ville løbe op i.

Hvad tilbyder bordtennisbordreparatører

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Relevante spørgsmål

  • Det kommer helt an på hvilken type bordtennisbord, der er tale om. Hvis det er et træbord, så kan det være en god idé at få det repareret professionelt. Dette vil typisk koste omkring 1.000-1.500 kroner. Hvis det er et plastikbord, så kan man overveje selv at reparere det, da det ofte ikke er så dyrt. Her skal man dog være opmærksom på, at der kan gå lidt tid med at finde de rigtige materialer til bordet, og selve reparationen tager også tid. Man skal derfor regne med en times tid for at få bordet ordnet - eller måske to timer, hvis man ikke har lavet den slags før.

  • Når man skal have bordtennisbord reparation, så er det vigtigt at være opmærksom på nogle forskellige ting. For det første skal man selvfølgelig sikre sig, at man har fundet den rette tekniker til at udføre reparationen. Dette kan man gøre ved at spørge venner og bekendte, eller måske finde en anmeldelse af teknikeren på nettet. Når man har fundet den rette tekniker, så er det vigtigt at have en idé om hvad problemet er, inden man bestiller tid til reparation. På denne måde kan man nemlig fortælle teknikeren præcis hvad der er galt med bordet, og på den måde kan de ofte give et bedre tilbud på reparationen. Endeligt skal man huske at få lavet en aftale med teknikeren om hvornår de kommer og udfører reparationen. På denne måde undgår man unødige ventetider, og samtidig sikrer man sig selv en god service.

  • Det kan tage op til flere uger at få repareret et bordtennisbord, da det er et stykke udstyr der skal sendes til en specialiseret værksted.

Hvorfor hyre en bordtennisbordreparatør med Handyhand?

Hvis man har et bordtennisbord derhjemme, så er det en rigtig god idé at have nogen der kan hjælpe med at reparere bordet, hvis det bliver beskadiget. Dette skyldes primært, at bordtennisborde ofte er ret dyre, og derfor kan det være en dyr affære at skulle ud og købe et nyt bord. Derudover er det også en god idé at have nogen der kan hjælpe med at reparere bordet, da det ofte er ret svært selv at lave en ordentlig reparation. Dette skyldes især, at mange af de dele der skal repareres på et bordtennisbord ofte er meget små, og derfor kan det være svært selv at få fat i dem. Yderligere kan det også være svært selv at finde ud af hvordan man skal lave en ordentlig reparation, da mange af de dele på et bordtennisbord ofte er meget delicate. Derfor anbefales det altså kraftigt, at man får booket hjælp til sin bordtennisbord reparation, så man ikke risikerer at gøre mere skade end gavn.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!