Phillip Hom

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Nick Jakobsen

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.

Semir Lilic

Ung mand , Uddannet It supporter , jeg kan ordne alt indenfor computer. Jeg tilbyder desuden hjælp til mange forskellige opgaver , jeg har varevogn, og kan flytte for dig. Arbejdet som maler i 6 år, så alt malerarbejde laver jeg gerne. Have arbejde, , Tømreropgaver , og Mm.

Bolette Lühr

Ingen profilbeskrivelse...

Simon Hansen

Gør det ordentligt, gør det med fornøjelse, gør det som du vil have det Jeg tilbyder alsidigt havearbejde, samt hjælp til rengøring og flytninger. Ring gerne til mig for at vi kan finde en løsning til dig.

Per Outzen

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde

Mads

Jeg er 20 år, halv uddannelse som elektriker og kan fixe de fleste småting :)

Andreas

.

Jeff

Jeg søger blot at hjælpe til med diverse opgaver til dig som har fysisk svært ved det eller mangler tiden.

Mads Emil

Mads Emil Pedersen 21 år. Pasning af have, græsslåning og klipning af hæk. Primær område: Svendborg og Odense

Samuel

Jeg er en ung frisk studerende der leder efter forefaldende opgaver. Jeg er altid frisk og arbejdsom.

Kim

Jeg er 47 år og har erfaring som vicevært med vedligehold af haver og grønne områder. Også pudsning af vinduer haves som erfaring. Bortkørsel af affald Lettere malearbejde

MartinAlstrup

Pligtopfyldende og hårdtarbejdende ung mand der klarer opgaven for dig! Meget alsidig både til hjælp indendørs og udendørs. Du skal bruge mig til din opgave, da du ikke får nogen bedre hjælp. Bosat i Odense med min kæreste der læser på universitetet. Jeg selv har et deltidsarbejde som medhjælper på en skole og vikar. 21 år gammelt og har brug for lidt lommepenge i ny og næ. Tilbyder alt arbejde indenfor haven, rengøring, lektiehjælp og indendørs arbejde.

Mikkel Boye

Hej, Mit navn er Mikkel, jeg er 19 år gammel og bor i Odense. Til hverdag læser jeg på 3. år, Teknologi og Design på Odense Tekniske Gymnasium. Da det er mit 3. og sidste år, har jeg ikke så mange timer og derfor ønsker jeg at tjene lidt ekstra lommepenge og håber derfor at kunne hjælpe dig.

Andreas Jørgensen

Jeg hedder Andreas Jørgensen og er 22 gammel. Jeg bor i Odense og afsluttede gymnasiet denne sommer. Jeg er en meget udadvendt person og behagelig at være i selskab med. Jeg er god til jobs, som kræver nogle kræfter, og jeg forsøger altid at gøre mit bedste. Jeg tilbyder hjælp i have og hus, men kan også EDB på over brugerplan, hvis nogen skulle være interesseret.

Guadalupe Goldmann

Jeg hedder Guadalupe Goldmann og er gift. Jeg er 26 år gammel, jeg bor i Odense C. Jeg taler dansk og engelsk.

Dennis Hjuler

Mit navn er Dennis Hjuler. Jeg er 23 år og er bosat i Middelfart. Til dagligt læser jeg til Pædagog i Odense. Jeg kan tilbyde rengøring + diverse. Havearbejde. Servering + oprydning. Passe børn + hjælpe med lektier i dansk, engelsk m.m.

Ninna Lauritsen

Hedder Ninna og er 24 år og læser til daglig til Pædagog Assistent samt udlært til sosu-hjælper. Opdagede denne side og tænkte at det ville være værd at prøve at tjene lidt ekstra herinde, ved siden af studierne :)

Maria

I am responsible, energetic and motivated for job, I am fast and physically prepared for work. I like to communicate with people. I take initiative and can work independent:)

Madsnielsen1989

Jeg er en ung og energisk mand på 21 år. Jeg holder meget af at knokle og vil beskrive mig selv som en altmuligmand. Jeg har arbejdet som ferieafløser i en anlægsgartnerfirma, så kan lidt af det hele i haven. Jeg er uddannet elektriker, så alt hvad der er med el kan jeg lave. Håber i kan bruge min hjælp i jeres hjem.

Sabrine

Jeg er en frisk, smilende ung pige. Jeg er imødekommende og tager alle udfordringer med et smil på læben og en god indstilling. Jeg læser til finansbachelor på 5. semester og er lige nu i praktik i Home. Jeg har arbejdet stort set inden for alle brancher, så har erfaring indenfor næsten alt. Jeg er utroligt lærenem, så er der noget jeg ikke har prøvet før lærer jeg det hurtigt. Jeg kan arbejde om eftermiddagen, aftenen og weekenderne og indimellem om dagen.

Kianna

Hej jeg hedder Kianna, jeg er 19 år og under uddannelse som Webintegrator. I min fritid går jeg til Fitness og besøger mine venner rundt omkring i hele landet; Begge dele koster lidt mere end hvad jeg har råd til med min månedlige indkomst, og udover det har jeg en Hellig Birma(Kat) at forpleje, så kunne godt bruge lidt ekstra på kontoen:) Jeg håber at høre fra dig!

Uffe Vind

Jeg er en ung fyr på 22, som læser idræt og sundhed. Jeg kommer oprindeligt fra landet, så er vandt til at knokle i haven og hjælpe til med dette. Med baggrund i min uddannelse ved jeg en masse om sundhed og kost. Jeg har arbejdet som pædagog og kan godt lide arbejdet med børn og unge.