Lai

Ingen profilbeskrivelse...

Alexander

Uddannet produktionsteknolog og cand. tech. med forkærlighed for håndværkerfaget. Jeg udfører ofte håndværksmæssige opgaver for min familie, venner og bekendte.
Jeg har erfaring med alt fra konstruktion i træ, af møbler, skurer, osv. til nedslidning og oliering af køkkenbordplader. Jeg har også erfaring med hækkeklipning, træfældning/tilklipning,
Meget fleksibel. Spørg, så finder vi ud af det.

Christina

Ingen profilbeskrivelse...

Alexander

Jeg hedder Alexander og er 19 år gammel. Jeg står i lære som vvs’er og har været igang i lidt over et år

Eftermiddage mellem 16-18

Christopher

Ingen profilbeskrivelse...

HASKO

Enkeltmandsfirma med erfaring indenfor den grønne sektor. Studerer samtidig til Skov- og Landskabingeniør så jeg har også en god teoretisk forståelse for naturpleje etc. Alle opgaver udføres i tæt dialog med kunden, så forventninger afstemmes og begge parter er tilfredse med resultatet. Jeg lægger vægt på ordentlig udført arbejde og hvor æstetik gerne må være med i baghovedet.
Erfaringer både indenfor pleje af grønne områder samt skovopgaver.
Efter aftale. Kontakt mig hér eller find mine oplysninger på www.hasko.dk. Du er altid velkommen til at sende mig en mail på info@hasko.dk

Arne

Udfører forefaldende havearbejde af generel karaktær såsom: •Beplantning af hække mm •Beskæring af træer, buske og frugttræer •Hækklipning •Pleje og vedligeholdelse af græsplæner •Anlæg af bede og højbede •Forårs klargøring og vinter klargøring af haver Bortkørsel af haveaffald Konsultative opgaver Erfaringsgrundlag: Mere end 50 års erfaring som proffesionel gartner med haveplanter, havebrug og rådgivning som speciale. Rimelig timepris - høj effektivitet . Ingen opgaver er for små .
Professionel Havemand ARNE PERSSON - GARTNER Mere end 50 års erfaring som professionel gartner
Jeg udfører som regel mine opgaver på eftermiddage og weekender eller efter nærmere aftale. Ingen weekendtillæg.

Betina Nymann

Jeg er 43 år bor i Solrød, er glad for havearbejde, så vil gerne hjælpe til med almindeligt havearbejde, beskæring, hækkeklipning, ukrudt mm.
Fra egen have og en stor interesse for området.
Alle dage

Chabrinae

Har mange forskellig kvalifikationer
Har erfaring med mange af de udvalgt :)
Mellem 12:00 til 16

Kim

Plejet, vedligeholder og anlægger grønne arealer, alsidig maskinpark
Uddannet anlægsgartner, kommer på hele Fyn
Efter aftale

Spacepillen

Ingen profilbeskrivelse...

Semih Mehdi Gökce

Frisk fyr på 23 år, der bor i Albertslund med min kone. Jeg arbejder i hverdagen som anlægsgartner, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. Som person er jeg behagelig at omgås, og tager alle udfordringer med ro - og ingen opgaver er for små eller dumme.
Hænderne er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med alt anlægsarbejde, såsom ny anlæg af fliser, genetablering af fliser, græsslåning, græsetablering, hækklipning, beskæring, træfældning og general oprydning af have.
Efter kl. 16.00 i hverdagene og fra 08-20 i weekenderne.

Johnas Veidiksen

Hej, jeg driver en enkltmandsvirksomhed der hovedsageligt beskæftiger sig med pleje af haver samt andre grønne områder. Blandt andet udføres opgaver lige fra hækkeklip, græsslåning, trimning, mosoptagning til træfældning og beskæring samt andet forfalden arbejde. Se gerne Søvang Græs på facebook.
Siden jeg var helt lille, har der altid været interesse med at gå og nusse i haven. Med en landbrugsuddannelse med speciale i planter, samt lederuddannelse, er der efterhånden etableret et godt netværk samt god erfarring med diverse opgaver inden for det grønne område.
Tider der så vidt muligt passer kunden best. Både hverdage og weekender.

Frederik's Multiservice

Alt inden for have og belægninger.
Flere års erfaringer.
6-18

Mikkel

Jeg er en frisk 18 årig dreng som til hverdag arbejder som nedriver, da jeg lige er flytte for mig selv ville det være dejligt med lidt eksra lommepenge. Tilbyder alt slags håndværker arbejde i have og indendørs, såsom græsslåning, samle skab, hænge lampe op m.m. Er altid frisk på nyeudfordringer.
Har prøvet en masse som tømre og som gartner og lidt murer og flytte mand, men som sagt der er en løsning på alt og den løsning skal jeg finde og stå inde for de folk jeg nu skulle komme til at bruge i gældende opgave. Kørekort haves ikke endnu.
Jeg fortrækker fra mellem kl. 16-22 hvis det er nødvendigt og ellers alle weekender. Jeg ikke så pivet med lange dage.

Kasper

22 år gammel og frisk på alle arbejdsopgaver.
jeg har 8 års erfaring i servicebranchen, så du får en frisk, meget smilende ung fyr. udover det er min far håndværker så alle de mindre opgaver ligger på rygraden.
Jeg kan arbejde når det passer dig.

Adrian

aaaaa
aaaaaaaa
aaaaaaaaa

Mathkot59

Ingen profilbeskrivelse...

William

Jeg er ung og frisk på opgaver.
Jeg slår græs og hjælper min mor med vores egen have.
Jeg foretrækker at arbejde i weekenden (på alle tidspunkter). Eller i hverdagene efter klokken 16:00.

Dennis Gustafsson

Jeg er 40 år og har over 20 års erfaring fra planteskole branchen, sætter en stor ære i at hjælpe og rådgive kunderne.
Jeg har arbejdet med alt fra design og anlæg af større projekter, til små opgaver som hækklipning og beskæring.
Alt der vedrøre have og udendørs beplantninger.

Christian Kragh

Jeg er en ung, frisk og arbejdsom jyde på 23 år, bosat i Nordsjælland. Jeg driver min egen anlægsgartnervirksomhed. Mit arbejdsområde dækker alt inden for have, natur og skov. Jeg har været i faget i 5 år med svendebrev siden 2015.
Jeg har erfaring med alt fra brolægning og entreprenørarbejde til beskæring og træfældning. Desuden har jeg erfaringer med podning og beskærings former af frugttræer og -buske med henblik på rig frugtsætning.
Da virksomheden drives på deltids basis er arbejdstiderne lidt skiftende.

Lasse

42 årig mand med grønne fingre tilbyder alt i havearbejde.
Masser af haveerfaring
Alle tidspunkter

Cagdas

Jeg er en frisk fyr på 37 år gammel. Jeg har flere års erfaring indenfor ejendomsservice og gartneri . Bl.a. hækklipning ,græsslåning ,beskæring, belægning og almindelig vedligeholdelse og meget mere. Jeg har egen bil og redskaber.
Jeg har mere end 8 års erfaring.
Jeg kan arbejde hverdage efter kl. 16.00 - og de fleste weekender. Kontakt mig gerne for nærmere information. Tlf;26 18 91 91 V.h Cagdas

Matus

My name is Matus, Im a 19 year old student currently studying at VIA UC in Horsens. Im an outgoing and friendly person, speak several languages and ready to help at any job. I enjoy both pshysical and intellectual work.
I have previousily worked at a vineyard - taking care of the vines and land. I also have almost two years of experience working as a bicycle mechanic - you could say im pretty handy :) I have experience in service oriented jobs and working in a team of both professionals and amateurs.
I can work monday to friday afternoon with the exeption of tuesdays and thursdays. I can work all weekends. For more information, get in touch with me :)

Per

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde
Jeg er uddannet elektriker, men kan også en del indenfor de fleste håndværk, da jeg bla. selv har renoveret hele min lejlighed. Jeg er en ret glad person, der kan snakke med de fleste, har en bred almen viden, og en god teknisk forståelse
Lige PT går jeg ledig, så på de fleste tidspunkter ville jeg kunne, ellers skal der nok mest være sendt eftermiddag/aften, eller weekender

Frank Bjarke Pedersen

Jeg er 42 år, bor i Valby. Har lært det meste håndværk via gør det selv arbejde, hvor jeg har sat mig grundigt ind i tingene inden udførsel. Har en forkærlighed for brug af gamle metoder Udlært inden for skovbrug, og har erfaring for beskæring af træer
Jeg her erfaring fra at sætte flere lejligheder i stand, hvilket omfatter el og vvs (lovligt gørdetselv opgaver) murereparationer og pudsning, tømre og nedrivning. maleropgaver
Jeg kan arbejde hverdage, typisk efter kl 12, og i weekender.

Martin Bredahl

Jeg er en energisk ung mand på 19 år, der bor i Hillerød. Jeg er til daglig lærervikar på en skole i Hillerød, men er interesseret i at supplere med lidt ved siden af. Jeg er i god fysisk form, så har intet i mod fysisk hårdt arbejde som bl.a. flytning. Simpel havearbejde som græsslåning eller hækkeklipning er også at foretrække. Jeg god til teknik (TV, Mobil). Jeg har bil og trailer.
Trods min alder har jeg haft en del år med arbejde. Jeg tager alle opgaver seriøst, og har i gennem job som lærervikar udviklet en utrolig tålmodig, som er nyttig i stort set alle situationer. Derudover arbejder jeg hurtigt og effektivt.
Jeg kan arbejde alle hverdage fra kl. 15:00 - og de fleste weekender. Kontakt mig for nærmere information. Ser frem til at give en hjælpende hånd! Martin B.

Philip

Jeg er en frisk mand på 24, der har hænderne skruet rigtig på. Jeg tilbyder alle former for tømrer arbejde, samle møbler hænge hylder op osv. Have arbejde. Græsslåning, klippe hæk, fliselægning osv.
Jeg er udlært tømrer, og har også erfaring med have og flisearbejde
Efter kl 12. I hverdagene Weekender altid

Mikkel

Jeg er en ung gut på 22 år, jeg er lige blevet færdig med gymnasiet og bor sammen med min kæreste i studie bolig. Jeg har erfaring med græsslåning og klipning af hæk men jeg er ikke bleg for at tage andre opgaver, fx snerydning, lugning af ukrudt, andet havearbejde og lignende. Jeg har desværre hverken bil eller kørekort men offentlig transport er ikke et problem :)
Jeg har tit hjulpet med havearbejde hos familie og venner og nyder at være udenfor. Jeg er lidt over 2 meter høj så jeg er idiel til blandt andet hækkeklipning og studsning af træer.
Jeg kan arbejde i hverdagene fra kl. 10:00 til 17:00 (tider er til at forhandle om) kontakt mig gerne for ydeligere information. Jeg glæder mig til at give dig en hånd Mikkel H.

Magnus

Jeg er en frisk dreng på 15 år, som bor hos mine forældre. Er altid klar til at tage en udfordring op. Jeg er altid i godt humør, og har en god tone.
Jeg har arbejdet i Det Grønne Køkken, som opvasker.
Jeg ser helst at det bliver mellem 14-20