Madlavning

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Kokke til alle dine behov

Til bryllupper

Til konfirmationer

Til fødselsdage

Til begravelser

Generel catering hjælp

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste kokke

Opgaveejer for løst opgaver online

Ken M.

Ishøj

5.0
(27)

Seneste Anmeldelse

"Tak!"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Fantastisk service fra ken

Kok til at styre grill og udskæringer

3,000,-

Gennemsnitslig anmeldelser af kokke

Baseret på 3 Anmeldelser

5.00
3
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Chauffør -madlavning - rengøring - flyttehjælp - Bilvaske -

1,500 kr

Aarhus V

Bilvask - Chauffør - Flyttehjælp - madlavning - rengørring - transport

Søger Chauffør med vogn til flytning; klare selv st bære tingene

1,000 kr

København K

En seng, et skrivebord, en kommode, et keyboard, 5 sække med tøj, 5 flyttekasser, 2 stole og diverse småting

Flytning og flytterengøring

3,000 kr

København V

Flytning af ca 20 flyttekasser, samt nogle stole, fra 4 sal til kælderrum i nabogade. Dobbeltseng til losseplads. Flytterengøring i 3 værelse lejlighed. Samt pudsning af meget beskidte vinduer , afkalk af badeværelse og rengøring af ovn.

Madlavning & Oprydning

1,250 kr

Frederiksberg

Vi har behov for en hushjælp. Opgaven går primært på oprydning og madlavning, men kan også inkludere andre huslige opgaver (strygning), samt vil også kunne inkludere børnepasning af to piger på 5 og 9 år. Det vil være ca 10 timer om ugen. En typisk ugeplan: Mandag 3-4 timer i tidsrummet 10 - 17 Onsdag 3-4 timer i tidsrummet 10 - 17 Torsdag 3-4 timer i tidsrummet 10 - 17 Prisen er angivet per uge.

Daglig hushjælp 3-5x/ugen

5,000 kr

Charlottenlund

Vi har brug for en pålidelig hushjælp som kan komme i vores hjem 3-5x fast HVER uge i 2-4 timer hver dag mlm. kl. 9-15. Opgaverne vil typisk være oprydning af legetøj og diverse, tømme opvaskemaskine, vaske op, støvsuge, let rengøring, tøjvask, lægge tøj sammen, skifte sengetøj, vande blomster, den slags daglige hus-opgaver. Vi har ikke dyr og ryger ikke. Vi kan lave et fast ugeskema med aftalte opgaver pr. dag. Vi stiller rengøringsmidler og udstyr til rådighed. Vores hus er en stor villa i to plan, med tre badeværelser.

Oprydning og tøjvask - 3 x 3 timer per uge

1,200 kr

Dyssegård

Vi er en familie på 4 og kunne godt tænke os hjælp til oprydning og tøjvask herhjemme ca. 3 x 3 timer per uge. Det ville være ideelt hvis det kunne være mandag, onsdag og fredag i tidsrummet 8.30-15.00. Det drejer sig om at rydde op i køkken-alrum, sætte i opvaskemaskinen, støvsuge samt at vaske tøj og hænge det op. Vi forestiller os en timeløn på ~130 DKK/time.

Madlavning oprydning vasketøj og børnepasning

Online

Min mand arbejder en del og da vi har tre små børn mellem 0 og 5 år har jeg brug for en ekstra hånd til at få lavet aftensmad og rydde op herefter. Derudover jeg har brug for hjælp til at lægge tøj sammen og på plads. Desuden vil jeg også have brug for børnepasning ind imellem. Jeg vil meget gerne have hjælp alle hverdage fra kl.15.00- 19.00

Hushjælp Værløse / housekeeper

Værløse

Fast hushjælp 2-3 dage om ugen. Du skal handle ind vaske tøj stryge skjorter lettere oprydning/rengøring lave mad og på sigt evt. hente eller aflevere vores børn i institution en enkelt gang om ugen. Forventet arbejdstid ca. 10-12 timer ugentligt. We need help 2-3 times a week: Cleaning groceryshopping Laundry/iron cooking maybe helping with the kids when you get to know them. Expected time: 10-12 hours a week. 2-3 times a week 10-12 hours weekly

Ugentlig hushjælp 3 timer

Humlebæk

Familie på 6 søger en hushjælp til at varetage den ugentlige rengøring og lægge vasketøj sammen. Du skal kunne komme indenfor tidsrummet 9-15 en hverdag. Vi foretrækker 1x 5 timer per uge men er åbne for andre muligheder. Ingen firmaer! Det vil være rart hvis du kan tale dansk eller engelsk nogenlunde. ugentligt hverdag 9-15

Hushjælp

600 kr

København K

Hej - vi leder efter en hushjælp til vores lille hus hver onsdag eller torsdag. Opgaverne er: - Rengøring (herunder rengøring af badeværelsesrist, tømme skraldespande, pudse spejle, støvsuge, tørre af, vaske gulv) - Skifte sengetøj - Vande blomster - Stryge tøj - evt andet og sengetøj Vi er en familie på 2 voksne og 2 små børn. Vi har et lille hus på 100kvm som består af entre, køkken/alrum, badeværelse, toilet, 2 børneværelser, 1 kontor, 1 hems. Vi stiller alle rengøringsmidler til rådighed. Opgaverne vil være faste hver uge (splittet mellem lige / ulige uger). Vi regner med grundig rengøring den ene uge, og lettere rengøring samt strygning den anden uge. Vi regner med at der skal bruges 4 timer til hver gang.

Hushjælp (oprydning, rengøring etc.)

3,000 kr

Charlottenlund

Vi er en lille familie på 5. To forældre, en pige på seks og to tvillinger på 3 år. I dagligdagen har vi ikke overskud til at få ryddet op og gjort rent. Vi leder derfor efter en som kan hjælpe med alt fra at organisere, tømme opvaskemaskine og lægge tøj sammen til at rydde op og gøre rent (da der til tider kan være ret kaotisk). Vi forestiller os at du er her 6 timer om ugen fordelt på 2-3 dage. Huset er 150 kvm. og ligger i Charlottenlund. Månedsløn 3.000 kr.

Ugentlig hushjælp

Klampenborg

Hej Vi er en familie på 4 (mor far + de 2 små). Vi sørger en fast ugentlig hushjælp til primært rengøring samt mindre oprydnings- og ordens opgaver. Vi er en positiv og udadvendt familie og vores hjem er som udgangspunkt altid ryddeligt og nemt at gå til. Vi søger en person der er grundig og som selv kan ligge en plan og se hvor det trænger. Som udgangspunkt sørger vi en person der kan komme enten 1 dag om ugen i 4 timer eller 2 dage om ugen i 3 timer pr. gang. Vi betaler 200 kr./t (du står selv for evt. indberetning). Venligst Familie Rasmussen Som udgangspunkt sørger vi en person der kan komme enten 1 dag om ugen i 4 timer eller 2 dage om ugen i 3 timer pr. gang. Vi betaler 200 kr./t (du står selv for evt. indberetning).

Rengøring og oprydning i hus

Charlottenlund

Vi er en lille familie på 5. To forældre en lille pige på tre år og to tvillinger på 4 måneder. I dagligdagen har vi ikke overskud til at få ryddet op og gjort rent. Vi leder derfor efter en hjælp som ikke er sart og kan hjælpe med alt fra at tømme opvaskemaskine til at rydde op og gøre rent. Vi forestiller os at du skal komme 2 x 4 timer om ugen og hjælpe med hvad der nu er at lave den dag. Huset er 150 kvm. og ligger i Charlottenlund. Pris 145kr/time. Fast to gange per uge. Dagene kan aftales efter hvornår du har tid.

Madlavning hjælp til fest

1,000 kr

Arden

Vi skal bruge madlavningshjælp til vores kobberbryllup. Det meste af maden vil være lavet på forhånd, så det er kun afslutning, opvarmning og anretningen af buffet. Der kommer til at være 64 mennesker - perioden vi har brug for hjælp i minimum 6 timer.

Køkkenhjælp til kobberbryllupsfest

800 kr

Fredericia

Vi har brug for køkkenhjælp fra kl. 16-23. Der skal varmes suppe/ lette retter, sættes mad frem på buffet, ryddes af og vaskes op. Anrettes dessert. Ligeledes brygges kaffe og genopfyldes vandkander på bordene.

Køkkenhjælp til kobberbryllupsfest

800 kr

Fredericia

Vi har brug for køkkenhjælp fra kl. 16-23. Der skal varmes suppe, sættes mad frem på buffet, ryddes af og vaskes op. Anrettes dessert. Ligeledes brygges kaffe og genopfyldes vandkander på bordene.

Serveringshjælp

1,500 kr

København S

Hej, vi skal holde kobberbryllup for 45 mennesker lørdag den 24. Juni og har brug for hjælp til anretning. Det er havefest og maden kommer udefra og serveres som buffet. Festen starter klokken 17 og der er brug for hjælp fra klokken 16. Er det en opgave du er interesseret i så send en besked.

Servering og afrydning til bryllup

Søborg

Da min kæreste og jeg skal giftes kunne vi godt bruge lidt hjælp til køkken afdelingen. Vi bliver omkring 45 mennesker. Der vil blive brug for hjælp til starten af festen såsom drinks chips på bordene osv. samt til aftensmaden også. Da det bliver buffet købt fra kokken & jomfruen er det ikke det vilde der skal laves. Du/i vil skulle varme maden sætte maden ud på bordet samt afrydde igen når færdigt. Lønnen må vi snakke om så begge parter er tilfredse. Hvis du har en ven/veninde så der er 2 mennesker kunne det også være en mulighed. D 29/5 2021 i Høje gladsaxe Det vil dreje sig omkring 5-7 timer Fra ca. 15-22

Guldbryllup

2,000 kr

Herlev

Hjælp til at lune mad og stille på, buffet, lave kaffe og opvask. Vi bliver ca 25 personer, gæsterne kommer kl 17.00 så vil gerne have hjælp fra kl 16.00 og ca fem timer. Festen er i festlokale.

Hjælp til fest

1,800 kr

Arden

Skal bruge hjælp til en fest. Det er små opgaver som at varme mad, sætte buffet frem, fjerne tallerkener, osv. Der kommer til at være 64 mennesker - perioden vi har brug for hjælp i minimum 6 timer og forventer at have brug for 2 personer. Dato: Skal udføres den: 19. Aug. 2023

Hjælper til fest (60 mennesker)

1,200 kr

Fredensborg

Skal bruge hjælp til en fest. Det er små opgaver som at varme mad, sætte buffet frem, fjerne tallerkener, osv. Der kommer til at være 60 mennesker - perioden vi har brug for hjælp er 5 timer og forventer at have brug for 2 personer.

Hjælp til fest

1,800 kr

Arden

Skal bruge hjælp til en fest. Det er små opgaver som at varme mad, sætte buffet frem, fjerne tallerkener, osv. Der kommer til at være 60 mennesker - perioden vi har brug for hjælp er 5-6 timer og forventer at have brug for 2 personer. Dato: Skal udføres den: 19. Aug. 2023

Serveringshjælp til fest i forsamlingshus

Hillerød

Jeg søger hjælp til køkkenet og servering Omkring 45 gæster det er buffet som leveres færdiglavet og skal sættes ind løbende på et bord. Noget kalveculotte skal skæres ud. Hjælp fra ca. kl. 17.30 til velkomstdrinks. Lave kaffe og te klar til efter maden + forberede natmaden (pølser og brød). Vaske op løbende - der er et stort flot køkken med alle hjælpemidler incl. opvasker. Forventer hjælp indtil ca. 23.30 da vi selv sørger for baren og natmaden. Lørdag den 2. april 2016

Hvad tilbyder kokke

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Relevante spørgsmål

  • Der er ikke noget entydigt svar på, hvad madlavning koster. Det afhænger helt af, hvilken type mad man ønsker at lave, og hvor meget man ønsker at lave. Madlavning kan dog typisk deles op i tre forskellige kategorier: Billig madlavning, mellemklassemadlavning og dyrere madlavning. Billig madlavning handler typisk om at finde de billigste råvarer på markedet, og så bruge dem til at lave en simpel ret. Mellemklassemadlavning handler om at finde lidt bedre råvarer, men stadig holde sig indenfor et fornuftigt budget. Dyrere madlavning handler om at bruge de bedste råvarer på markedet - ofte specialbutikker eller online-forhandlere - og så lave en mere avanceret ret ud af dem. Hvis man gerne vil have et overblik over, hvor meget det koster at lave forskellige typer mad, kan man tage et kig på nogle af de mange opskrifter der findes online eller i kogebøger.

  • Der er mange ting, man skal være opmærksom på, når man skal have madlavning. For det første er det vigtigt, at man har de rigtige redskaber og ingredienser. Dette kan man sikre sig ved at lave en indkøbsseddel, så man ikke glemmer noget. For det andet er det vigtigt, at man følger opskriften til punkt og prikke. Dette giver ofte de bedste resultater. Opskrifterne er ofte lavet af professionelle kokke, der ved hvad der skal til for at få et godt resultat. Derfor bør man ikke afvige fra opskriften - medmindre man selvfølgelig er en dygtig kok, der ved hvad der skal til for at få et godt resultat uden at følge opskriften slavisk. Endelig er det også vigtigt, at man ikke overdriver sin madlavning. Man skal ikke lave for meget mad, da dette ofte betyder, at maden bliver dårligere - især hvis den bliver stående i ovnen eller på komfuret i for lang tid. Man skal heller ikke lave for lidt mad - da dette typisk betyder, at ens gæster eller familie ikke bliver mætte nok. Derfor bør man altid lave lidt mere mad end beregnet - især hvis ens gæster eller familie har en tendens til at spise mere end normalt.

  • Der er ikke noget entydigt svar på, hvor lang tid madlavning tager. Det afhænger helt af, hvilken type mad man laver, og hvor meget man laver. For eksempel kan en simpel pasta med kødsovs typisk laves på under 30 minutter, mens en stegt flæskesteg med persillesovs typisk tager lidt længere tid - omkring 45-60 minutter. Derudover er det også vigtigt at have forberedt sig ordentligt, inden man går i gang med at lave mad. Dette vil sige, at alle ingredienserne skal være klar, og man skal have forberedt de forskellige elementer af retten - såsom at hakke grøntsagerne eller klargøre kødet. Hvis man ikke har forberedt sig ordentligt inden madlavningen, kan det godt tage dobbelt så lang tid at lave den samme ret.

Hvorfor hyre en kok med Handyhand?

At lave mad er en af ​​de færdigheder, der tager et øjeblik at lære, men en levetid at mestre. Dem, der vælger at mestre det gennem hele livet, er generelt meget eftertragtede, og med god grund.


Uanset om du er et cateringfirma, der har brug for en kok til at hjælpe med at servere mad til en galla begivenhed, en restaurant, der har brug for midlertidig assistance fra en kok, mens de leder efter en fast medarbejder, eller måske endda en håbløs romantiker, der ønsker at engagere en privat kok for at gøre en årsdag særligt speciel, kan du nu få adgang til en stor mængde talent, og alt med et enkelt klik.


Fortæl os simpelthen om det job, du gerne vil have, at kokken skal udføre, og foreslå hvad du er villig til at betale, og du vil snart begynde at modtage tilbud fra tilgængelige kokke. Hver kok kommer med vurderinger og detaljerede anmeldelser af deres tidligere arbejde, så du kan være sikker på, at din valgte ansættelse vil være i stand til at producere den slags kvalitetsmad, du har brug for.


Så hvad venter du på? Få en gratis og uforpligtende prisoverslag i dag!


Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!