Catering

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Catere til alle dine behov

Til bryllupper

Til konfirmationer

Til fødselsdage

Til begravelser

Generel catering hjælp

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Catering mad skal værmes i ovnen til 20 personer, oprydning, div

500 kr

København K

Catering mad der skal værmes i ovnen (kartofler og kød), det skal lægges op på fad, køb skal skæres, maden skal fyldes på undervejs, oprydning som f ex putte tallerken i opvaskemaskinen

Servering og Varming af mad til 80 personer

2,000 kr

Viborg

Der holdes bryllup, vi har brug for hjælp til at få serveret forresten, tages service ud og ind på bordene. Holde styr på at der er drikkevare på bordene Der skal varmes færdig lavet mad og sættes på bord, samt sætte drikkevarer på bord når bordet er ved at være tomt

Fødselsdag 20 personer. Jeg køber mad og vil. Det skal tilberedes i ovn

1,000 kr

Esbjerg N

3 retter varmes og lunes 20 personer Inkl oprydning opvask Ca 5 timer

Hjælp i køkken ved familiefest , 25 gæster. Anret mad, oprydning

1,500 kr

Kongens Lyngby

Hjælp i køkken ved familiefest (ca 25 gæster). Vi skal have 3 retters menu som kommer udefra. Maden skal anrettes og sættes på bordet. Forret og dessert portionsanrettes. Hovedret fyldes i skåle, Sovsen varmes.Kød skæres.Opvask og køkken ordnes. Der er en opvaskemaskine. Der skal laves kaffe. Vi søger 1 person

Servering og oprydning til fødselsdagsfest

Hillerød

Der er inviteret ca. 60 gæster til spisning (frokost). Der vil være behov for anretning af buffet (maden kommer færdiglavet og på fade udefra) og til opvarmning af kød kartofler og sauce men vi har to store ovne da festen holdes i et fælleshus. Kødet skal desuden udskæres. Vi har desuden brug for hjælp til opfyldning af tallerkener ved buffetbordet samt til afrydning efterfølgende og til opfyldning af drikkevarer og til opvask og kaffebrygning mv. Festen skal holdes søndag den 26. september og vi har brug for hjælp fra kl. 11 til sidst på eftermiddagen.

Klargøring af buffet cirka 40 pers, afrydning og fylden i opvasker, kaffebrygning og stillen frem

4,000 kr

Malling

Mad, der kommer ude fra skal lunes og anrettes på buffet. Oprydning efter spisning til stor opvaskemaskine. Kaffebrygning og anretning af kaffebuffet.

Fylde drikkevare op, ordne buffet, tage tallerkner ind

1,240 kr

Ry

Du skal pynte kage, sætte kage ud, fylde drikkevare i køleskab/på bordene. Sætte fade med forret ind. Hente brugte tallerkner fra bordene. Varme mad til natmad.

Opvask, afrydning og sætte mad frem

1,000 kr

Kolding

Der skal sættes mad og drikkevarer frem og ryddes af og vaskes op. Det er buffet så der skal ikke serveres. Der skal 2 personer til. Ca 50 personer til fest.

Servering og afrydning til bryllup

Søborg

Da min kæreste og jeg skal giftes kunne vi godt bruge lidt hjælp til køkken afdelingen. Vi bliver omkring 45 mennesker. Der vil blive brug for hjælp til starten af festen såsom drinks chips på bordene osv. samt til aftensmaden også. Da det bliver buffet købt fra kokken & jomfruen er det ikke det vilde der skal laves. Du/i vil skulle varme maden sætte maden ud på bordet samt afrydde igen når færdigt. Lønnen må vi snakke om så begge parter er tilfredse. Hvis du har en ven/veninde så der er 2 mennesker kunne det også være en mulighed. D 29/5 2021 i Høje gladsaxe Det vil dreje sig omkring 5-7 timer Fra ca. 15-22

Serveringspersonale til privatfest med 60 gæster. Det er buffet, og efter mad skal der ryddes af

Vojens

Der er 60 gæster. Der serveres fra buffet. Maden skal opvarmes og der skal udskæres kød m.v. Senere dessert. Efter mad skal der ryddes af og vaskes op (opvaskemaskiner)

Catering, mat, drikke, 65 personer

10,000 kr

Svendborg

Hei, vi ser etter noen som kan fikse litt catering/servering på bryllupsdagen. Det er snakk om apperitif/bobler etter seremonien på ettermiddagen og rydding/serverer vin og drikke under middagen på kvelden. Vi er åpne til tilbud som også inkl. maten ellers fikser vi mat/drikke separat.

Servering til bryllup

Karlslunde

4-6 personer med tjener/serverings erfaring søges til servering ved bryllup med ca. 90 personer ved afholdelse i telt. Champagne og velkomsdrinks gøres klar samt snacks. Ved middagen skal der serveres portionsanrettet forret gøres klar til buffet hovedret samt serveres dessert. Servering af drikkelse under middag og oprydning efter middagen. Forventet varighed ca. 10 timer. Lørdag d. 20/6-2020.

Kellner i bryllup

1,000 kr

Ballerup

Vi skal holde bryllup og trenger 3 Kellner som kan ordner med drikke under receptionen og rydde ved maten under festen på kvelden.

Servering, anretning af mad mm. og oprydning ved bryllup

1,500 kr

Ballerup

Vi skal bruge 1 person der kan stå for anretning af mad, oprydning, afrydning af borde, begrænset servering, opfyldning af drikkevarer mm. Ved bryllup. Der vil være engangsservice så det er begrænset med opvask. Ca.45 personer I tidsrummet 13-20 ca. Måske lidt længere

Køkken/serveringspersonale søges til bryllup i nærheden af Middelfart.

Middelfart

Vi søger 3-4 personer som sammen kan holde styr på køkkenet samt sørge for et glidende forløb gennem aftenen. ca. 65 kuverter. Vi skal som en som kan agere leder i køkkenet og koordinere de andre. Vi får leveret mad fra et cateringfirma så vi har behov for folk som kan hjælpe med følgende: - Velkomstdrinks - Klargøring/opvarmning af mad - Servering af mad/vin - Oprydning efter mad samt opvask Selve maden omhandler følgende: - Anrettet forret - Hovedret som buffet - Anrettet dessert - Klargøring af natmad (så det nemt kan sættes frem) Der er et mindre industrikøkken til rådighed samt god anretningsplads. Afregning efter aftale. Forplejning inkluderet. Det er et krav at du har prøvet at arbejde med lignende opgaver da vi som brudepar ønsker at denne proces kører selvstændigt. Lyder det som noget for dig så kontakt mig gerne for en uforpligtende snak. Vores bryllup afholdes d. 20/8-2022 med borgerlig vielse på lokationen kl. 15. Opgavens varighed er ca. 10 timer. Start- og sluttidspunkt efter aftale.

Servering/afrydning bryllup

1,000 kr

Hvalsø

Vi ønsker 2-3 personer der kan komme og hjælpe os under et bryllup med ca. 60 gæster. Der skal stilles buffet frem, og ryddes væk efterfølgende. Opvaskes og stilles på plads efter middag (industriopvasker).Fylde op med drikkevarer undervejs, laves kaffe og blandes drinks i dispensere. o.l. arbejdstid fra ca. 13-01, men med arbejdsindsats i varierende intensitet i perioden og god tid til pauser. Afsides lokation, men med mulighed for overnatning. prisforslag er pr. pers.

Servering og oprydning til bryllup både til reception og til fest (35 personer)

2,000 kr

København SV

Vi skal bruge serveringspersonale til både reception og den efterfølgende fest (ca. 35 gæster) Herunder oprydning. Maden skal anrettes på fade og deles v. 5 mandsborde. Der er altså ikke portionsanretning. Vi tænker 2-3 personer.

Anretning, servering og opvask til fest

2,000 kr

Farum

Fest med 80 personer. §§§§§§§§§§§ velkomst, bobler og bær. §§§§§§§§§§§. Buffet, taler og sange. Kaffe med dessert og avec. 21-23 Band m dans. 23-24 Playlist/karaoke. Omkring midnat anrettes rester som natmad. Vi søger et eller to par hænder til anretning, at bære frem til og tilbage fra borde, hvor folk tager selv samt opvask og lignende.

Anretning, servering og opvask til fest

2,000 kr

Farum

Fest med 80 personer. §§§§§§§§§§§ velkomst, bobler og bær. §§§§§§§§§§§. Buffet, taler og sange. Kaffe med dessert og avec. 21-23 Band m dans. 23-24 Playlist/karaoke. Omkring midnat anrettes rester som natmad. Vi søger et eller to par hænder til anretning, at bære frem til og tilbage fra borde, hvor folk tager selv samt opvask og lignende.

1 person som serveringspersonale til bryllupsfest i haven. 35 kuverter.

800 kr

Birkerød

Vi skal bruge 1 person som serveringspersonale til bryllupsfest i haven. Vi får mad udefra med kok og mangler kun personale til servering og afrydning af borde. Der vil være 35 gæster. Middagen starter kl 17.30 og forventes slut omkring 21.00.

Barnedåb

800 kr

Tureby

Servings personale til en barnedåb Opgaver: Opvarmning af catering Stille mad pænt frem til buffet. Opfyldning af mad og drikke. Opvask

Opvarmning og servering af mad, let oprydning af tallerkner

600 kr

Taastrup

I anledning af barnedåb søger vi 1 - 2 personer til hjælp med velkomstdrinks, opvarmning og opsætning af madbuffet til ca. 25 gæster. Opgaven slutter efter afrydning af tallerkner efter buffeten ca. kl. 14.

Hjælp til at opvarme og servere mad til ca. 25 gæster i anledning af barnedåb.

600 kr

Taastrup

I anledning af barnedåb søger vi 1 - 2 personer til hjælp med velkomstdrinks, opvarmning og opsætning af madbuffet til ca. 25 gæster. Opgaven slutter efter afrydning af tallerkner efter buffeten ca. kl. 14.

Servering barnedåb

1,200 kr

Risskov

Opdækning, anrette buffet (evt varme den), opfylde drikkevare, tage af bordet, vaske op (opvasker), oprydning og slutrengøring. Ca 30 mennesker

køkkenhjælp og servering til barnedåb på Vesterbro

København

Opgaven består I at gøre klar med velkomstdrinks sørge for kaffe drikkelse til gæsterne og sætte maden på bordene samt oprydning herefter 9. December 2018 - 9.00 - 14.00

Servering til barnedåb

København Ø

Vi mangler en person til at servere til barnedåb. De er en uformel reception så din opgave bliver at sørge for at der er fyldt velkomstdrik op i glas sætte mad (burgere) på bordet lave kaffe og kagebord klar samt sørge for at bordet med drikkevarer er fyldt. Derudover løbende oprydning og opvask. Ca. Fra kl. 10-18 Den 2. November på ydre Østerbro. Fra kl. 10-18

Servering buffet barnedåb

Brønshøj

Vi holde barnedåb lørdag d. 18/06 og søger 1-2 hjælpere til klargøring af bestilt buffet drikkevarer osv. Vi er ca 25 voksne og 8 børn. Festen afholdes i telt i vores have. Du skal kunne opvarme nogle retter fra kokken og jomfruen stille alt på buffet bord og sørge for drikkevarer og generel oprydning m.m. 18/06 CA 11-16

Servering til barnedåb

Rødovre

Servering til barnedåb i festlokale med 65 gæster. Opgaven består i at sætte mad og drikkevarer frem undervejs og også klare opvasken. Vi har bestilt buffet fra Kokken og Jomfruen hvor noget af maden skal varmes lidt i ovnen (instrukser følger med). Bagefter skal der sættes frem til kaffe og kage. Der er en hætteopvasker der er nem at betjene så opvasken skulle gerne være let at klare. Vi hjælper selvfølgelig til hvis der er nogle spørgsmål undervejs. Barnedåben er søndag d. 10. juli og vi burde være færdige i kirken kl. 11.30. Det vil så vare til omkring kl. 16-17.

Køkkenmedhjælper

2,000 kr

København S

Vi skal bruge 1-2 personer, der til vores barnedåb skal tage i mod mad, der bliver leveret. Derudover skal dele af maden opvarmes og kød skal skæres og mad sættes på buffetbord.

Hjælp til servering og opvask til barnedåb

Aalborg

Søger 1 stk erfarende og stabil kvinde/mand til servering til barnedåb. Opgaver du skal kunne besidde dig til arrangementet: - opvask (industriopvaskemaskine) - sætte mad frem på buffe bord (2-3 retter under festen) maden er lavet og anrettet på fade m.m - afryde tallerkner efter hver enkel ret og vaske op. - holde orden i køkkenet (aftørring af borde holde hygiejne med maden) - lave kaffe/the Evt. Fremstilling af sodavand vin og øl under festen. Jeg påtænker arbejdstiden vil være ca. 5 timer. Løn: 130 kr i timen. Finder sted i privat festlokale i vejgaard/Aalborg søndag d. 19 juni fra kl. 11. Adresse fåes ved ansættelse.

Hvad tilbyder catere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Relevante spørgsmål

  • Der findes talrige catering køkkener og restauranter, der sælger mad ud af huset. Så det kommer an på hvilken type mad, du kunne tænke dig. Dansk mad, tapas, mexicansk eller noget andet af de utallige muligheder, der er. Dernæst er der forskel på kvaliteten af maden, og det følger som oftest prisen. Så du kan på internettet søge de muligheder der er, se priser og udvalg.

  • Næsten altid bestiller man til det antal personer, der skal bespises. Man kan måske bestille lidt mindre til de mindreårige. F.eks. bestille til 1 person for hver 2 små børn.

  • Det afhænger af både typen af mad, mængden og kvaliteten. Sådan noget som økologi betyder også noget på prisen. Du kan finde mad til f.eks. 150 kr. pr. person, men også til 495,- pr. person.

  • Som regel er næsten alt med. Ønsker du brød og smør eller f.eks. ekstra dressing er det noget, man nogle gange selv skal købe ved siden af.

  • Skal du have mange gæster, så kan det være en fordel at hyre hjælp til servering og køkkenhjælp, så du selv kan være en super vært, med opmærksomhed på at hygge om gæsterne. Nogle cateringsfirmaer er behjælpelige med serveringspersonale. Du kan søge efter køkken- og serveringshjælp gennem Handyhand.

  • Som vært har man rigeligt at se til. Dertil kommer at det ikke er alle der kan lave mad. Derfor er det en god ide at købe mad udefra, der er lavet af fagfolk eller i al fald af nogen, der er dygtige til at lave mad. Det sikrer en god aften, at maden er god. Dertil har du meget mere tid til gæsterne, hvis maden er klar, og særligt hvis du har hyret folk til at hjælpe med servering, opvask, anretning osv.