Copywriting

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Tekstforfattere til alle dine behov

Copywriting

Udformning af copywriting

Ekspert til copywriting

Rettelse af copywriting

Alle copywriting behov

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste tekstforfattere

Opgaveejer for løst opgaver online

Halil Y.

Helsingør

5.0
(1)

Seneste Anmeldelse

"Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet. Halil var behjælpelig, punktlig og opgaven blev endda udført før tid. Meget tilfreds."

Opgaveejer for løst opgaver online

Hannah G.

København N

5.0
(6)

Seneste Anmeldelse

"Hannah hjalp med udarbejdelse af et omfattende interaktivt pdf-spørgeskema. Hun var hurtig til at sætte sig ind i opgaven, effektiv i udarbejdelsen og god til at samarbejde og kommunikere. De bedste anbefalinger herfra."

Opgaveejer for løst opgaver online

Kevin L.

Esbjerg

5.0
(3)

Seneste Anmeldelse

"Hurtigt og effektivt ordnet😊"

Opgaveejer for løst opgaver online

Senior T.

Helsingør

3.0
(2)

Seneste Anmeldelse

"Senior forlanged en forudbetalinbg på kr 1000 for et mindre sodtware problem. Vil talte sammen 10min, hvor har sagde at han ikke kender til Apple og Mac mini. og nu skullæe han spise og ville ringe tilabge 3 timer senere. Imellmtiden fik jeg selv løst problemet. Klart jeg syntes at ham skulle have en vis betaling for sin 10min snak med mig, så jeg forslå at han kunne får kr 500 for sin tid. Dette ville han dog ikke accepetere, HandyHand har så set på sagen og blev enig med mig. Så Senior har fået kr 500 for faktisk ingen ting. Ok med mig fordi han trods alt har tilbudt hjælp, men det endte med at jeg selv løste problemet."

Opgaveejer for løst opgaver online

Danni O.

Aalborg SV

5.0
(9)

Seneste Anmeldelse

"Vi fik noget for pengene 😊 Der blev knoklet og vi er meget tilfredse. Venlig og god kommunikation."

Opgaveejer for løst opgaver online

Christian B.

Pandrup

5.0
(6)

Seneste Anmeldelse

"Super hurtig og pædagogisk IT hjælp."

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Allette har med stor sans for detaljen udført en transkribering af 2 interviews for mig til en projektopgave. Allette er super sød og meget imødekommende og leverer som aftalt, selv inden for meget kort tid, som der var til min opgave.

Transkribering af 2 interviews 108, 5 min i alt

1,000,-

comment.user?.profileImg

"Jeg er meget tilfreds, tak"

hjælp til at indsætte billeder i en word fil. pludselig vil dokumentet ikke tage imod flere billeder

205,-

comment.user?.profileImg

Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet. Halil var behjælpelig, punktlig og opgaven blev endda udført før tid. Meget tilfreds.

Søger ekspert til at skrive BA niveau akademisk historie opgave 700-800 ord

400,-

comment.user?.profileImg

Hannah hjalp med udarbejdelse af et omfattende interaktivt pdf-spørgeskema. Hun var hurtig til at sætte sig ind i opgaven, effektiv i udarbejdelsen og god til at samarbejde og kommunikere. De bedste anbefalinger herfra.

Tilretning af et interaktivt spørgeskema opsat i Word

3,000,-

comment.user?.profileImg

Jeg er meget tilfreds med Senior's arbejde. Hurtigt og effektivt.

Oversættelse af tekst fra dansk til kinesisk, Alternativt opringning til kinesisk virksomhed

1,000,-

Gennemsnitslig anmeldelser af tekstforfattere

Baseret på 9 Anmeldelser

5.00
9
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Transskription

2,500 kr

Online

Jeg har en lydfil på 60 min. Fra et møde, der skal trabskriberes til ligebehandlingsnævnet. Det er optaget med mobil og der er dårlig akustik i rummet. Men lydfilen bliver afvist hvis jeg ikke får den transskriberet og håber virkelig en vil kunne hjælpe mig til en ikke alt for høj pris (jeg er alene i en sag mod gl. Arb plads. ) det skal dog være en med erfaring, da jeg ikke bare må bruge hvem som helst. Håber en kan hjælpe mig? Venlig hilsen Pernille

Forbedring af min LinkedIn profil

2,000 kr

Online

Vil gerne have en forbedret udgave af min LinkedIn profil. Til at tiltrække flere job muligheder og kontakter.

hbk

250 kr

Online

Den blå skrift skal være i modsatte side. altså så det ligner at den grå skrift har taget billede fra sin enhed. De blå beskeder skal være over i venstre side. ved den grå skrift. og så den grå skrift skal være blå og i højre side. hvis det ikke gir mening skriv gerne tilbage. det skal enlig bare ligne at det ikke er mig der har taget billedet. og at det så er den anden som har taget billede

Transkribering af 2 interviews 108, 5 min i alt

1,000 kr

Online

Jeg læser en master i Organisationspsykologi på RUC og skal i forbindelse med min projektopgave have transkriberet 2 interviews med en informant + en interviewperson, med få kommentarer i begge fra 2 tilhørere

Certified translator for medical document

3,000 kr

Online

I need a certified translator who can translate a Danish medical record into English. The report is 9 pages long and the person must be registered with a recognised certification authority in Denmark who can then attest to the correctness of the translation

Teksten kommer først, når man begynder at scrolle ned på https://trinemikaelsen.dk/

650 kr

Online

Teksten på min hjemmeside kommer først frem når man begynder at scrolle ned, men skal helst være der så snart man kommer ind på hjemmesiden https://trinemikaelsen.dk/

Privat flytning

1,500 kr

København N

Køleskab og intet andet , hvad synes jeg mere skal skrive på 25 bogstaver

Hvad tilbyder tekstforfattere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Copywriting kan have forskellige priser, afhængigt af hvilken type copywriting man ønsker. For eksempel kan en tekst til et website koste mellem 500-2000 kroner, mens en brochuretekst typisk vil koste mellem 1000-3000 kroner.

  • Der er flere ting, man skal være opmærksom på, når man skal have copywriting. For det første er det vigtigt at have en klar idé om, hvad man gerne vil have skrevet. Dette kan eksempelvis være tekster til ens hjemmeside, brochurer eller andet markedsføringsmateriale. Når man har en klar idé om, hvad der skal skrives, så er det vigtigt at finde den rette copywriter. Dette kan man gøre ved at spørge venner og bekendte, eller man kan søge på nettet efter relevante copywriters. Når man har fundet den rette copywriter, så er det vigtigt at give dem alle de relevante informationer. Dette kan eksempelvis være et udgangspunkt for teksten, men det kan også være informationer om målgruppen for teksten. Copywriteren vil typisk også have brug for et par dage til at research på emnet, inden de giver sig i kast med selve skrivningen af teksten. Nogle gange kan det dog også være en god idé at give copywriteren frihed til selv at research og finde inspiration til teksten - især hvis emnet er lidt mere abstrakt.

  • Der er ikke noget klart svar på, hvor lang tid det tager at lave copywriting. Det afhænger helt af, hvilket projekt man skal lave copywriting til, og hvor meget research der skal laves. Hvis man for eksempel skal lave en tekst på 500 ord om et emne, som man er godt bekendt med, kan det sagtens tage under 2 timer at få skrevet og redigeret teksten. Men hvis man for eksempel skal lave en tekst på 2000 ord om et emne, som man ikke kender særlig meget til, kan det sagtens tage 5-6 timer at få research done og fakta på plads, inden man overhovedet går i gang med at skrive selve teksten. Så det er altså forskelligt fra opgave til opgave, hvor lang tid der går med copywriting.

Hvorfor hyre en tekstforfatter med Handyhand?

Handyhand forbinder dig med kvalitetscopywriters til overkommelige priser. Angiv dit budget og få tilbud fra bedømte og anmeldte copywriters. Uanset om du er en lille virksomhed, der leder efter budgetvenlige (og dygtige) forfattere, eller et etableret brand, der søger frisk talent, kan vores Handyhands hjælpe dig!


Saml tilbud fra flere tekstforfattere og foretag en grundig søgning inden for en kort periode. På denne måde kan du træffe en hurtig, men informeret beslutning, når du ansætter en tekstforfatter til dine presserende marketingbehov. En tilgængelig Handyhand kan straks gå i gang med din hjemmesidetekst eller sæsonbetonede reklamekampagne. Foretrækker du at arbejde ansigt til ansigt med en lokal tekstforfatter i nærheden af dig? Vi kan også indsnævre dine muligheder til tekstforfattere i dit område.


At finde en passende forfatter i nærheden af dig kan være en udfordring på andre outsourcing-platforme med et stort udvalg af forfattere fra hele verden. Uanset hvilken type tekstforfatter du leder efter, så lad os vide, hvad du har brug for! En talentfuld tekstforfatter kan producere overbevisende indhold til dit brand, så du kan øge din følgerskare og øge dine salg.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!