Otto Juul

wordpress opsætning
webdesigner på 11 år
10-18

Artemijs Sinicins

Video editing and filming and infoweb development Final cut, Adobe premier, Facebook, Instagram, wordpress.
I was studying Multimedia Designe and communications
All time.

Vincent

Vi tilbyder teknisk hjælp til både mindre virksomheder og privat personer. Vi hjælper både med basic computer hjælp og mere avanceret IT support og online marketing. Besøg vores hjemmeside for mere information: www.tekniskhjælp.dk
Jeg er en frisk mand på 22 år, der går på Copenhagen Business School, hvor jeg til daglig læser HA It. Jeg har flere års erfaring med IT/elektronik, og har hjulpet mange med deres tekniske problemer. Hvad end det hjælp til computer/mac eller pc optimering kan jeg løse dette.
Vi tilbyder ekspres service indenfor 24 timer, og arbejder også om aftenen hvis akut hjælp ønskes.

Greig Vision

Vi rådgiver og sælger udstyr indenfor TV, AV, PARABOL, OVERVÅGNING og ANTENNE. Med mere end 10 års erfaring indenfor salg, opsætning, montering og installering af alt lige fra hjemme overvågning, antenne etablering og parabol opsætning er vi din garant for høj kvalitet på dit AV udstyr.
Vi har stor erfaringer med Alarmer, A/V Løsninger, Overvågning, Adgangskontrol & dørtelefoner, Antenne & Parabol, GPS tracking & sporing, Tv opsætning.
Vores arbejdstider er normalt mandag til fredag 07:00 til 16:00 men kan også arbejde efter 16:00 og weekender efter aftale

Thomas Lund

Vi kender det allesammen. Der er altid én i familien eller vennekredsen der laver ens computere, og andet udstyr når det driller. I min omgangskreds plejer det at være mig. Jeg er fagudlært tekniker, og 20 års erfaring med IT. Dvs. PC, bærbare, tablets, trådløst, programmer, virus, backup, fejlfinding, drivere, installation af Windows. Vi kan sagtens aftale fast pris for opgaven.
Jeg er uddannet DataFagtekniker, og har siden 2002 udelukkende arbejdet med IT. Til dagligt er jeg IT-konsulent. Min første computer lavede jeg for ca. 20 år siden, og har siden da altid bevæget mig indenfor IT i alle dens afskygninger.
Da jeg har fuldtidsarbejde vil det primært være aften og weekend jeg er tilgængelig. Det mest fleksible for mig, vil være at lave udstyret hos mig, med mindre det drejer sig om netværk osv.

Peter

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.
Havearbejde Træarbejde Fra græs til fliser Skift af tag skift af Vinduer Elektroniske problemer, som kunne være opsætning af WIFI og alt andet elektronik.
Efter skole, og i weekenderne.

Anne Mygind og Agnes Lauridsen

Vi er et team bestående af 2 unge piger på 22 år. Vi tilbyder vores hjælp til diverse opgaver i hjemmet og hvor vi ellers kan være nyttig. Vi har erfaring indenfor mange områder og er åbne overfor udfordringer. Prisen er for os begge. Til hverdag arbejder vi sammen fuldtid i en japansk forretnings-kæde, og derfra kender vi hinandens arbejdsrutiner, udgør et godt team, og er yderst seriøse...
Erfaring: hotel/restauration, rengøring, ældrepleje, salg og service, børnepasning, hundeluftning og pasning af diverse dyr, Fest og servering desuden har vi begge arbejdet som bartender i Italien og Barcelona i ca. 6 måneder....
Vi står til rådighed når der er brug for os.

Gus

Venner og familer ringer altid og spørg om ikke jeg kan hjælpe dem med diverse IT problemer som f.eks: - Reinstallation af computere - Opgradering af deres computere (stationære og bærbare) - Opsætning af internet - Opsætning af sikkker WiFi (trådløst netværk) - Tv'et der skal på internettet - Og mange andre IT opgaver
Jeg er uddannet IT supporter og har arbejdet med IT i snart 15 år. Dagligt arbejder jeg som IT koordinator, her jeg taler med en masse brugere og IT leverandører, hvor forventnings afstemning og klar kommunikation er vigtig.
Jeg har et fuldtids arbejde, så fortrækker at hjælpe om aftenen (efter kl 19) eller i weekenderne. Men smid mig en besked, så finder vi en tid, hvor vi kan kigge på dine IT relatererede problemer.

Michael

Velkommen til Jysk HS Velkommen... Som du sikkert allerede ved så er der megen forskel på priserne nå man skal have en professionel håndværker til at ordne sin lejlighed, villa, have mm. Mine priser ligger helt sikkert i den billige ende af skalaen. jeg har besluttet mig for at vi vil være konkurrencedygtige samtidig med at jeg vil levere et flot og veludført stykke arbejde hver gang. Søger du en billig og dygtig håndværker så er det mig du skal vælge. Vælg en billig håndværker, vælg mig.... Med Venlig Hilsen Michael
Jeg er udlært Klejnsmed og har over 25 års erfaring med alt håndværksmæssige arbejde i og omkring huset og haven. Og jeg har i de seneste 10 år + levet af det.
Jeg har ikke nogle bestemt tider der passer bedst.

Jonas Bek Jensen

Utroligt udadvendt og hjælpsom vil gerne hjælpe folk der har brug for det - pengene kommer lidt i anden række og kan nok diskuteres i de fleste tilfælde.
Jeg er HTX studerende med erhvervsuddannelse som proces operatør derfra ved jeg en smule omkring rør samt elektricitet.
Hverdage efter 15:30 (skal hjem fra HTX) weekender efter aftale.

Ian

Ung studerende, og selvstændig IT-Konsulent med stor entusiasme og et venligt sind. Jeg kan tilbyde: - Hjælp, råd og vejledning ved indkøb af ny PC el. Mac - Hjælp/undervisning ved overgang fra PC til Mac og omvendt. - Hjælp til opsætning af PC eller Mac. - Opsætning/konfiguration af netværk - Server/client config.
10 års erfaring i IT branchen, og desuden flere års erfaring med undervisning og vejledning i brug af IT udstyr og tilbehør. Har arbejdet i 7 år for en af Danmarks største mobiltelefon operatører, i deres interne IT afdeling. Men har nu valgt at læse videre.
Kan arbejde hverdage, aftener samt evt. weekend.

Christian Wilhelmsen

Ung mand på 29 tilbyder hjælp til alt inden for it. Det kan være opsætning, installering, problem løsning, Markedsføring af din virksomhed på nettet og offline, support og programmering og hjemmesider. Prisen ligger efter hvad der skal laves, men fra 200,- i timen. Jeg kører over hele København og kan ofte komme samme dag. Desuden er jeg flyttemand med 10 års erfaring i flytning og transport, og her kører vi fra 300,- i timen.

Semir L

Ung mand , Uddannet It supporter , jeg kan ordne alt indenfor computer. Jeg tilbyder desuden hjælp til mange forskellige opgaver , jeg har varevogn, og kan flytte for dig. Arbejdet som maler i 6 år, så alt malerarbejde laver jeg gerne. Have arbejde, , Tømreropgaver , og Mm.
It arbejde , flytning , samle møbler, have arbejde. Male - indvendigt og udvendigt. Tømreropgaver, Hegn/Terrase.
Eftermiddag, Aften og weekend.

Lars P

Underviser som kan lave mad, havearbejde, skrive samt sætte en pære i og lave en hjemmeside.
Journalist, havemand, madelsker, ikke bange for at tage fat. Lærer.
Dag og aften de fleste dage.

Alex

Under con
Under con
Under con

Mikael A

Udlært tømrer 2003 Uddannet bygningskonstruktør 2008
Renoverer eget hus Arbejdet med forefaldende arbejde sideløbende med uddannelse
Weekender og aften

Sandie & Henrik

Udekørende på sjælland. Jeg tilbyder hjælp med alt inden for elektronik/data. Jeg har mange års erfaring med installationer, fejlsøgning og opsætning af private systemer. Trådløse løsninger, tv opsætning, netværk, mobilopsætning osv. Tag fat i mig, og lad os se hvordan vi løser dit problem.
Jeg er elektroniknørd, og har fingrene i alt nyt elektronik på markedet. Certificeringer og uddannelse indenfor IT/teknik er også på min liste.
Jeg kan arbejde på mange forskellige tider i løbet af ugen. Vi skal nok finde en tid sammen som passer til dig.

Kasper N

Uddannet tømrer og sælger
6 års tømrer erfaring 3 års sælgee

Alexander

Uddannet produktionsteknolog og cand. tech. med forkærlighed for håndværkerfaget. Jeg udfører ofte håndværksmæssige opgaver for min familie, venner og bekendte.
Jeg har erfaring med alt fra konstruktion i træ, af møbler, skurer, osv. til nedslidning og oliering af køkkenbordplader. Jeg har også erfaring med hækkeklipning, træfældning/tilklipning,
Meget fleksibel. Spørg, så finder vi ud af det.

Martin

Uddannet elektriker
Har arbejdet som elektriker lærling i 4 år Har arbejdet som vicevært i 2 år Har arbejdet med teltopsætning og andet ad-hoc i 2 år
Efter 14 i hverdage og før 14 i weekend.