At lave klare isterninger, der ligner dem, man får på caféer, kræver forståelse for, hvorfor isterninger normalt bliver uklare. Uklarheden skyldes primært luft og urenheder i vandet, der fanges inde i isen, når den fryser. Ved at anvende metoder til at mindske eller eliminere disse faktorer, kan du skabe klarere isterninger.
Her er nogle teknikker, du kan anvende:
Disse teknikker kan anvendes alene eller i kombination for at opnå de ønskede resultater. Det kræver lidt eksperimentering at finde ud af, hvad der virker bedst med dit vand og din fryser, men med lidt tålmodighed kan du nyde smukke, krystalklare isterninger i dine drikkevarer lige som på caféerne.
Har du brug for hjælp til at lave isterninger eller andre køkkenopgaver? Med Handyhand kan du nemt oprette din opgave gratis og få bud fra dygtige hjælpere på få minutter. Gør dit køkkenarbejde lettere og mere effektivt med hjælp fra Handyhand!