Sangskriver

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Sangskrivere til alle dine behov

Professionelle tekster og melodier

Skræddersyede sange

Tidsbesparelse

Ekspertise til dine musikprojekter

Sange med originale tekster

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste sangskrivere

Opgaveejer for løst opgaver online

Halil Y.

Helsingør

5.0
(1)

Seneste Anmeldelse

"Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet. Halil var behjælpelig, punktlig og opgaven blev endda udført før tid. Meget tilfreds."

Opgaveejer for løst opgaver online

Hannah G.

København N

5.0
(6)

Seneste Anmeldelse

"Hannah hjalp med udarbejdelse af et omfattende interaktivt pdf-spørgeskema. Hun var hurtig til at sætte sig ind i opgaven, effektiv i udarbejdelsen og god til at samarbejde og kommunikere. De bedste anbefalinger herfra."

Opgaveejer for løst opgaver online

Kevin L.

Esbjerg

5.0
(3)

Seneste Anmeldelse

"Hurtigt og effektivt ordnet😊"

Opgaveejer for løst opgaver online

Senior T.

Helsingør

3.0
(2)

Seneste Anmeldelse

"Senior forlanged en forudbetalinbg på kr 1000 for et mindre sodtware problem. Vil talte sammen 10min, hvor har sagde at han ikke kender til Apple og Mac mini. og nu skullæe han spise og ville ringe tilabge 3 timer senere. Imellmtiden fik jeg selv løst problemet. Klart jeg syntes at ham skulle have en vis betaling for sin 10min snak med mig, så jeg forslå at han kunne får kr 500 for sin tid. Dette ville han dog ikke accepetere, HandyHand har så set på sagen og blev enig med mig. Så Senior har fået kr 500 for faktisk ingen ting. Ok med mig fordi han trods alt har tilbudt hjælp, men det endte med at jeg selv løste problemet."

Opgaveejer for løst opgaver online

Christian B.

Pandrup

5.0
(5)

Seneste Anmeldelse

"Behagelig personlighed. Arbejdet udført til stor tilfredshed. Kan varmt anbefale Christian"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Allette har med stor sans for detaljen udført en transkribering af 2 interviews for mig til en projektopgave. Allette er super sød og meget imødekommende og leverer som aftalt, selv inden for meget kort tid, som der var til min opgave.

Transkribering af 2 interviews 108, 5 min i alt

1,000,-

comment.user?.profileImg

"Jeg er meget tilfreds, tak"

hjælp til at indsætte billeder i en word fil. pludselig vil dokumentet ikke tage imod flere billeder

205,-

comment.user?.profileImg

Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet. Halil var behjælpelig, punktlig og opgaven blev endda udført før tid. Meget tilfreds.

Søger ekspert til at skrive BA niveau akademisk historie opgave 700-800 ord

400,-

comment.user?.profileImg

Hannah hjalp med udarbejdelse af et omfattende interaktivt pdf-spørgeskema. Hun var hurtig til at sætte sig ind i opgaven, effektiv i udarbejdelsen og god til at samarbejde og kommunikere. De bedste anbefalinger herfra.

Tilretning af et interaktivt spørgeskema opsat i Word

3,000,-

comment.user?.profileImg

Jeg er meget tilfreds med Senior's arbejde. Hurtigt og effektivt.

Oversættelse af tekst fra dansk til kinesisk, Alternativt opringning til kinesisk virksomhed

1,000,-

Gennemsnitslig anmeldelser af sangskrivere

Baseret på 9 Anmeldelser

5.00
9
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Transskription

2,500 kr

Online

Jeg har en lydfil på 60 min. Fra et møde, der skal trabskriberes til ligebehandlingsnævnet. Det er optaget med mobil og der er dårlig akustik i rummet. Men lydfilen bliver afvist hvis jeg ikke får den transskriberet og håber virkelig en vil kunne hjælpe mig til en ikke alt for høj pris (jeg er alene i en sag mod gl. Arb plads. ) det skal dog være en med erfaring, da jeg ikke bare må bruge hvem som helst. Håber en kan hjælpe mig? Venlig hilsen Pernille

Forbedring af min LinkedIn profil

2,000 kr

Online

Vil gerne have en forbedret udgave af min LinkedIn profil. Til at tiltrække flere job muligheder og kontakter.

hbk

250 kr

Online

Den blå skrift skal være i modsatte side. altså så det ligner at den grå skrift har taget billede fra sin enhed. De blå beskeder skal være over i venstre side. ved den grå skrift. og så den grå skrift skal være blå og i højre side. hvis det ikke gir mening skriv gerne tilbage. det skal enlig bare ligne at det ikke er mig der har taget billedet. og at det så er den anden som har taget billede

Transkribering af 2 interviews 108, 5 min i alt

1,000 kr

Online

Jeg læser en master i Organisationspsykologi på RUC og skal i forbindelse med min projektopgave have transkriberet 2 interviews med en informant + en interviewperson, med få kommentarer i begge fra 2 tilhørere

Certified translator for medical document

3,000 kr

Online

I need a certified translator who can translate a Danish medical record into English. The report is 9 pages long and the person must be registered with a recognised certification authority in Denmark who can then attest to the correctness of the translation

Teksten kommer først, når man begynder at scrolle ned på https://trinemikaelsen.dk/

650 kr

Online

Teksten på min hjemmeside kommer først frem når man begynder at scrolle ned, men skal helst være der så snart man kommer ind på hjemmesiden https://trinemikaelsen.dk/

Privat flytning

1,500 kr

København N

Køleskab og intet andet , hvad synes jeg mere skal skrive på 25 bogstaver

Hvad tilbyder sangskrivere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • En sangskriver er en person, der skaber og skriver tekster og musik til sange. De kan udtrykke følelser, historier eller budskaber gennem deres kreative evner. Sangskrivere kan arbejde alene eller i samarbejde med andre musikere for at skabe originale og unikke musikstykker.

  • Processen for at få en sang skrevet kan variere, men typisk starter det med at finde en tekstforfatter eller en sangskriver. Du kan enten kontakte en professionel sangskriver eller prøve at skrive sangen selv. Når teksten er klar, kan du arbejde sammen med en musiker eller producent for at skabe musikken. Dette kan omfatte at komponere melodien, arrangere instrumenter og optage sangen. Til sidst kan du mixe og mastre sangen for at få den til at lyde professionel.

  • En sangskriver kan hjælpe med at udtrykke følelser ved at skrive tekster, der afspejler og formidler følelser på en dyb og personlig måde. Gennem ordvalg, metaforer og billedsprog kan sangskriveren skabe en forbindelse mellem lytteren og følelserne, hvilket kan give en terapeutisk og helende effekt. Sangens melodi og stemning kan også forstærke følelsernes intensitet og give lytteren mulighed for at fordybe sig i dem. Samlet set kan en sangskriver være en katalysator for følelsesmæssig udtryk og give lytteren en følelsesmæssig oplevelse.

  • At hyre en professionel sangskriver har flere fordele. Først og fremmest har de ekspertise og erfaring til at skabe originale og fængende melodier og tekster. De kan hjælpe med at udtrykke følelser og budskaber på en professionel måde. Derudover kan de tilpasse sangen til specifikke behov og målgrupper. En professionel sangskriver kan også spare tid og stress ved at tage sig af hele sangskrivningsprocessen, så man kan fokusere på andre aspekter af musikproduktionen.

  • Typiske priser for en sangskriver varierer afhængigt af erfaring, popularitet og opgavens omfang. Priser kan variere fra et par tusinde kroner for mindre projekter til flere hundrede tusinde kroner for større produktioner eller kendte sangskrivere. Det anbefales at kontakte en sangskriver direkte for at få et mere præcist prisoverslag.

  • Der er flere måder at finde en pålidelig sangskriver på. Du kan starte med at søge online på musikplatforme eller sociale medier, hvor mange sangskrivere præsenterer deres arbejde. Læs anmeldelser og lyt til deres tidligere arbejde for at vurdere deres pålidelighed. Du kan også kontakte musikforlag eller netværke med andre musikere for at få anbefalinger. Vær sikker på at kommunikere tydeligt om dine forventninger og krav for at sikre et godt samarbejde.