Tilberedelse af vegans måltider

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Veganer Kokke til alle dine behov

Veganske måltider

Vegansk middag

Vegansk Frokost

Vegansk morgenmad

Alle veganer behov

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste veganer kokke

Opgaveejer for løst opgaver online

Ken M.

Ishøj

5.0
(24)

Seneste Anmeldelse

"Super julemand"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Fantastisk service fra ken

Kok til at styre grill og udskæringer

3,000,-

Gennemsnitslig anmeldelser af veganer kokke

Baseret på 3 Anmeldelser

5.00
3
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Vegetarisk bryllups buffet til omkring 90 gæster

35,000 kr

Tranekær

Vi vil gerne hyre en kok til at lave en vegetarisk bryllups buffet. Det behøver ikke være ypper fancy men skal smage af meget og domineret af årstidsgrønt. På adressen er et industri køkken til rådighed hvor kokken kan udfolde sine færdigheder. Vi regner med at der kommer omkring 90 gæster og at buffetten skal serveres omkring 19-20 tiden. Det foretrækkes at kokken selv medbringer råvarer og sammensætter menuen i sammenarbejde med os (kom gerne med foreslag).

1 person som serveringspersonale til bryllupsfest i haven. 35 kuverter.

800 kr

Birkerød

Vi skal bruge 1 person som serveringspersonale til bryllupsfest i haven. Vi får mad udefra med kok og mangler kun personale til servering og afrydning af borde. Der vil være 35 gæster. Middagen starter kl 17.30 og forventes slut omkring 21.00.

Kok til bryllup

Hillerød

Vi har brug for en kok til vores bryllup der bliver holdt i et forsamlingshus lidt udenfor Hillerød. Vi får maden leveret udefra (men stedet havde alle deres kokke udlejet). Det er portionsanretning af forretten og resten er buffet. Så maden skal blot varmes kødet skæres og hovedretten og desserten anrettes på fade. Der vil være 3 personer der hjælper til i køkkenet servering opfyldning og lignende. Det drejer sig om tidsrummet fra cirka kl.15.30 og til desserten er serveret. Vi bliver omkring 65-70 gæster. 14. august 2021 omkring Hillerød

Anretning og servering til bryllup

3,500 kr

Hornslet

Der bliver bestilt mad udefra som skal serveres buffetstyle på bordene. Der bliver ca 55 mennesker. Hvis der er tid må gerne tages opvask løbende og det er et pluds hvis i er klar på at lave lidt drinks. Tidsrum 15.00 til 21.00 og gerne 2 personer.

Mad til bryllup

12,345 kr

Greve

Min kæreste og jeg skal giftes. I denne forbindelse søger vi en eller flere til at lave mad til dagen. Vi har allerede en ide om menuen, men vil selvfølgelig gerne høre, jeres bud. Vores ide: Forret: Antipasti anrettet på en tallerken som kan deles mellem to personer. Buffet: 5 forskellige pizzaer og en eller to salater. Dessert: Tiramisu anrettet til den enkelte gæst. Øvrigt: Vi ser gerne der er mulighed for at I serverer maden, så vi skal tænke mindst muligt på den slags. Dato: 24.08.2024 Antal gæster: 70 spisende gæster Tidsramme: Vi sætter os til bord kl. 18 og forventer at være færdig med at spise kl 22:00. Faciliteter: Fest foregår i haven. Køknet man har til rådighed har en 6,5 m lang bordplade. Kogeplus og to ovne. Der er mulighed for yderligere bordplads til at anrette på, i form at et bord på 1x3 m.

Servering og afrydning til bryllup

Søborg

Da min kæreste og jeg skal giftes kunne vi godt bruge lidt hjælp til køkken afdelingen. Vi bliver omkring 45 mennesker. Der vil blive brug for hjælp til starten af festen såsom drinks chips på bordene osv. samt til aftensmaden også. Da det bliver buffet købt fra kokken & jomfruen er det ikke det vilde der skal laves. Du/i vil skulle varme maden sætte maden ud på bordet samt afrydde igen når færdigt. Lønnen må vi snakke om så begge parter er tilfredse. Hvis du har en ven/veninde så der er 2 mennesker kunne det også være en mulighed. D 29/5 2021 i Høje gladsaxe Det vil dreje sig omkring 5-7 timer Fra ca. 15-22

Vi skal afholde en havefest for ca 40 Pers, hvor vi ønsker en kok til at grille og servere buffet.

15,000 kr

Køge

Vi har inviteret familie og venner til en stor havefest med telt i haven. Vi ønsker at der skal grilles diverse udskæringer til både børn, unge og gamle. Derudover en lækker tilbehørsbuffet med salater, dressinger, brød og andet tilbehør. Dine ideer vil blive vel modtaget. Gæster kommer kl 14, men vi skal først spise grillmad ca. kl 18. Der er et overdækket udendørs køkken med stor Morsø gasgrill. Derudover stort køkken. Der vil komme personale til at rydde af borde mm. Vi regner med ca. 40 personer,

servering til bryllup

hundested

Vi holder bryllup for 150 mennesker i et kæmpe telt i haven. Vi får maden udefra (måske en buffet) men har uanset brug for hjælp måske til påfyldning af mad og servering i hvert fald til afrydning mellem retterne og endelig oprydning efter maden samt kaffebrygning stearinlys udskiftning mm. Vi har brug for to erfarne og effektive personer. Måske tre personer hvis det ikke bliver en buffet. 13. august 2022

Servering/afrydning bryllup

1,000 kr

Hvalsø

Vi ønsker 2-3 personer der kan komme og hjælpe os under et bryllup med ca. 60 gæster. Der skal stilles buffet frem, og ryddes væk efterfølgende. Opvaskes og stilles på plads efter middag (industriopvasker).Fylde op med drikkevarer undervejs, laves kaffe og blandes drinks i dispensere. o.l. arbejdstid fra ca. 13-01, men med arbejdsindsats i varierende intensitet i perioden og god tid til pauser. Afsides lokation, men med mulighed for overnatning. prisforslag er pr. pers.

Kok til bryllup

25,000 kr

Marslev

Gerne have erfaring med mad, og kendskab til den gastronomiske verden. Skal have udført ligende opgaver/ eller have arbejdet i køkken med industri redskaber, da køkkenet udstyr er hovedsagligt industri. Der skal laves tre retters menu til ca. 90 mennesker, dette er tallerken anretning. Der kommer til at være tjener der hjælper til med anretningen, hvis det ønskes. For mere info kontakt mig.

Vegetarisk bryllups buffet til omkring 90 gæster

35,000 kr

Tranekær

Vi vil gerne hyre en kok til at lave en vegetarisk bryllups buffet. Det behøver ikke være ypper fancy men skal smage af meget og domineret af årstidsgrønt. På adressen er et industri køkken til rådighed hvor kokken kan udfolde sine færdigheder. Vi regner med at der kommer omkring 90 gæster og at buffetten skal serveres omkring 19-20 tiden. Det foretrækkes at kokken selv medbringer råvarer og sammensætter menuen i sammenarbejde med os (kom gerne med foreslag).

Hvad tilbyder veganer kokke

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Der er ikke noget entydigt svar på, hvor meget det koster at tilberede veganske måltider. Det afhænger af en række faktorer, herunder hvilken type veganisme man praktiserer, hvor mange personer man skal have maden for, og hvor meget mad man ønsker at tilberede. I de fleste tilfælde vil det dog være billigere at tilberede veganske måltider end måltider med kød eller fisk. Dette skyldes især, at veganismen ofte involverer brug af billige ingredienser som ris, pasta og linser. Yderligere er der også flere opskrifter på veganske retter, da der er stadig flere mennesker, der praktiserer denne type kost.

  • Hvorfor skal du booke hjælp til tilberedelse af vegansk måltider?

  • Der er ikke noget entydigt svar på, hvor lang tid der går med tilberedelse af veganske måltider. Det afhænger nemlig af, hvilken type mad man laver, og hvor meget man laver på én gang. En simpel vegansk ret som f.eks. en salat kan være færdig på under 10 minutter, mens en mere kompleks ret som f.eks. en lasagne kan tage over 1 time at lave. I det hele taget vil det dog typisk tage mindre tid at lave veganske måltider end måltider, der indeholder kød eller fisk, da disse ofte skal steges eller koges i længere tid.

Hvorfor hyre en veganer kok med Handyhand?

Vegansk mad er ikke kun for veganere. Flere og flere mennesker er begyndt at spise vegansk mad, fordi det er sundt, godt for miljøet og dyrene. Men hvordan laver man lækker vegansk mad? Det kan være svært at finde ud af, hvis man ikke selv er veganer. Derfor kan det være en god idé at booke en professionel kok til at lave nogle lækre veganske retter til dig. På den måde får du både noget sund og velsmagende mad, samtidig med at du lærer noget om, hvordan man laver vegansk mad.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!