Bilkarosseri

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Autokarosseriteknikere til alle dine behov

Bil karosseriarbejde

Reparation af bilskade og ridser

Reparation af bilruder

Reparation af bilmaling

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste autokarosseriteknikere

Opgaveejer for løst opgaver online

Abdül Kadir A.

Rødovre

5.0
(1)

Seneste Anmeldelse

"Super service"

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Polering og coating af bil udvendig

3,000 kr

Jyderup

Jeg har nogle små ridser som jeg godt kunne tænke mig at få rettet op på min vw golf. Og jeg kunne også godt tænke mig en gang coating.

Rust på bagklap rundt om vinduesvisker

1,000 kr

Horsens

Der er rust rundt om vinduesviskeren på min bil, det vil jeg gerne have fikset

Udskiftning af paneler på VW Touran

7,000 kr

Haslev

Jeg skal have lavet rust i paneler i begge sider af min VW Touran. Evt. udskiftning af panelerne, hvis det er nemmere. Bilen kan evt. afleveres, så du kan lave den hos dig.

Udskiftning af paneler på VW Touran

6,500 kr

Haslev

Jeg skal have lavet rust i paneler i begge sider af min VW Touran. Evt. udskiftning af panelerne, hvis det er nemmere. Bilen kan evt. afleveres, så du kan lave den hos dig.

Udskiftning af paneler på VW Touran

7,000 kr

Haslev

Jeg skal have lavet rust i paneler i begge sider af min VW Touran. Evt. udskiftning af panelerne, hvis det er nemmere. Bilen kan evt. afleveres, så du kan lave den hos dig.

Fix af småligt rust på Golf 4

Frørup

Hej jeg søger en der kan fikse mine små 4 rustpletter på min Golf 4 fra 2004. Der er tale bobler 2 steder og eksponeret rust 2 andre steder. Bobler og eksponeret bagerst tag og foran på højre skørt og forrest skærm. Bobler i bagklap håndtag Kørsel er intet problem Hurtigst muligt

Hjælp til montering af spejle

300 kr

Brønshøj

Jeg har behov for at montere sidespejle i kulfiber karosseri ( cykel, velomobil) Tidsforbrug ca 15 min

Hjælp til ophæng/montering

400 kr

København SV

Sat knagerækker, spejle, billede samt bogreol op

Hjælp til opbæring af spejl

300 kr

Aarhus C

Jeg har brug for hjælp til opbæring af et spejl i tidsrummet kl. 10:30-12:30, tirsdag den 24. oktober. Spejlet bliver leveret til min adresse i det tidsrum, og jeg skal derfor bruge en der sammen med mig kan hjælpe med at bære det op på 1. sal.

Hjælp til små opgaver

København S

Jeg har brug for hjælp til opsætning af en lampe og ophæng af et spejl og et billede. Det kræver en slagboremaskine at bore i væggen og loftet. Gerne hurtigst muligt.

Jeg vil gerne have hjælp til at få sæt 5 spejle op

210 kr

Aalborg Øst

Det skal sættes ovnenover min sofa, fem spejle fra Ikea. Der skal bores huller i væggen og det er meget vigtig for mig at spejler sider lige.

Ophængning

Odense

Jeg ønsker hjælp til ophængning af TV plakater spejl varmelamper. Ligeledes vil jeg gerne have sat et antennekabel fast med el clips langs panelerne. Så hurtigt som muligt

Ophængning

København SV

Jeg søger hjælp til ophængning af forskellige ting. Bl.a. spejl lille skab brusestang persienner hylder kroge m.m. Hurtigts muligt

for hjælp til at hænge et skab på badeværelset og et spejl i gangen

500 kr

Søborg

God eftermiddag. Jeg har brug for hjælp til at hænge: • Badeværelsesskab, 40x14x96 cm, skabsvægt 15 kg. Væg - gipsplader • Spejl, 30x120 cm, På en betonsøjle Mhv, Olga

Opsætning af hylder spejle billeder mm

Vallensbæk

Jeg har brug for hjælp til at få sat følgende op fredag den 29/7 kl. 16. Vi har indtil kl. 20 til at nå det hele. OBS: Jeg har brug for at få lavet pæne ledningsskjulere til alle tv og sat ledninger fast langs paneler. Der skal du selv kunne medbringe materialer. Badeværelse: Hylde Stue: Spejl Kommode (2 skabe skal hænges op) Tv (herfra hjælp til montering af tv beslag) 2 hylder Soveværelse: Spejl 2 hylder Tv Føste børneværelse: Tv 2 hylder Bogreol/hylde 2 billeder Sidste børneværelse: 2 hylder 1 billede Bryggers: Skoreol Gangen: 3 x knager Køkken: Knivblok Spisestue: Maleri Fredag den 29/7 kl. 16

Gardinstængerspejl og skinne-sættes op!

Frederiksberg

Jeg har bruge for hjælp med at sætte op: 1 spejl 2 x skinner til forhæng Lampe 2 x gardinstænger Kigge på et køkken der har skæve låger Hurtigst muligt

Hvad tilbyder autokarosseriteknikere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Et bilkarosseri er den ydre struktur af en bil, der omfatter rammen, panelerne og andre komponenter, der udgør bilens krop. Det beskytter bilens indre mekaniske dele og passagerer mod ydre påvirkninger og giver også æstetisk appel og aerodynamik. Karosseriet kan være lavet af forskellige materialer som stål, aluminium eller fiberforstærket plast.

  • Bilkarosseriet påvirker bilens aerodynamik ved at forme luftstrømmen omkring køretøjet. En strømlinet karrosseri reducerer luftmodstanden, hvilket forbedrer brændstofeffektiviteten og hastigheden. Designelementer som spoiler, diffuser og luftindtag kan også optimere downforce og køreegenskaberne.

  • De mest almindelige materialer, der bruges til at konstruere et bilkarosseri, er stål, aluminium og plastik. Stål er kendt for sin styrke og holdbarhed, mens aluminium er lettere og mere korrosionsbestandigt. Plastik anvendes primært til mindre dele og paneler. Valget af materialer afhænger af bilens design, vægt og sikkerhedskrav.

  • Der er flere måder at beskytte et bilkarosseri mod rust. Først og fremmest er det vigtigt at holde bilen ren og fjerne snavs og salt regelmæssigt. Påfør en rustbeskyttende maling eller voks på karosseriet, og sørg for at reparere eventuelle lakskader hurtigt. Undgå at parkere bilen i fugtige områder og brug undervognsbehandling for ekstra beskyttelse. Regelmæssig inspektion og vedligeholdelse af karosseriet er også vigtigt for at forhindre rustdannelse.

  • Der er flere fordele ved at reparere et bilkarosseri. Først og fremmest forbedrer det bilens udseende og æstetik, hvilket kan øge dens værdi. Derudover kan det forhindre yderligere skader og rustdannelse, hvilket kan forlænge bilens levetid. Reparation af karosseriet kan også forbedre bilens aerodynamik og brændstofeffektivitet. Endelig kan det bidrage til at opretholde sikkerheden, da et intakt karosseri beskytter passagererne i tilfælde af en kollision.

  • Typiske priser for arbejde på et bilkarosseri varierer afhængigt af omfanget af skaderne og bilens mærke og model. Mindre reparationer som ridser eller buler kan koste mellem 1.000 og 5.000 kr. Større skader som udskiftning af paneler eller lakering kan løbe op i 10.000 til 30.000 kr. Det anbefales altid at indhente tilbud fra forskellige værksteder for at få den bedste pris.

Hvorfor hyre en autokarosseritekniker med Handyhand?

Book Bilkarosseri Med handyhand og få professionel hjælp til din bil. Spar tid og penge ved at lade erfarne mekanikere tage sig af din bil. Nemt, pålideligt og bekvemt.


Handyhand er den perfekte platform til at bestille en bilkarosseri. Med et stort udvalg af erfarne og pålidelige håndværkere kan du nemt finde den rette til opgaven. Du kan sammenligne priser og læse anmeldelser, så du er sikker på at få den bedste kvalitet til den bedste pris. Med Handyhand er det også nemt at kommunikere med håndværkeren og aftale detaljerne. Spar tid og penge ved at bruge Handyhand til din næste bilkarosseri-opgave.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!