Duy Nguyen

Rengøring, vinduespolering, havearbejde, malearbejde og meget mere.

Serpil Hh

Har erfaring indenfor rengøring

Camilla Hamalainen

- rengøring - servering ved selskaber - havearbejde - børnepasning - andet

Ulrik Thomsen

Står du og mangler hjælp til dit byggeprojekt? Jeg tilbyder min faglige ekspertise som udlært Tømrersvend, til dit projekt. Hvis du mener at jeg er den rette til opgaven kan jeg kontaktes, For nærmere aftale og besigtigelse af opgaven Tlf. 60531343 Mvh. Ulrik

Benni Bekini

Jeg er en som kan godt lide arbejde med forskelige opgaver.

Marcel muresan

Ingen profilbeskrivelse...

Thor Sulsbrück

Ingen profilbeskrivelse...

Camilla Brændstrup Nielsen

Ingen profilbeskrivelse...

Samahe Elghandour

Jeg er en ung pige på 24 år som har en dejlig søn på 1 år. Jeg kan tilbyde et rent hjem. Min mand kan selvfølgelig alt muligt, så det er lidt forskelligt. Vi kan tilbyde alt fra børnepasning, rengøring til alt mulig mand. Min mand har arbejdet som vagt på et hotel i Tunesien i mange år, så det kan han også sagtens. Min mand er også gulvsliber :)

Peter Christensen

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.

Martin Bach

23 årig tømrersvend fra silkeborg der hjælper folk i bolignød hjælper med alt inden for tømrerfaget Kan fanges på 27 82 70 37

Robert C.

Professional Bygningsmaler tilbyder sin hjælp i både male, spartle, tapetsere. Jeg giver dig gerne en hånd med, med din opgave uanset hvor stor eller lille den nu skulle være. Lad os snakkes ved for at finde den bedste løsning for dig som muligt uanset om det er ude eller inde. Diverse opgaver som f.eks ophængning af lamper, samling af ikea møbler osv. mvh Robert

Mury Marc

Ingen profilbeskrivelse...

Shiba Saghian

Jeg er god til at gøre rent, da jeg hjælper meget til derhjemme. Det kan være fra støvsugning, til gulvvask og meget mere.

Dieudo Birindwa

Husholdningshjælper

Henriette Nielsen

Jeg er altid grundig og flittig i alt hvad jeg gør. Har altid et smil på læben og gør mit bedste for at klare de opgaver jeg får stillet

Nicolas Hansen

Kan lave alt i håndværk er meget kreativ og god til at finde billige solide løsninger. Er udøvne kunstner men elsker at bygge!

Mikkel Risum

Alt forefaldende udføres med stor omhu. Arbejde med bil og trailer udføres også

Jeanette Guldfeldt

Jeg er handywoman og vant til lidt af hvert. Grundig og Måske en smule perfektionist. Jeg går højt op i at holde aftaler og udføre mit arbejde tilfredsstillende.

Malene Blume Mauritzen

Jeg er en pige på 28 år. Jeg er pædagogstuderende på VIA University College. Jeg er meget stabil og omhyggelig, og jeg er også fleksibel, når det kommer til arbejdstider.

Helena Smed

Ingen profilbeskrivelse...

Martin Bille Bille

Jeg er en ung mand på 28 år som er opvokset i Vestjylland og som har boet i Århus de sidste 4 år. Jeg er et empatisk menneske som har rejst meget, og jeg vil beskrive mig selv som åben og imødekommende. Jeg har bred arbejdserfaring og en god arbejdsmoral:) Jeg studerer til dagligt paa det Æstetiske fakultet paa Aarhus universitet. Jeg er desuden musikalsk og dyrker motion i min fritid.

Josefine Quelle

Jeg hedder Josefine og er 19 år gammel. Jeg har i sommers afsluttet STX og holder på nuværende tidspunkt sabbatår. Jeg er pligtopfyldende, hårdtarbejdende og effektiv, men samtidig glad, udadvendt og god til mennesker. Jeg elsker at være sammen med børn, og ønsker derfor både at hjælpe med børnepasning og lektiehjælp. Dog står jeg også til rådighed som rengøringshjælp eller til servering, da jeg har god ordenssans og er vant til at håndtere pres og travlhed som følge af mit job som butiksmedarbejder i H&M.

Regi Nicolussi

I´m qualified for any cleaning job because I´m very professional, dedicated and serious when it comes to cleaning. Also I would love to give a hand to anyone that needs it.

Mikael Jensen

Jeg er en alt-mulig-mand med et stort gåpåmod!

Louise Beltoft

Ingen profilbeskrivelse...

Katrine Louise

Ingen profilbeskrivelse...

Ida Stokholm

Jeg arbejder pt. med rengøring, derfor kender jeg meget til privat rengøring. Jeg er grundig, og kan godt lide at se et resultat. Derudover kan jeg godt lide andre praktiske opgaver.

Laura Ulrikke Balle Nielsen

Ingen profilbeskrivelse...

Liva Kolding

Ingen profilbeskrivelse...

Sara Kaalund

5 års erfaring indenfor økonomi/regnskab. Uddannet indenfor regnskab og skal læse erhvervsøkonomi fra september 2018. 5 års erfaring fra detailbranchen som butiksansat.

Maria Norlyk Jensen

Jeg kommer fra landet og er vandt til at tage fat og snavs under neglende.

Nicolas Wridt Hansen

Maler og ellers kan jeg stort set lave alt..

Laura Jakobsen

God på et tastatur God i et køkken Glad for dyr

Sille Carndal

Ingen profilbeskrivelse...

Villads Claes

Ingen profilbeskrivelse...

Dino Hirsch

Ejer og indehaver af DH-SOLUTIONS Har været selvstændig handymand og entreprenør siden 2013 Jeg er uddannet elektriker, og er selvlært al round hånværker, efter arbejde inden for diverse brancher. Ud over mig selv har jeg et utal af samarbejdspartnere, som jeg deler opgaver med, så vi sammen, på bedste vis kan yde det vi er bedst til. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontak@dh-solutions.dk

Nicolas Hansen

Jeg har et netværk og ja alt kan laves.. der laves selvfølgelig faktura på alt..

Ragnar

Mit navn er Ragnar, jeg er en frisk og humoristisk mand på 28 år med en god fysik. Ud over hjælp i hjemmet med husarbejde, tilbyder jeg også hjælp til haven, dyrepasser og lignende. Jeg bor i hus i Tranbjerg med min gravide kæreste og hund (blanding af boxer, rottweiler og schæfer)

Peter Madsen

Tilbage i 2008 da jeg troede jeg skulle være tømrer, tog jeg grundforløbet ude på Herningsholm. Jeg valgte dog at uddanne mig i en lidt anden retning, men jeg har altid været glad for gør-det-selv opgaver. Jeg elsker nemlig at se projekter lykkes uanset størrelse. Så skal lejligheden males, lamperne installeres eller andet handy arbejde, så vil jeg meget gerne hjælpe :-) Venligst ret henvendelse på sms til 22 40 49 23, da jeg meget sjældent tjekker min profil på Handyhand :-)