Peter

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.
Havearbejde Træarbejde Fra græs til fliser Skift af tag skift af Vinduer Elektroniske problemer, som kunne være opsætning af WIFI og alt andet elektronik.
Efter skole, og i weekenderne.

Anas

Tyverne ansvarlige og pålidelige . Af italiensk oprindelse , i Danmark studere .Talte sprog : engelsk, italiensk, marokkansk , fransk. Meget sejt og fleksibelt for hvert job . Altid bringer arbejdet til ende
Porter , opvaskemaskine , tjeneren , arbejdstager.
Altid

Niels

Timeprisen er vejledende, og ikke fastsat. Halløj! Jeg er studerende, og jeg bor i Århus C sammen med min kæreste. Jeg tilbyder hjælp til diverse huslige opgaver, såsom rengøring, ukrudtsfjernelse og plæneklipning. Hvis du har brug for hjælp til én eller anden opgave, må du endelig kontakte mig, og så må vi se om jeg kan hjælpe. Mvh, Niels
Rengøringsassistent, lokalcenter Skelager - Arbejdet bestod i grundig rengøring af store fællesarealer, samt køkkener, badeværelser, private hjem og lignende. Jeg har erfaring med gulvboning, og rensning af køkkenapparater/hårde hvidevare. Butiksmedhjælper, 7Eleven.
Mine foretrukne arbejdstider er meget vekslende - Inden september 2014 kan jeg hjælpe på de fleste tidspunkter og dage.

Stephanie Gabriela surlea

Tilbyder tilfredsstillende service til gode priser! - lønnen vil jeg gerne aftale med vedkommende, løbende efter aftale og tidspunkt på dagen . Jeg er en frist pige på 19 år, jeg har erfaring med lidt af hvert, både børnepasning, rengøring og flere diverse ting. Kan arbejde lidt forskelligt, skriv og vi aftaler nærmere.

Peter M

Tilbage i 2008 da jeg troede jeg skulle være tømrer, tog jeg grundforløbet ude på Herningsholm. Jeg valgte dog at uddanne mig i en lidt anden retning, men jeg har altid været glad for gør-det-selv opgaver. Jeg elsker nemlig at se projekter lykkes uanset størrelse. Så skal lejligheden males, lamperne installeres eller andet handy arbejde, så vil jeg meget gerne hjælpe :-) Venligst ret henvendelse på sms til 22 40 49 23, da jeg meget sjældent tjekker min profil på Handyhand :-)
Hjulpet min familie og venner med diverse gør-det-selv opgaver som eksempelvis male lejligheder, sætte gipsplader op, bygge terrasse, rive loft ned, installere lamper, flytte møbler, samle møbler, lave møbler og meget mere. Bestået grundforløbet som tømrer tilbage i 2008 på Herningsholm.
Jeg er rimelig fleksibel, så det skal vi nok finde ud af :-)

Duy N

Rengøring, vinduespolering, havearbejde, malearbejde og meget mere.
Arbejder til daglig med rengøring, vinduespolering, havearbejde og diverse maleopgaver. Har også erfaring med montering af køkken, samle møbler og opsætning af reoler. Ligeledes udskiftning af stikkontakter. Hjælper gerne med flytning osv. Er meget kvalitetsbevidst og går meget op i detaljer.
Da jeg er selvstændig, kan jeg arbejde på alle tider af døgnet.

Henrik

pålidlig ædruelig dansk mand 50 år med alsidige evner hænderne skruet rigtigt på og tid i overskud. tilbyder arbejdskraft indenfor en bred vifte af ydelser ligefra hjælp til it, samling af møbler, malerarbejde, vinduesvask, have arbejde, ophæng af tv hylder billeder etc.
har stort set erfaring indenfor alt vedr. opgaver i hjemmet og haven som ikke kræver fagmand desuden har jeg en it uddannelse som gør mig i stand til at løse it opgaver som privat personer møder i dagligdagen
efter aftale

Christine

Om der er behov i haven eller hjemmet, lektiehjælp eller til fest står jeg klar med godt udført arbejde. Jeg søger små og store opgaver til at udføre i mit sabbatår og lover gåpåmod og en grundig tilgang til opgaverne.
Ung pige i huset - ansvar for rengøring, aftensmad og børn på 8 og 11; 6 års bartender i kollegiebar; teltopsætning på Grøn Koncert, lektiehjælp i bl.a. matematik; almen arbejde i haven og i hjemmet, eksempelvis at hænge hylder og lamper op, male, grave, pudse vinduer
Yderst fleksibel

Sorina

My name is Sorina, I am studying for a master degree at Aarhus University. I am in Denmark for 3,5 years. I am looking for a job in cleaning and housekeeping.
I have experience at DanskSupermarked where I have worked for 3 years.
I am flexible.

Sune

Mit navn er Sune, 20 år, bor i Århus og går på Teko i Herning/Århus. Jeg leder efter et fritidsjob ved siden af min uddannelse. Jeg er generelt meget lærenem med hensyn til det jeg ikke har erfaing med.
Jeg har erfaring indenfor syning da jeg er ved at tage beklædningshåndværker uddannelsen, jeg har også erfaring med musik, musikindspilning, studie programmer, synthesizere/keyboards/klaver. Jeg er god til engelsk og dansk, både skriftligt og verbalt.
Mandag-torsdag efter kl 16, fredag efter kl 13 og weekender.

Alexander

Mit navn er som sagt Alexander Vester, og jeg bor i Viby i Århus. Til dagligt er jeg igang med at uddanne mig til Smed. Jeg er en meget glad person og jeg har en meget positiv indstilling til arbejde. Jeg kan være behjælpelig mht. al slags rengøring og oprydning indenfor såvel som udenfor. Jeg er ikke bange for at tage en opgave ved hånden, og tager en udfordring med et smil.
Jeg har tidligere arbejdet som piccolo på hotel Marselis, som opvasker på Jensens Bøfhus, service medarbejder i Føtex, og afrydder på baren Bridge Water. Jeg er erfaren i kundebetjening og har intet imod at møde nye mennesker. Og som sagt er jeg under smedeuddannelse.
Da jeg prioriterer min uddannelse højt, ser jeg helst at jeg skal arbejde i weekenderne.

Sara

Mit navn er Sara, jeg er 20 år og er lige i øjeblikket igang med et sabbat år. Jeg bor i Århus c, hvor jeg lige er flyttet til. Jeg har afsluttet STX og kan derfor hjælpe med diverse skoleopgaver, jeg har rejst meget og har erfaring indefor: engelsk, spansk, tysk og portugisisk. Jeg er van til børn og dyr. jeg var næstformand for VU Middelfart og har stor erfaring med at arrangere fester
Jeg har arbejdet for Vkaren, hvor jeg har haft mange opgaver i forbindelse med rengøring for Danren, derudover arbejder jeg pt. for Privatplejen, indenfor området med rengøring. Jeg har været babysitter omkring 3-4 år. jeg er van til at lave mad. Jeg har arbejdet i bageri i 5 år.
Jeg er utrolig fleksible og kan arbejde både morgen og eftermiddag - samt i weekenden

Natalie G

Mit navn er Natalie, jeg en meget smilende entusiastisk udadvendt 30 årig kvinde, jeg er et meget aktivt menneske, energisk og altid glad. Jeg er selvstændig, glad for nye udfordringer og meget lærenem. Jeg tilbyder hjælp til rengøring, oprydning, indkøb og andre huslige pligter, derudover også børnepasning og en gåtur med din hund hvis I ikke selv har tid.
Mine erfaringer: - Børnepasning privat og børnehave - Bartender 3 år - Tjener/servering 1 år - Spansk er mit andet modersprog - Lektiehjælp i matematik og evt andet - Rengøring på klinik

LuiseMikkeline

Mit navn er Luise og jeg er 21 år gammel . Jeg arbejder i øjeblikket hos Anettes sandwich, men da timerne ikke helt er nok leder jeg efter lidt ekstra. Jeg har masser af gåpåmod og går altid meget op i at gøre mit arbejde ordentligt. Jeg tilbyder rengøringshjælp til private hjem og andet.
Jeg har ingen tidligere erfaring med rengørings jobs, men gør ofte rent i mit eget hjem. Jeg er behagelig at omgås, og sørger altid for at opnå det bedste resultat.
Jeg kan arbejde alle hverdage efter kl. 16 og de fleste weekender

Louise Nordenhof

Mit navn er Louise, jeg er 22 år. Lige nu Studerer jeg på Århus Universitet på uddannelsen "Marketing and Management Communication" som har fokus på kommunikationen intern i virksomheden og kommunikation via marketing. Jeg bor i Århus C. Jeg er en meget selvstændig person, og har haft mange ansvarsfulde, samt selvstændige jobs. Jeg har meget erfaring med rengøring.
Jeg har været et halvt år i Canada og arbejdet som Housekeeper, hvilket er et job hvor man gør rent på alle værelserne på hotellet samt fælles arealerne, udover dette skal man også vaske alt senge linnede og håndklæder mm. Jeg har erfaring med pasning af børn, arbejdet i SFO.
Indtil septemper har jeg ingen fortrukne arbejdstider. Efter September foretrækker jeg eftermiddags arbejde.

Fie

Mangler du hjælp til servering ved bryllup, fødselsdag, julefrokost eller lign. så kontakt mig. Jeg er effektiv, sød, imødekommende, høflig og effektiv. Jeg har mange års erfaring.
På Århus Sygehus har jeg arbejdet som Servicemedarbejder i 3 år. Dette indebærer især grundig rengøring, servering, oprydning mm. Servering ved store fedter - tjek. Børnepasning i institutioner og privat - tjek. Altid ihærdig, grundig og pligtopfyldende!
Er på studiet to dage i ugen, typisk fra 12-15, men er her meget fleksibel.

Nicolas Wridt H

Maler og ellers kan jeg stort set lave alt..
Har arbejdet med håndværk fra jeg kunne gå.. Min far opkøbte ejendomme som vi satte i stand
8_22

Mads

Mads Severinsen. 21 år (25-07-1992) Ung studerende på Erhvervsakademi Aarhus (Viby). Markedsføringsøkonom AK. Er positiv, social anlagt og er en meget seriøs og ihærdig person. Jeg kan tilbyde min hjælp til folk, der har behov. Jeg kan alt fra rengøring til andet husligt arbejde samt havearbejde.
Jeg har erfaring med rengøringsfaget fra et fritidsjob jeg havde hos en lægeklinik i Silkeborg. Jeg kan alt inden for rengøringsfaget og er omhyggelig. Jeg har erfaringer med generelt husarbejde og havearbejde. Kan alt fra at stryge tøj og til at slå en flot græsplæne.
Sommerferieperioden - Juni - August: Kl. 8 - 22 Hverdage uden for sommerperioden - Sep. - Maj: 17.00 - 22. Grundet studie og læsning.

Carly

Looking to help out with cleaning, babysitting, or dog walking.
Babysitting, au pair, and dog walker.
OPEN

Samahe

Kan tilbyde en fleksibel og en glad og smilende pige som altid vil gøre noget ekstra for at arbejdet er ekstra godt klaret. :)
Børnepasning og rengøring.
Alt passer fint.