Anmeldelse:

Jannik Andersen hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

Spørg endeligt. Klarer opgaver indenfor mange områder. Hovedområdet er tømrer men er aldeles alsidig. Jylland er at foretrække.

Anmeldelse:

Katrine Højland hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

Jeg er 25 år. Bor i Odder og er pt arbejdsløs. Da jeg lige har uddannet mig butiksassistent Jeg søger derfor lidt arbejde, så der stadig kan ryge lidt penge ind til udgifterne :)

Anmeldelse:

Jeanette Kaas hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

jeg har stået meget i butik, jeg har grundforløb til maler, grundforløb til sosu assistent, forskole til fængselsfuntionær, jeg er mor til to børn, jeg nyder at gøre rent.

Anmeldelse:

Har arbejdet som rengøring på skoler, industri, privat. Bla Pierre autolaker, Fredericia kommune folkeskoler mv.

Den klassiske jyske altmuligmand, opvokset på landet i gammelt bondehus med 2 ha jord til. Masser af erfaring med havearbejde samt servicering af IT.

Anmeldelse:

Daniel Stefan hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jesper Pedersen hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

Jeg har rigtig meget erfaring og går op i kavit bare kunden er glad er jeg glad går ik før i er glade, jeg bruger altid det rigtig ud styr for løse de bedste opgaver

Anmeldelse:

Rengøring altid i bedste kvalitet. Der vil altid sørges for produkter der skal bruges, og der vil altid være 2 rengøringshjælpere til stede. I betaler kun timepris kun for den ene.

Jeg har erfaring med at hjælpe folk, som har brug for min hjælp, på mange forskellige områder. Jeg håber at kunne hjælpe nogle af jer, så jeg kan få en del gode anmeldelser min vej og flere kan hjælpes :)

Anmeldelse:

Diana Bulduk hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

Jeg er en kvinde på 31 år med eget rengøring firma og Jeg har mange års erfaring med rengøring .Vi er pålidelige og ærlige mennesker. Alt hvores arbejde udføres med et smil.

Anmeldelse:

Leo Alijaj hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Simon Larsen hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

David Kurzmann hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

Pedelass og entreprenør Lægge fliser og fælde træer og klippe hæk og gravning og flytte møbler og kabler samt flyttehjælp og meget mere Samt regulering samt hjvkk

Anmeldelse:

Berit Petersen hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Richard P hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver indfor have og anlæg. Kendskab til biler haves også. Lægning af gulv. Have / anlæg Mindre tømmeropgaver Malerarbejde

Pernille Fuglesang hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

God til børnepasning, har oftes passet børn, har gode pædagogiske evner. Rengøringserfaringer fra tidligere jobs hvor jeg har en masser erfaringer fra.

Vithusanne Selvanathan hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har haft eget rengøringsfirma med rengøring af skoler og kontorer samt private hjem.

Ingen profilbeskrivelse...

Hqr gjort rent ude på horsens sygehus i 3 år. Da jeg har stået for rengøring et sted med syge mennekser. Er jeg vant til, at være meget grundig med min rengøring. I dag læser jeg til sygeplejerske og gør stadig rent ude på sygehuset i weekenderne og i sommerferien.

Hej mit navn er Louise. Jeg er 23 år gammel og bor i horsens med min kæreste og søn. Til dagligt læser jeg til sygeplejerske. Jeg vil beskrive mig selv som pålidelig, grundig og pligtopfyldende når det kommer til min arbejds moral. Er generelt en meget pligtopfyldende person, som gerne vil have tingende er iorden.

Johny Jensen hjælper med rengøringshjælp i Gedved og omegn

Jeg er en alt-mulig-mand, der kan hjælpe til med lidt af hvert. Jeg har tidligere arbejdet med nedbrydning, så jeg er ikke bange for at tage fat. Jeg er meget fleksibel og kan arbejde de fleste af døgnets timer, så skriv endelig.